אני בשוק שעוד אין פה שרשור כזהרחליOס
או שלפחות לא ראיתי אותו...
מה יש לכם לומר בקשר לרב מוטי אלון..
אז ככה..
אמא שלי בשיעור של הרבנית קטי מנדלוביץ והיא אמרה שלושה דברים..
1. שזה כמו דוד המלך. דוד אמר שהוא חטא אבל החכמים אומרים שמי שאומר שהוא חטא טועה. אז אי אפשר לדעת.
2.זה כמו שכשאתה רואה ספר תורה נופל, אתה צריך לצום 40 יום. אז נכון שאתה לא הפלת אותו. אבל כנראה שה' שם אותך שם באותו זמן בכוונה כי אתה צריך לעשות תשובה. תיקון..
3. הרב מוטי אלון לימד המוון אנשים תורה. רובנו אם לא כולנו שמענו לפחות משו אחד שהוא אמר.. וזה הזמן שאנחנו צריכים לתמוך בו..
ד"א הרב אליקים לבנון שהוא חלק מהועדה שטבעה אותו אמר שעדיין אפשר ללמוד את מה שהוא אומר. ואין אם זה בעיה.
איך נפלו גיבורים..
לענ''ד לא צריך לדבר על זה.זכוכית מגדלת
היה מספיק חילול השם, לא צריך להמשיך ולחפור.

משאירה לגדולים ממני.
אנחנו (לפחות אני) לא הגענו לרמה של לשפוט בן- אדם (בטח שלא ת''ח גדול) יכול להיות שסתם העלילו.
הגבתי רק בגלל המילים שלך "סתם העלילו".נפשי ישובב
גם אני מאד נסערת, ושומרת על שתיקה רועמת.. לא יודעת ואין לי מושג ושום דבר לא בהיר לי.

אבל- מדובר ברבנים מאד גדולים ורציניים שקמו והביאו את העניין לפרסומו, ואין עוררין לגבי גדלותם ואחריותם הציבורים, בכלל. ולכן אני מוחה בתוקף על ההתבטאות "סתם העלילו"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הזהרו בדבריכם!!!!!!!!!!!!!

עד כאן.

בבשורות טובות!
הייתי בדרך לכתוב שירשור על כמה אני מרוצההרועה
מהפורום שלא עוסק ברכילות מיותרת, מישהו כאן התכוון ללכת לרב אלון לפגישה? זה רלוונטי למישהו? מישהו לא יודע שהתפרסם שיש בעיה?

מעבר לזה זה סתם חטטנות והקניית הרגלים רעים.
זה נושא מאוד טעון.<אריאל>
ואני מעדיף שלא להיכנס לעומקו.  אבל בגדול:

ככל שאדם יותר גדול, כך ניסיונתיו גדולים יותר: אני ממש לא רוצה להיכנס לנעליים של הרב אלון,או של הרב שרלו, או של הרב לבנון. כי הניסיונות שלהם עצומים וענקים.
כל עוד הפרשה אינה ברורה ומוכחת, אני מעדיף שלא לשפוט, להתייחס או לקבוע איזה צד צודק., כי מי אני שאשפוט אנשים גדולים ורמים. נשאיר זאת ל"שופט כל הארץ".
זכוכית מגדלת צודקת!!!דוסית גאה!
תנעלו את הפורום הזה מיד!!!!
אני שמחה שערוץ 7 הורידו את האפשרותתודה ה'
לטוקבקים בכתבות על הנושא!!
איזה יופי....נכון? מעשה יהודי.....
באמת אני אומרת...
אני לא התכוונתי להוצאת שם רע או חילול ה' ח"ורחליOס
רציתי לכתוב את זה. שלא להגיד שום לשון הרע, רכילות וכאלה..
רק להגיד.
מה אתם חושבים על זה בכללי,איך ממשיכים הלאה וכו'..
ברור שלאהרועה
אבל בכול זאת אני אישית לא רואה ערך בלדבר על זה יותר מדי, בטח כשהמצב לא ברור.

אם את רוצה את יכולה לפתוח שירשור כללי יותר ואני אשמח להשתתף אני לא אדבר על זה עד שלא יהיה לי ברור מה הלך ומה העמדה שלי.
מישו יכול להסביר מה היה איתו אני לא מעודכנתנעה*
כנסי לכתבות בנושא בערוץ 7ליאור 1
לדעתינ.ג
לא שייך כל ההתעסקות בנושא עדיף פשוט לשתוק ומי שהנושא קשור אליו שיתעסק בזה לרובנו זה לא קשור וזה סתם לשון הרע ופגיעה בכבוד תלמיד חכם לא משנה מה הוא עשה
כנ"ל!!!^^^ה!2ה 2!2ה
הרועה- אתה יכול בבקשה למחוק את השרשור?הרב אמזלג
או לפחות לנעול אותו?...

למה? אני לא רואה בו שום דבר בעייתיהרועה
אוי ואבוי!ב.ש.
תארו אתכם במקומו של הרב הגאון מרדכי אלון. הוא כולו מלא בתורה ומלא בתלמידים ששותים את תורתו בתורה.
איך אפשר לחשוב אפילו לפתוח את הג'ורה שלנו על תלמיד חכם כזה שאת תורתו אי אפשר להעריך (ובתור אחד ששומע שיעורים שלו בהחלט יש לי מושג על מה אני מדבר). יש לנו מושג איזה עונש מקבל מי שמבזה תלמידי חכמים??? ועוד בקנה מידה כזה??? ואפילו היה עם הארץ או אפילו ח"ו חוטא, מי התיר לדבר לשון הרע בחופשיות כזו כאילו לית דין ולית דיין??? אני לא מסוגל לחשוב מה עובר בראש של אותו אחד שמדבר על כבוד תורתו של הרב מרדכי אלון... שיקרא כל חייו את הפסוק "שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו" עד שזה יכנס עמוק בתודעתו ושיידע לברור כל מילה ומילה שהוא מוציא מהפה עוד לפני שהוציא אותה. ה' ישמרנו מחטא לשון הרע וזלזול בת"ח. שבת שלום ומבורך! 
*תיקוןב.ש.אחרונה
את תורתו בצמא (שורה ראשונה)
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך