אחרי שקיבלתי ממכן עצה שהועילה לי פלאים בזוגיות אני מנסה שוב!!
(פתחתי שירשור על בעל כעסן ויעצתן לי לא להיות מושפעת ממנו ולהראות שאני מבואסת על זה שהוא לא מדבר איתי וזה עובד פלאים)
אז... בעלי בקושי בקושי מחמיא לי, הרבה יותר מעיר לי על למה עשיתי ככה... ובגללי קרה ככה... יש דברים מוצדקים מאוד בהחלט! אבל יש גם מקרים שזה כי לא עשיתי כמו שהוא רוצה, סטנדרטים של ניקיון שונים משלי נניח...
אתמול הוא כעס עלי מאוד והתנהג לא יפה וקרא לי מטומטמת מפגרת...
סליחה על האורך, עוד לא הגעתי לנקודה...
ממשיכה-
אין לי תואר ביד, ויכול להיות שגם בהמשך לא יהיה... התחלתי ללמוד באוניברסיטה תחום שהוא כבר עשה בו תואר, אך פרשתי. וכשלמדתי הוצאתי ציונים לא גבוהים, והייתי אומרת לו שבתיכון הייתי מעולה וציונים מאוד גבוהים...
מקווה שכבר הצלחתן להבין- אני מרגישה לא מוצלחת מולו... אין לי במה לנופף... הוא יותר מעיר לי מאשר מחמיא לי...
ושלא תבינו לא נכון- אני בחורה *חכמה* מאוד מאוד מאוד, הציונים שלי היו גבוהים מתמיד, נכנסתי לקבוצות בלימודים שבהתחלה הייתי ברמה הנמוכה ביותר והגעתי להיות מישהי שנעזרים בה (סליחה שאני כותבת בצורה הזו) אבל זו ידיעה שנמצאת אצלי עמוק עמוק בלב, ופעם היא לא היתה עמוק כל כך וכיום זה לא משהו שאני משדרת לו... פעם הייתי משדרת את זה, ואם נדייק את זה יותר- הייתי בטוחה בעצמי ובטוחה ביכולותי. אני חושבת שככל שעבר הזמן הוא יותר הנמיך אותי...
מקווה שקראתן עד עכשיו.
השאלה שלי-
איך אני יכולה לשפר את הביטחון העצמי שלי? את הידיעה שאני טובה וחכמה? אני כרגע עוסקת בתחום שיש לי בו תעודה בלבד, בתחילת דרכי
תודה רבה וסומכת עליכן!!
ובבקשה תכתבו בעדינות