אנשים לא מאמינים שמדיניות הלהט"ב של דוריטוס היא כלל עולמיתחושבת בקופסא

דוריטוס היא חברה עולמית ושטראוס גרופ רק משווקת אותה בישראל.

ממה שזה נראה האולי השפעה שלהם בנושא הייתה מקסימום להוריד הילוך במסרים האלו, כי בשאר העולם הם השתגעו בזה לגמרי.

(כולל צביעת הלוגו שלהם בצבעי הקשת וההאש-תאג בספרדית "גאווה כל השנה" ופרסומות שזאת שבארץ נראת שיא השמרנות לידן) כי ישראל הרבה יותר שמרנית בקטעים האלו משאר והעולם וזה לא יעבור לנו בגרון כל כך בקלות.

הפרסומות שלהם בחו"ל גם הרבה יותר ישירות במסרים שלהם מאשר בארץ. עם פרסומת של משפחה מקסיקנית חוגגת את חג המתים שלהם כדי לגלות שהדוד שלהם נהיה הומו בקבר, וכל המשפחה מקבלת אותו באחווה.

קיצור, צריך להחרים את דוריטוס ואין שום פואנטה להחרים את כל שטראוס גרופ כי הם רק המשווקים והמדיניות הזאת היא החלטה של דוריטוס העולמית.
או-קי...תילי חורבות
אבל למה בעצם לתייג אותי?🤔

אגב זה כמו לומר שצריך להחרים את כל מוצרי יונלייר
ולא רק את בן אנד ג'רי (לא בישראל. בישראל דווקא צריך לקנות כמה שיותר מהזכיין הישראלי)
אבל ברור שזה לא אפשרי ולא יקרה...
אפשרי מאוד.Jewice
אני לא נוגע במוצרים של יוניליוור, אני לא מרגיש שאני מפסיד או שחסר לי משהו. זה גם לא קשה. אני פשוט קונה מוצרים של חברות אחרות.
אני לא באה נגד, סתם שאלהמגיבה אחרת
למה כולם נגד כל זה ולא נגד דברים אחרים שהם גם נוגדים את התורה? אני בטוחה שאם יהיה פרסומת שיש שם אנשים שמחללים שבת, זה לא יפריע עד כדי כך לאנשים ולא יעשו חרמות וכאלה, ובעצם, זה אמור להיות אותו דבר, לא? זה פשוט בגלל נורמות חברתיות, שזה דבר חדש, שלא כל כך מוכר, ולכל עושים מזה כל כך הרבה רעש. לדעתי לא נראה לי צריך להיות ככה,
אני רק שואלת שאלה, בבקשה לא לתקוף אותי
פשוט כי את זה הפכו לאידאולוגיה, חילול שבת הוא תאווה.חי תורה

גם להט"ב זה תאווה, וגם החילוניות היא אידיאולוגיהנעה ונדה

כי המאבק הוא על לגיטמציהחושבת בקופסא
שבת זה נושא שנחשב לדתיים בלבד (לצערינו), ומשפחה זה עניין ששייך לכולם.
בעיקרון-היה צריך למחות. בפועל-מוחים כדי שלא יהפוך לקונצנזוס.סוזנה ושות'

לצערנו, חילול שבת הוא דבר מצוי וקיים בחברה הישראלית. גם מחאה לא תועיל כאן, היא רק תגרום לריחוק מהיהדות.

לעומת זאת פירוק מוסד המשפחה (שהוא חובק עולם ולאו דווקא דתי) הוא לא חלק מרוב המציאות הישראלית- ולכן נילחם בכל הכוח.

בוודאי שזה חלק מרוב המציאות הישראליתפשוט אני..

משפחות חד מיניות הן כבר מזמן קונצנזוס, צאו מבית המדרש או מהאולפנה ותגיעו לסתם מקום עם עמך ישראל, בצבא/עבודה/אוניברסיטה וכו' - ותראו מה דעתן של הבריות בנושא הזה.
בכל זאת 79 אחוז נשמע מוגזםחושבת בקופסא

איך הסקר הזה הופץ?

"עמותת חדו"ש לחופש ושוויון" לא נשמע לי מה שהוא שמי שלא בקיא במעגלים האלו יגיע אליו.

יכול מאוד להיות שיש כאן הטייה. במיוחד כשלוקחים בחשבון את אחוז הדתיים, החרדים, והמסורתיים במדינה.

רוב הדתיים בעד לפי הסקריםפשוט אני..
גם אם כן, איזה דתיים בדיוק?חושבת בקופסא

צריך לקחת בחשבון שלארגון הזה יש אג'נדה בנושא ואת מידת הזמינות של הסקר למגוון האוכלוסיה.

יש אפשרות להשיג את המידע הבסיסי לגבי הדמוגרפיה של העונים? (מין, גיל, השכלה, מקום מגורים, השתייכות דתית, השתייכות פוליטית, וכו')

שאלו אותם מה בדיוק עומד מאחורי התמיכה שלהם? (סתם לא אכפת\ אידאולוגיה של חירות לכולם\ תמיכה אקטיבית באורח החיים הזה\ וכו')

זה כמו הפרסומות של איזה ארגון טבעוני באזור של התחנה המרכזית של "70 ומשהו אחוז מהישראלים בעד להוציא את התרנגולות מהכלובים"

לזרוק מספר בלי להסביר איך הוא הושג ומה הוא אומר, זה לא באמת מידע שווה ערך.

סקר מוזמן על ידי עמותת חדו"ש...הָיוֹ הָיָה
אפילו טרחו וכתבו לך בפירוש, שלא נצטרך ספקולציות.
וכמו שהסבירה @חושבת בקופסא - זה "מזוייף מתוכו".
זאת רק דוגמה מגוגל. יש עוד סקרים רבים עם אותה התוצאהפשוט אני..
שוב, אין שום דרך לברר את מידת האמינות שלהםחושבת בקופסא

חיפוש בגוגל כל אחד יכול לעשות, אבל במיוחד בנושא נגוע אינטרסים כאלו קשה לברר עד כמה הסקר הזה באמת משקף את החברה הישראלית.

צודקת, אבל אין אף סקר עם תוצאה אחרת-לעומת הרבה סקרים דומיםפשוט אני..
אגב,
הסקר האמין היחיד בארץ הוא הבחירות לכנסת.

בניכוי המפלגות הערביות, רוב חברי הכנסת תומכים באופן גלוי ומוצהר בנישואים חד מיניים (מרצ, עבודה, יש עתיד, כחולבן, ישראל ביתנו, תקווה חדשה).

יש טווח מאוד רחב בין אפס אמינות לאמינות מלאהחושבת בקופסא

רק העובדה שהסקר מוזמן כל השנה ע"י העמותה הזאת לכבוד חודש הגאווה גורמת להטלת ספק באמינות שלו.

אם נועם היו כל שנה עורכים סקר שכזה ברור שהתוצאות שלהם היו שונות לגמרי.

ושוב, אין בכלל דרך לאשר או להפריך את ההטיה האפשרית בסקר הזה, כי לא מפורסם פה כלום חוץ מאחוז העונים תשובה חיובית. לפחות מידע עם הדמוגרפיה הבסיסית שלהם ייתן את האפשרות לוודא שהם לא פרסמו את הסקר באתר של הארץ על כתבה של 10 דרכים מקוריות להתלבש למצעד הגאווה.

אם היו מפרסמים את המידע הזה, והוא היה פחות או יותר תואם את הפריסה של האוכלוסיות האלו בארץ היה על מה לדבר.

כמו שנשמה כללית אומר: ככה לא עושים סקר, ומפתיע שדווקא אתה מתעלם מזה.

לפי עורכי הסקר, הוא מהווה מדגם מייצג של האוכלוסייה היהודיתפשוט אני..אחרונה
אתה משתעשע לעצמיהָיוֹ הָיָה
בלהיזכר בתגובותיך, החכמות והצודקות, על כל מיני הנפצות בעניין הקורונה.
כאן נאלצה חושבת בקופסא לקחת את השרביט ולהזכיר לך איך עורכים מחקרים...
אתה מערבב בין דבריםפשוט אני..
אם שאלת המחקר היא ''מה הציבור חושב'', אז סקר הוא הדרך האמינה ביותר להגיע למסקנה.

אם שאלת המחקר היא ''כמה הקורונה מדבקת'', אז סקר לא שייך כאן.
אני לא מערבבהָיוֹ הָיָה
לא היה מדובר אז בסקרים מה הציבור חושב לגבי הקורונה.
עם זאת, סקר הוא מחקר, כשהציבור הוא מושא המחקר. בדיוק כמו שמחקר על קורונה הוא מחקר, והיא המושא.

ולמחקר על דעת הציבור, המכונה "סקר", יש כללים. כמו לכל מחקר.

אצטט דברי חכמה שהשכילה לכתוב נערה צעירה שכנראה זוכרת את הכללים שאתה כבר הספקת לשכוח:
"יש אפשרות להשיג את המידע הבסיסי לגבי הדמוגרפיה של העונים? (מין, גיל, השכלה, מקום מגורים, השתייכות דתית, השתייכות פוליטית, וכו')
שאלו אותם מה בדיוק עומד מאחורי התמיכה שלהם? (סתם לא אכפת\ אידאולוגיה של חירות לכולם\ תמיכה אקטיבית באורח החיים הזה\ וכו')"

חבל שבדיוק אתה זה שצריך להסביר לו את הדברים הבסיסיים האלו. כאילו מדובר בדמות אחרת לגמרי ממי שנאם כ"כ הרבה בצמ"ע...
אגב, אני נגד הכרה של המדינה בנישואין חד מינייםפשוט אני..
אבל אני לא חי היום בבית המדרש ולכן אני יודע שהרכבת כבר עזבה את התחנה, וזה עניין של שנים ספורות עד שזה יקרה (מכוח חקיקה או מכוח בגץ).
זה כן. בגלל זה סגרו את שפע שוק, ועוד איזו רשת.Jewice
ואללה.14

סבבה.אין לי משהו נגד מה שאת אומרת....
אבל נחמד שתייגת אותייי

לא הבנתי, זה אומר ששטראוס הישראלית לא יכולה להגיד לא?מתנחל בראבק

זה עדיין חייב לעבור אישור של שטראוס הישראלית.

דוריטוס היא לגמרי מעל שטראוס ורואים מי מקבל אישור ממיחושבת בקופסא
נו אז שטראוס של ישראל אשמים גם14

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך