מי בא להרקדה הכי שווה של פורים??? (בפרזיםם) בימאית דמיונות

שיש כאן הנחת יסוד עקבית מאוד שלהיות איש משפחה אומר שאני כאינדיבידואל אוטומטית מת.. אני רואה את זה בין השורות.. זה לא המודל לחיקוי שאני רוצה להיות בשביל הילדים שליאפאטי

במחשבה שניה, ניראלי קצת הגזמתי בפרשנות, וגם לא ירדתם לסוף דעתי. השאלה היתה בעצם, האם נכון לפעמים לוותר על שאיפות מסוימות לטובת אפשרות ממשית מול העיניים לזוגיות טובה? 

------רב שמואל
בניגוד למה שכולם חושבים - אני יודע את האמת:

למרות שאת כתבת 'אחראית' - וזה כמובן נכלל - בהבטחה הכללית שלך להיות 'דמיונית'. ומתוך כך את 'מתחייבת', שזה יכלול 'אחראית' - ככל שזה אפשרי - כלומר - שזה במציאות ימשיך לא להיות.

אני יודע - בניגוד לכך - שאת עדיין מאמינה בתפקידו - את רק מוכנה לבצע אותו בדמיון בלבד! והמשמעות היא, חוץ מזה שאת תמשיכי להתנהג המטורפת עוד הרבה זמן. - וחוץ מזה - שאלוהים יעקוף אותך, ויעביר בסוף את הכל בשביל אחר שאת לא תכירי לעולם. זה גם אומר, שאת מתכננת ליישם את טירופך כשיזדמן לך.
------רב שמואלאחרונה
ובניגוד למה שכולם פה חושבים - אני חושב שהיא תצליח - כיוון שהם מאמינים רק ב"להיות נחמד" ו"להחזיר אנשים לדרך" או "להביא את העובדות במציאות, ולכפות את כולם אל העובדות, כלומר העובדות שהוכחו כנכונות לכאורה - מבלי לבחון את דרכי המחשבה שהיו כרוכים בעניין - לכן אכן, זה הצפוי לקרות. לא סותר לדברים אחרים שאמרתי על הצפוי לקרות.
..זית שמן ודבש

יעבדוך עמים וישתחוו לך אשכנזים

אחרי שהם ישנו היטב עד שבוע לפני ר"המשה

..זית שמן ודבשאחרונה

אתה ספרדי?

..זית שמן ודבש

למה לחיילות דתיות אין מדי ב'?

יש… העיצוב לא משהו… חצאיות דגמ"ח עם כיסים של דגמ"חזמירות

..זית שמן ודבש

מעניין

את/ה היית בצבא?

כן, בוודאיזמירות

בהזדמנות אם אתקל בחיילת בבגדי ב' עם חצאית, אנסה לצלם עבורך.

🤵‍♀️זמירות
תודהזית שמן ודבשאחרונה

שנה טובה!זית שמן ודבש

שנה טובהמשה

שנה טובה, גמר חתימה טובהזמירותאחרונה

..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

אולי יעניין אותך