במהלך היום אני מרדימה בהנקה או בידיים ואז מניחה במיטה.
לפעמים ישנה יפה אצ השעה וחצי שעתיים שלה לפעמים חצי שעה ומתעוררת.
היא בת חצי שנה ואם ישנה טוב אז יש לה 2 שינות של שעתיים אחת בבוקר אחת בצהרים ואז שנת לילה בשבע בערך.
הענין הוא שבלילה היא רוצה לישון עלי רק.אםמעבירה אותה אז לרוב מתעוררת ואני צריכה גם לשים לב ככה לא להרדם כי אם מעבירה אחרי הרבה מדי זמן היא רוצה שוב לינוק.
עכשיו מעבר לזה שזה קשה לישוןכל הזמן עם מישהו בידיים כבר קצת התרגלתי.
והאמת קשה לי יותר לקום להניח במיטה.המטחברת כבר לא מתאימה לה גם קטנה וגם כבר מסוכן לה היא מתהפכת חופשי.
החלפנו למיטה שלה ואין אפשרותלהפוך אותה למטחברת.
אז מה הבעיה?
א בגלל שהיא התרגלה לישון עלי זה מתחיל להשפיע גם על היום שרוצה לישון עלי ואין לי אפשרות תמיד לנוח איתה..
ב זה לא משאיר לי זמן לזוגיות עם בעלי ואני לא מדברת רק על יחסים אני מדברת על אפילו לשבת תאכול משהו בערב..
כי כשהיא מתעוררת בסביבות 9/10 היא לא חוזרת לישון רק עלי.. שבוע שעבר שעה וחצי לקח להרדים אותה בעגלה בשביל שיהיה לנו בסוף חצי שעה לעצמנו ..
עכשיו אני יודעת שאם אתמיד וגם בלילות אשיםאתה במיטה שלה אחרי ההנקה ( יהיו כמה ליחות קשים שלה) היא תתרגל לישון במיטה שלה אבל לי קשה לא להרדם בהנקה וגם נוח לי להרדם בהנקה כי ככה לפחות ישנה קצת יותר נורמלי.
מה עושים?
עיצות יתקבלו בברכה..
לא לוקחת מוצץ
ועכשיו עם הטעימות התחלתי לנסות מים בבקבוק קצת בנתיםעם האוכל בסדר אבל בקבוק לא ממש בא לה..

) תמיד אמרה שאמא שלי עובדת קשה לפנק אותנו ואחר כך עובדת קשה לגמול מהפינוק. אולי זה נכון, אבל היה לנו טוב, והייתה אוירה טובה בבית, גם עם האחים הקטנים שלי. וגדלתי להיות ילדה חרוצה ובכלל לא מפונקת. בקיצור, מותר לפנק תינוקות, זה טוב להם וטוב לאמא שלהם. רק סבתא קצת מקנאה
)