![]()
יש איזה אנשים שאני מכירהוזה קיצור ביקשו מימני לא מזמן בייביסיטר הסכמתי זה היה אמור להיות עד איזה אחת עשרה בלילה קיצור עשיתי ואז גיליתי שהבן שלהם (שבגילי) גם שם לא משנה היה מוזר אש אבל היא אמרה לי משהו שהוא חזר מטיול עיף אז שכדי שאני ישמור קיצוטר אחרי שהרדמתי את הקטנים אחותי באה להחליף אותי כי היה לחברה שלי יומולדת לא משנה אחר כך הייתי צריכה להחליף אותה בחזרה ואז דיברתי עם האמא (הזאתי של הבייביסיטר) והיא אמרה לי שבסוף הם יחזרו באיזה שתיים בלילה אז לא משנה ושאני כבר לא יחזור וזה ואז אני הייתי צכה בכל זאת לחזור כי אמא שלי באה לקחת את אחותי ואני הייתי צכה לקחת את הדברים שלי ואז היא התקשרה אלי (האמא של הבייביסיטר) והיא ביקשה תבן שלה שבגיל שלי אמרתי סבבה אמרתי לו כולי מפודחת אמרתי לו אמא ש'ך רוצה אותך סבבה הבאתי לו ואז הוא החזיר קיצור אמא שלו ביקשה מימני להגיד לו להתקשר אליה כי הוא לא זמין אמרתי לו הוא ביקש להתקשר לטלפון שלו לא הבנתי מה הוא רצה סבבה נתתי לו ואז הוא התקשר לטלפון שלו ביקש מימני לא לנתק כדי שהוא ימשיך לחפש תטלפון שלו קיצור אני הלכתי בלי לנתק ואז הוא ענה אז ניתקתי קיצור פתאום נשלח לי הודעה (כנראה זה נשלח ממש בדילאי) והוא שלח לי הודעה ''*תשם שלי* תודה מצאתי את הטל'' לא עניתי לא כלום הייתי בשוק סיננתי.
וזה קרה שבוע שעבר או ליפני שבועיים עכשיו היום פתאום נשלח לי הודעה כזה ''את במרכז נוער?'' ואז הוא אמר לי ''דחוף כן או לא'' (הם ראו אותנו בדרך למרכז נוער כי היה להם לפנינו פעולה אז הם ידעו שאנחנו שם) והם התלבטתי אם לענות לא בהתחלה חשבתי שזה חברה שלי (שלא שמורה אצלי...) אז עשיתי לה כזה כאילו הייתי לידה אז הראתי לה מה (שחשבתי ש) היא כתבה ואז היא אמרה לי ''מה? זה לא אני'' קיצור כתבתי כן אני בידיוק הולכת בדיוקאז שניה ליפני ששלחתי הבנתי שזה הוא אבל בכל זאת שלחתי ואז הוא כתב לי כזה ראית גמרא? ואז זה היה לי מוזר אש לא ידעתי מה לעשות אז כזה קראתי לרכזת נוער הראתי לה את זה והיא אמרה לי לא לענות. לא עניתי.
אבל דיי באמת תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות אני לא מבינה מה הוא רוצה מימני ואני מבטיחה לכם שאין לי עליו כלוםם הוא לא מעניין אותי (יש לי כבר מישהו (סתםסתם) אבל מה שכן חברות שלי חושבות שיש לי משהו עליו אז כשהוא עובר או משהו הם צורוחת תשם שלי וכאלה...
אשוב אני מבטיחה לכם שאין לי עליו כלום אני חייבת להגיד שזה ממש אבל ממש לא נעים לי שיש בן אחד שמתכתב איתי ושיש לו את המספר שלי.
אני ישמח לעידודים עצות הסברות...