נשואה 5 שנים פלוס 3 ילדים , בזוגיות מרגישה שהמצב ב"ה טוב, כמובן עליות וירידות ,תקופות טובות ופחות .. מרגיש נורמלי ורגיל.
אבל יש נושא אחד שכל הזמן צף ועולה , אין בו מנוחה לעולם, אין תקופה של נחת .. עניין יחסי האישות.
אם להגדיר במילה אחת ---- ת ס כ ו ל !!!!!
מההתחלה היו בננו פערים גדולים ברצון שתקופות ההריונות , הנקות וחוזר חלילה לא עזרו להם אלא רק הלכו והעמיקו אותם .
העניין הוא שאני מרגישה שבנוסף להורמונים הקיימים במצב שלנו אצלי קיימת גם בנוסף חוסר משיכה לבעלי . לא יודעת להגדיר הדיוק ממה זה נובע, שהתחתנתי כן נמשכתי.. הוא השתנה במראה ויכולות להיות סיבות נוספות
שורה תחתונה אנחנו חווים מהעניין הזה צער וכאב גדול, כואב לי מאוד מאוד לראות את בעלי מתוסכל וצמא למשהו שמאוד קשה לי לתת לו ,
מצד שני לא מסוגלת להיות במקום שנותן מתוך חוסר רצון כל כך גדול , זה רק הולך ומרחיק ביננו .
היינו בטיפול זוגי שעסק באופן כללי בדברים ,לאו דווקא בנושא זה, נגענו גם בנושא .. תאורטית עזר בהבנה וכו של הצדדים אבל בפועל לא שינה את רמת התסכול..
בקיצור סיוט . בעלי צמא וכמה לזה ואני פשוט לא נהנת ,חווה את זה כעול על גבול המעיק ,מציק וכו .
ממש צמאה לעזרה..
**אם למישהי יש המלצה למטפלת בנושא הזה ספציפית , מומלצת, טובה , לא יקרה בטרוף.. ממש ממש ממש ממש ממש אשמח .
תודה תודה תודה!. **