אני בשוק שעוד אין פה שרשור כזהרחליOס
או שלפחות לא ראיתי אותו...
מה יש לכם לומר בקשר לרב מוטי אלון..
אז ככה..
אמא שלי בשיעור של הרבנית קטי מנדלוביץ והיא אמרה שלושה דברים..
1. שזה כמו דוד המלך. דוד אמר שהוא חטא אבל החכמים אומרים שמי שאומר שהוא חטא טועה. אז אי אפשר לדעת.
2.זה כמו שכשאתה רואה ספר תורה נופל, אתה צריך לצום 40 יום. אז נכון שאתה לא הפלת אותו. אבל כנראה שה' שם אותך שם באותו זמן בכוונה כי אתה צריך לעשות תשובה. תיקון..
3. הרב מוטי אלון לימד המוון אנשים תורה. רובנו אם לא כולנו שמענו לפחות משו אחד שהוא אמר.. וזה הזמן שאנחנו צריכים לתמוך בו..
ד"א הרב אליקים לבנון שהוא חלק מהועדה שטבעה אותו אמר שעדיין אפשר ללמוד את מה שהוא אומר. ואין אם זה בעיה.
איך נפלו גיבורים..
לענ''ד לא צריך לדבר על זה.זכוכית מגדלת
היה מספיק חילול השם, לא צריך להמשיך ולחפור.

משאירה לגדולים ממני.
אנחנו (לפחות אני) לא הגענו לרמה של לשפוט בן- אדם (בטח שלא ת''ח גדול) יכול להיות שסתם העלילו.
הגבתי רק בגלל המילים שלך "סתם העלילו".נפשי ישובב
גם אני מאד נסערת, ושומרת על שתיקה רועמת.. לא יודעת ואין לי מושג ושום דבר לא בהיר לי.

אבל- מדובר ברבנים מאד גדולים ורציניים שקמו והביאו את העניין לפרסומו, ואין עוררין לגבי גדלותם ואחריותם הציבורים, בכלל. ולכן אני מוחה בתוקף על ההתבטאות "סתם העלילו"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הזהרו בדבריכם!!!!!!!!!!!!!

עד כאן.

בבשורות טובות!
הייתי בדרך לכתוב שירשור על כמה אני מרוצההרועה
מהפורום שלא עוסק ברכילות מיותרת, מישהו כאן התכוון ללכת לרב אלון לפגישה? זה רלוונטי למישהו? מישהו לא יודע שהתפרסם שיש בעיה?

מעבר לזה זה סתם חטטנות והקניית הרגלים רעים.
זה נושא מאוד טעון.<אריאל>
ואני מעדיף שלא להיכנס לעומקו.  אבל בגדול:

ככל שאדם יותר גדול, כך ניסיונתיו גדולים יותר: אני ממש לא רוצה להיכנס לנעליים של הרב אלון,או של הרב שרלו, או של הרב לבנון. כי הניסיונות שלהם עצומים וענקים.
כל עוד הפרשה אינה ברורה ומוכחת, אני מעדיף שלא לשפוט, להתייחס או לקבוע איזה צד צודק., כי מי אני שאשפוט אנשים גדולים ורמים. נשאיר זאת ל"שופט כל הארץ".
זכוכית מגדלת צודקת!!!דוסית גאה!
תנעלו את הפורום הזה מיד!!!!
אני שמחה שערוץ 7 הורידו את האפשרותתודה ה'
לטוקבקים בכתבות על הנושא!!
איזה יופי....נכון? מעשה יהודי.....
באמת אני אומרת...
אני לא התכוונתי להוצאת שם רע או חילול ה' ח"ורחליOס
רציתי לכתוב את זה. שלא להגיד שום לשון הרע, רכילות וכאלה..
רק להגיד.
מה אתם חושבים על זה בכללי,איך ממשיכים הלאה וכו'..
ברור שלאהרועה
אבל בכול זאת אני אישית לא רואה ערך בלדבר על זה יותר מדי, בטח כשהמצב לא ברור.

אם את רוצה את יכולה לפתוח שירשור כללי יותר ואני אשמח להשתתף אני לא אדבר על זה עד שלא יהיה לי ברור מה הלך ומה העמדה שלי.
מישו יכול להסביר מה היה איתו אני לא מעודכנתנעה*
כנסי לכתבות בנושא בערוץ 7ליאור 1
לדעתינ.ג
לא שייך כל ההתעסקות בנושא עדיף פשוט לשתוק ומי שהנושא קשור אליו שיתעסק בזה לרובנו זה לא קשור וזה סתם לשון הרע ופגיעה בכבוד תלמיד חכם לא משנה מה הוא עשה
כנ"ל!!!^^^ה!2ה 2!2ה
הרועה- אתה יכול בבקשה למחוק את השרשור?הרב אמזלג
או לפחות לנעול אותו?...

למה? אני לא רואה בו שום דבר בעייתיהרועה
אוי ואבוי!ב.ש.
תארו אתכם במקומו של הרב הגאון מרדכי אלון. הוא כולו מלא בתורה ומלא בתלמידים ששותים את תורתו בתורה.
איך אפשר לחשוב אפילו לפתוח את הג'ורה שלנו על תלמיד חכם כזה שאת תורתו אי אפשר להעריך (ובתור אחד ששומע שיעורים שלו בהחלט יש לי מושג על מה אני מדבר). יש לנו מושג איזה עונש מקבל מי שמבזה תלמידי חכמים??? ועוד בקנה מידה כזה??? ואפילו היה עם הארץ או אפילו ח"ו חוטא, מי התיר לדבר לשון הרע בחופשיות כזו כאילו לית דין ולית דיין??? אני לא מסוגל לחשוב מה עובר בראש של אותו אחד שמדבר על כבוד תורתו של הרב מרדכי אלון... שיקרא כל חייו את הפסוק "שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו" עד שזה יכנס עמוק בתודעתו ושיידע לברור כל מילה ומילה שהוא מוציא מהפה עוד לפני שהוציא אותה. ה' ישמרנו מחטא לשון הרע וזלזול בת"ח. שבת שלום ומבורך! 
*תיקוןב.ש.אחרונה
את תורתו בצמא (שורה ראשונה)
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך