אז אנחנו בתקופה עמוסה עמוסה עמוסה.
ובעז"ה שבוע הבא יהיו לנו כמה שעות פנויות לעצמינו.
(עם הקציצה כמובן...הלוואי הלוואי שגם נמצא ביביסיטר..אבל לא נראה לי.)
ואני ממש רוצה להכין כזה משחק זוגי כיף מקרב ומגניב..
מניסיון עבר- אנחנו ממש אוהבים וזה דברים שנזכרים אצלנו כחוויות הכי טובות וכיפיות כמעט.
ליום הולדת של בעלי אני קבוע (שנתיים בנתיים
) עושה משחק כזה ממש שווה, של כמה שעות..
לפני שנתיים עשיתי מין חפש את המטמון מגניב בבית, עם מלא משימות משחקים ושאלות. משו מושקע בטירוף..כי גם היה יומולדת עגול...היה כיף חיים..(אפילו שהיינו אסורים
והייתי צריכה לשנות מלא משימות כשנאסרנו..מזל שזה לא היה ממש בהפתעה)
ביומולדת האחרון ( לפני יותר מחצי שנה) עשיתי סולמות וחבלים. לוח גדול כזה עם משחקים משימות ושאלות..קונספט שונה אבל אותו עיקרון. היה גם ממש מקסים למרות שהשקעתי משמעותית פחות, כי הייתי עם גוזלית בת חודשיים וחצי עם רפלוקס..אז היה מורכב..
עכשיו ממש בא לי לעשות משו בסגנון בשביל שבוע הבא, אבל-
מתלבטת אם להשאיר את המשחקים המושקעים בסגנון הזה מיוחדים לימי הולדת שלו? זה עושה את זה יותר כיף ויייחודי? שזה פעם בשנה ומחכים לזה? מצד שני אני לא באמת יודעת שאצליח להמשיך להשקיע בזה ולהתמיד עם השנים והילדים שיבואו בעז"ה. למרות שבעקרון ממש מתכננת לעשות השתדלות רצינית בשביל זה כי אני יודעת שהוא ממש מחכה לזה כל שנה וסקרן מה אני אעשה הפעם..ומאד נהנים מזה. והאמת שגם יותר קל להכין משחק שסביב משו מסויים.
מה אומרות?
כן חשוב לי לעשות משו מושקע וכיף כי באמת אנחנו צריכים את זה כמו אוויר..וגם אני באמת רוצה לפרגן לו על כל התקופה המטורפת שאנחנו עוברים והוא עושה מלאא..
אם לעשות בכל זאת- אז גם אשמח לרעיון למשחק שווה וכיף.. (מעולה שדורש הכנה מראש
)
אם לשמור את זה לימי הולדת- אז רעיון לפעילות שונה אבל גם משו מקרב וכיף.. לא בעלות גבוהה, ותוצרת בית הכי טוב.
אשמח לעזרתכן, כבר התבלבלתי![]()
תודה יקרות!!![]()