עצם זה שלא רוצים בך - פוגע
קרה לי משהו ממש דומה עם חמותי - לא אוהבת לבוא אליה, אבל כשהיא לא רצתה שנבוא, כן הרגשתי קצת פגועה או יותר נכון נפגעתי בשביל בעלי שהבנתי כמה אמא שלו לא כזה מתגעגעת או רוצה שהוא יבוא אליה עם ילדיו ומתחמקת בתירוצים שונים....
אני ממש מבינה ללבך , ברור שאת לא שרוטה - ברור שמצד אחד לא בא לך להיות אצלה, ומצד שני רוצה להרגיש רצויה שתמיד היא מבחינתה רוצה שתבואו ותשארו אצלה , לא משנה מה (גם אם מבחינת את לא רוצה)
הדבר היחיד שנשאר זה באמת להבין שזה לא שלא אוהבים אותו,
לכי תדעי אולי לחמותך יש בעיה שאתם לא יודעים ממנה ולכן היא מתחמקת שלא תישנו שם -
אולי כי זה לקראת שבת והיא צריכה להתכונן לשבת בנוסף לפורים
אולי יש לה בעיה רפואית שאינכם יודעים
ועוד סיבות רבות אחרות
לפעמים להורים אין כח "להציג" את ההצגה של הנחמדות ולהגיד שמצטערים ואנחנו מאוד הינו רוצים שתשארו פשוט זה לא נוח כי ..... יש לי תור מחר בבקר או משהו כזה
כלומר היא פשוט אומרת שלא נוח וזהו, אין לה כח להגיד את זה מדי בנחמדות, אבל זה לא אומר שהיא לא אוהבת את הבן שלה
יש לכם ילדים קטנים? יש מצב שזה מכביד עליה, כי מחר היא רוצה לתקתק לקראת שבת
ברור שרוב ההורים היו מסכימים, זה מקובל להשאר לישון אצל ההורים, ויש בזה שמץ של אכזריות - הסירוב שלה
ומצד שני אם יש לכם ילדים קטנים שמרעישים ומבלגנים - ולמחרת זה יום שישי - אפשר גם להבין אותה שהיא רוצה שקט אחרי הבלגן של פורים ואין לה כח להחליף טיטולים או להתנחמד יותר מדי אלא רק לנוח ולהתכונן לשבת נורמלי בלי לחץ
תזכרו שהיא אוהבת אתכם, פשוט לא בכוחות שלה כרגע לארח אתכם ללילה
ככה נראה לי, כי אין אמא שלא אוהבת את הילדים שלה
כנראה ספציפית היום הזה תקופה עמוסה אצלה או זמן ממש לא נוח עבורה (אולי היא עוברת משבר בחיים שלה ולא נעים לה לשתף, והיא צריכה יותר מנוחה ולא רוצה לפרט)
בהצלחה וחיבוק