התינוקת שלי כבר כמעט בת שנתיים, ואפילו שלא מנעתי יום אחד מהלידה, רק עכשיו אני מתחילה קצת קצת להרגיש מזה נקרא לחכות להריון שלא מגיע..
ואפילו שיש מצב שזה יגיע ממש בקרוב, מתחילות המחשבות המייאשות. הסיפורים על כאלה שהילד הראשון הגיע בקלות רבה ועדין מצפים שם בכמיהה רבה אחרי שנים לעוד אחים מתוקים.
במשך כמעט שנה וחצי בכלל לא קבלתי. וגם כשכבר התחלתי לקבל במקביל להנקה שעוד המשיכה, קבלתי בהפרשים גדולים יחסית שמקשים מאד לעלות על הביוץ , אם הוא בכלל קיים.
ובהתחלה זה מאד התאים לי. עוד קצת זמן להיות עם הילדה בנחת, להתפתח מקצועית, לשדרג את הזוגיות.
ונכון שמצחיק לרצות שבדיוק כשזה מסתדר לי עם התכניות הדברים יקרו אבל זה לא מפריע לי לרצות..
במחזור האחרון חישבתי שבועיים אחורה ואתרתי את היום שבו היה הביוץ, קיוויתי שבחודש הבא הביוץ יופיע באותו הפרש ונצליח להקלט. בינתיים עברו כמה ימים מההפלגה הקודמת שלי ומחזור אין. לא התאפקתי. בדקתי הריון. וגם הוא- אין.
ופעם ראשונה שזה באמת צובט ומאכזב. ומתחילות מחשבות אפילו קלות על האם להתערב? להתחיל לעשות מעקב ביוץ? להפסיק להניק? להפסיק להשתמש בחומר סיכה שיכול לעכב הריון?
כל כך לא רוצה להכנס לזה, כי למרות שמדובר בהשתדלויות לגיטימיות לחלוטין אני יודעת שהם יכניסו מימד של לחץ וציפיה לתוך העסק הזה ומרגיש לי מוקדם מדי ומיותר מדי להלחץ.
ובכלל זה ממש לגיטימי שביוץ אחד או שתיים התפספסו ולא נקלטנו בו.
בקיצור ה' רק רוצה שזה יקרה בזמן שמתאים לנו ונצליח למצוא את המינון של ההשתדלות שמתאימה לנו.
תודה שהקשבתן.

רק יועצת הנקה שהגעתי אליה בגיל עשרה חודשים זיהתה את זה...