אוףףף זה משגע אותי ברמותתתהחיים מאושרים

היה לי היום פעולה אבל כזאת פעולה לא חובה פעולה של לימוד תורה וכזה ובאות לזה רק הבנות ''הרציניות'' (התורניות יותר וזה...) קיצור עכשיו כשהולכים לזה אמור להיות אווירה קדושה וזה..

ומה מגיע סוף הפעולה ושמים שירים, עכשיו חברות שלי החליטו להשתלט על השירים ושמו שירים שממש לא היו מתאימים לאווירה כאילו לא רק לאווירה שירים של זמרים חילונים ששרים לחברה שלהם או לא יודעת... עכשיו זה סיפור יותר ארוך למה כי כל פעולה זה כזה וויכוחים על השירים הבנות היותר ''דוסיות'' רוצות שירים נורמאלים וב''ה יש הרבה לעומת זאת הבנות ''הפחות דוסיות'' רוצות גם לשים שירים אז סבבה פעולות עוד איכשהוא אבל עכשיו עד שזה הבנות היותר דוסיות אתם הורסות לנו?!?!

קיצור אני כזה באתי ואמרתי להם תשעו יש סיכוי לשים שירים נורמאלים? ואז התחילו מי את שתגידי לי מזה שירים נורמאלים וקיצור התחיל ויכוח (זה היה הרבה יותר מסובך..) עכשיו זה ממשמממש משגע אותי כי באמת לא הבנתי מה נסגר וכמובן שהתחיל וויכוח גם על למה אני לא רוצה לשמוע את זה ואז הם עשו לי למה הם לא רוצות לשמוע תשירים ''שלנו'' קיצור הרגשתי כאילו ממש מוזר כי זה פעם ראשונה שקורה לי להתווכח על זה אם הבנות האלה שהם לא בעיתיות או משהו...

אני רוצה להבעיר שאני לא בריב איתם או משהו פשוט אני לא מסכימה איתם...

קיצור מה אתם הייתי עושים???

ואיך זה הגיוני שאנשים דתיים שמאמינים בהלכה וכל זה יכולים לשמוע תשירים האלה??

וסבבה אז נגיד לשמוע לעצמם באוזניות אבל הם עוד התווכחו איתי על זה???!!!!?!?!?

ומקווה שכתבתי ברור פשוט אני ממש לא יודעת איך להסביר את זה כי זה משהו כזה שאני בעצמי לא יודעת...(הסתבכתייי) אבל מקווה שלפחות תענו לי על השאלות

כל כך מסכימה איתך, מתסכלנעה ונדה

זה פשוט הפך לנורמה.. והנורמה הפכה את זה למותר, כמו עוד הרבה דברים בעייתיים אחרים

באמת בזמן האחרון נורא מפריע לי לפעמים שכשאני קצת מביעה את הדעה שלי בקטע דוסי אנשים מתסכלים עלי כאילו באתי להתנשא עליהם או משהו. זאת הדעה שלי! אתם רוצים שאני אשתוק רק כי זה לא ממש פופולארי?

לדעתי הפתרון הוא פשוט לדבר בכבוד, לנסות להגיע להבנות ולפשרות. גם אם הצד השני בא בקטע לוחמני, ברגע שהוא יראה שאין לו פרטנר הוא יירגע, ואולי אפילו ינסה להקשיב (או שזאת סתם תקווה לא ריאליתאפאטי) מה שבטוח זה שוויכוחים בחיים, אבל בחיים, לא עוזרים. בוויכוחים אנשים באים לשכנע/להתקיף ורק מעטים ממש באים גם פתוחים לקבל. אסור לבנות על זה.

מסכימה^^ ועוד משווישראלית2❤🇮🇱אחרונה
זה ממש טוב שיש איתך עוד קבוצות בנית ואת לא לבד...תעריכי אתזה ממש אצחנו זה לא כזה ככה..
ואפשר אולי שתקבעו כזה רק הבנות הדוסות יותר אם אתן רוצות משהו רציני,בלי המדריכות
וואי קורה לי מלא סטואציות דומותבת סוד
בסביבה שלי
אבל אני היחידה שנגד אז לפחות את לא לבד
ולפעמים פשוט לאנשים אין לב להקשיב באותו הזמןן
צריך לדעת מתי להגיד את הדברים האלה ואיך
אבל אם זה בסניף אולי אפשר להגיד למדריכות?
המדריכה שלי אמרההחיים מאושרים

שהיא לא תגיד לנו איזה שירים לשים (כאילו בגלל שזה היה החבורה שלנו) והיא בטוחה שנדע להסתדר...

קיצור אין לי בעיה איתה היא צודקת הבעיה זה החברות...

ואני רוצה להבעיר שאין לי נגדם כלום היום דיברנו צחקנו ואנחנו ביחד בעבודה אבל זה ממש משגע אותי איך זה הגיוני שאנשים דתיים שומעים תשירים האלה

זה כל הזמן קורה לי.מזדהה.וזה ממש מתסכל.תולעת ספריםם

את לא לבד בסיפור הזה. 

אולי פשוט ללכת כשזה קורה? זה גם ככה הסוף כבר

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך