מצד אחד הדבר האחרון שאנחנו רוצים כאן זה עוד גויים,עוד התבוללות, עוד מצוקת דיור ועוד אנשים לדאוג להם חוץ מהעניים היהודים שיש כאן..מצד שני הם ממש מסכנים..אין להם לאן ללכת ואם אנחנו נגרש אותם זה יהיה כמו שעשו לנו,לא?
קיצר מה דעתכם?
הם עוברים קודם במולדובה, פולין וכו' ואז ממשיכים לתוך אירופה. מי שמגיע לכאן זה סוג של פריווילגיה ולכן אני לא בטוחה שאנחנו חייבים לקבל אותם
אבל נראה לי שכן לקבל אותם כי הם באמת מסכנים וגם זה ממש קידוש השם וזה ''מה ששנאו עליך אל תעשה לחברך'' אם לא נקבל אותם.
שוב אני לא באמת מבינה בזה אבל זו דעתי הקטנה שיכולה להשתנות
אני לא מבינה את האנשים שאומרים דברים כאלו, גם הצאצאים הישרים של משפחתו של היטלר שחיים היום הם לא נאצים, אתה רוצה להאשים אותה במה שהם לא עשו?
חושבת שאין שום הצדקה לקבל אותם מהסיבה הפשוטה שהם לא פליטים. ההגדרה של פליט עפ"י אמנת האום הוא אך ורק מי שמגיע ישירות מהמדינה ממנה הוא נפלט. כל האנשים שמגיעים לפה כבר נקלטו בפולין, רומניה, הונגריה ושאר שכנותיה של אוקראינה ומרגע הקליטה הם אינם פליטים. בנוסף ישראל היא מדינה כ"כ קטנה ומזערית שזה קצת הזוי שעול של כ"כ הרבה פליטים ייפול עלינו, ושוב אזכיר שהם לא פליטים. בואו נדאג קודם לבעיות שיש אצלנו לפני שאנחנו עוזרים לאחרים עם הבעיות שלהם.
רק למה הגבת את זה לי?
sweet16סתם כדאי לך לדעת איך משרשרים נכון
כאילו שאין לנו מספיק גויים שכבר הגיעו, או מספיק "זכאי חוק השבות" שאינם יהודים..
כי בואו, הם יישארו פה עוד הרבה זמן. זה לא שהם יעזבו מחר בבוקר..
ורק באים לחזק את ליברמן פוליטית וציבורית
זה בעיקר נוגע מ"חמלה" ו"דאגה".. (אם באמת היו לממשלה כאלו, המצב במדינה היה אחר לגמרי..)
תחשבו שמי שרוצה יכבוש את מי שרוצה אז זה גם טוב לנו מבחינת ההתנחליות.
שלא יגידו שכבשנו את זה מהערבים המסכנים..
זה יכו להיות ממש טוב!
אנשים סובלים ומתים בשם האגו של רודן מטורף ואת חושבת שזה יכול להיות טוב לטיעון שלך?
וזה אגב ממש לא טיעון טוב כי הארץ שלנו בזכות מכל בחינה שהיא, להשוות אותנו לרוסיה זה חתיכת דבר דוחה שלא הייתי מצפה מהפרו מחבלים הקיצוניים ביותר.
א. זה ממש טוב שהעולם מבין שאנחנו לא ממש יכולים לגנות את רוסיה אחרת היא תפעיל את חיזבאללה בצפון. (כי רוסיה שיושבת שם די נותנת יד חופשית לצהל)
ב. יש מספיק מקומות אחרים בעולם שממש דומים ליהודה ושומרון (כמו סהרה המערבית) וזה לא שינה כלום ביחס לישראל ולכן לא הייתי בונה על זה.
ואוקרינה רק רוצה לשרוד בזה בלי להצטרף לאותו שלטון, כלכלה ואיכות חיים מזוויעה.
(להזכירכם: שקל אחד שווה כרגע 32 רובל, אין שם עיתונות חופשית, גופות החיילים הרוסים נשרפות מיד כדי לא להוציא שם רע לרוסיה הגדולה והחזקה, ושהמשפחות שלהם ילכו לעזאזל. יש עוד המון דוגמאות לכמה מזוויע שם, אבל נעצור בזה)
וזה בכלל אם ישאר משהו מאוקראינה אחרי כל ה"מבצע הצבאי המיוחד" הזה.
הם נאצים שונאי ישראל!
הנאצים האחרונים בעולם הם בני 90+, והמספר שלהם פוחת בכל שנייה.
לפי האידאולוגיה נאצית העמים הסלאבים הם נחותים והמטרה שלהם בעולם היא להיות עבדים ושהמדינות שלהם יכבשו בשביל הארים.
אני מאתגרת אותך למצוא רוסי\ אוקראיני שבאמת מאמין בזה על עצמו ולכן ראוי להיקרא נאצי.
בגלל שהסבא רבא שלהם שנא יהודים והרג אותם מבחירה?
אני לא אומרת שזה שעכשיו מפציצים אותם זה סיבה לחבק אותם, אבל אולי זה לא נורא? אולי זה לא נורא שאנחנו עוזרים להם למרות שהם שנאו אותנו?
רק צריך לראות מה ישראל יכולה להרוויח מכל העסק הזה
פשוט לא יאומן כמה אנשים פה ממשים את התאוריות המגוחכות של הקונספירולוגים האנטישמים והתעמולה הרוסית.
"הנשיא של אוקראינה יהודי ולכן הוא בובה של ישראל\אמריקה\ אנא עראף"
"המלחמה הזאת היא בין היהודים של רוסיה ליהודים של אוקראינה על שליטה עולמית"
"האוקראינים הם נאצים שונאי ישראל ולכן המלחמה מגיעה להם"
"הכלכלה האוקראינית תלויה ביהודים"
קשה לכם לקלוט שלא כל העולם סובב סביכם? אין לסיפור הזה קשר קלוש לישראל, ליהודים או לנאצים.
ולכן אני לא מבינה מה הבעיה לשלוח לשם סיוע.
לגבי הזהות היהודית של הפליטים זה משהו שהמדינה יכולה (ונראה שזה לא ממש איכפת לה) למנוע ולהגביל.
אבל סיוע הומניטרי? אין בעיה לשלוח להם.
לא שאני משווה , אבל כשהיינו בשואה היינו מאוד שמחים שמישהו היה מתייחס אלינו ושם בצד את הדעות שלו עלינו (הסרט טיסה אחת בשבילנו)
דוגמא למשהו שהיינו שמחים מאוד אם משהו היה עושה בשואה
ונראה לי שאנחנו יותר נגד...
אבל עדיין לא סגורה על זה...🙈
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים