על החוויה המציפה של לגלול עשרות שמות ופרצופים של בחורים אחד אחרי השני ולנסות להבין מה קורה כאן אני יכולה לכתוב שרשור נפרד, זה ממש הבהיל אותי. מה שבאתי לומר, הוא שיצאתי אחרי כמה דקות מהאתר ושכחתי מזה. בערב נכנסתי שוב. בום! היו לי כבר כמה הודעות מבחורים. כמה הודעות מבחורים שרוצים להכיר אותי בגלל השם שלי, הגיל שלי והמצב המשפחתי שלי. משהו פה אבסורדי. כולם היו ממש רחוקים ממה שנאי בכלל מחפשת, ואז נזכרתי בשרשור אחד פה של אחד הבחורים. הוא ממש התעצבן על זה שהוא שולח הודעות לבנות באתרים והן לא עונות, וחשבתי לעצמי, וואי, אם הייתי פה כמה ימים היו לי אולי מאה הודעות? ואולי אלו צרות של עשירות והתבכיינות על כלום, אבל אני בטוחה שיש פה בנות שיזדהו איתי, לשלוח הודעות מבאסות שבעיניי זה לא מתאים, לכלכך הרבה בחורים, נשמעה לי משימה מתסכלת מאוד מאוד. מה גם שהיו לי כל כך מעט פרטים באתר שזה בכלל לא איפשר לי להגיב חזרה לבחורים. אז מיד הקפאתי את הכרטיס ואמרתי לעצמי, אני אתם לזה עוד כמה חודשים, או שנים. מוקדם לי מדי ההצפה הזאת.
וברור שזה לא תירוץ להתנהגות לא מכבדת. אף פעם לא תירוץ. אבל פתאום הבנתי את הצד של הבנות. יש באתרים האלה חוויה מאוד מציפה. לא מוצאת מילה אחרת חוץ ממציפה. לקבל כל כך הרבה הודעות בכמה שעות על סמך כלום - היה בזה משהו מלחיץ ולא מותאם עבורי.
לחיי שידוכים מוצלחים לכולם, לא משנה באיזו דרך🧡
", זה יהיה מועיל.