היה לי היום פעולה אבל כזאת פעולה לא חובה פעולה של לימוד תורה וכזה ובאות לזה רק הבנות ''הרציניות'' (התורניות יותר וזה...) קיצור עכשיו כשהולכים לזה אמור להיות אווירה קדושה וזה..
ומה מגיע סוף הפעולה ושמים שירים, עכשיו חברות שלי החליטו להשתלט על השירים ושמו שירים שממש לא היו מתאימים לאווירה כאילו לא רק לאווירה שירים של זמרים חילונים ששרים לחברה שלהם או לא יודעת... עכשיו זה סיפור יותר ארוך למה כי כל פעולה זה כזה וויכוחים על השירים הבנות היותר ''דוסיות'' רוצות שירים נורמאלים וב''ה יש הרבה לעומת זאת הבנות ''הפחות דוסיות'' רוצות גם לשים שירים אז סבבה פעולות עוד איכשהוא אבל עכשיו עד שזה הבנות היותר דוסיות אתם הורסות לנו?!?!
קיצור אני כזה באתי ואמרתי להם תשעו יש סיכוי לשים שירים נורמאלים? ואז התחילו מי את שתגידי לי מזה שירים נורמאלים וקיצור התחיל ויכוח (זה היה הרבה יותר מסובך..) עכשיו זה ממשמממש משגע אותי כי באמת לא הבנתי מה נסגר וכמובן שהתחיל וויכוח גם על למה אני לא רוצה לשמוע את זה ואז הם עשו לי למה הם לא רוצות לשמוע תשירים ''שלנו'' קיצור הרגשתי כאילו ממש מוזר כי זה פעם ראשונה שקורה לי להתווכח על זה אם הבנות האלה שהם לא בעיתיות או משהו...
אני רוצה להבעיר שאני לא בריב איתם או משהו פשוט אני לא מסכימה איתם...
קיצור מה אתם הייתי עושים???
ואיך זה הגיוני שאנשים דתיים שמאמינים בהלכה וכל זה יכולים לשמוע תשירים האלה??
וסבבה אז נגיד לשמוע לעצמם באוזניות אבל הם עוד התווכחו איתי על זה???!!!!?!?!?
ומקווה שכתבתי ברור פשוט אני ממש לא יודעת איך להסביר את זה כי זה משהו כזה שאני בעצמי לא יודעת...(הסתבכתייי) אבל מקווה שלפחות תענו לי על השאלות