מים, טישו, מגבת קטנה, הפלאפון שלי.
אז הוא על הספה עוד אחריי, אז נגיד שסבבה שבדיוק ליד הפינה שלי זרוקים דברים שלו - כרבולית, מכנס.. ואני צריכה להזיז את זה עם הילדה על הידיים בוכה באמצע הלילה. נגיד.
אבל עכשיו קלטתי שהוא שותה מהמים שאני מכינה לי.. מסיים אותם לגמרי.
חשבתי שאני סנילית ו שסיימתי את המים בעצמי ולא מילאתי. אבל עכשיו בוודאות הבנתי את זה - כל לילה אני מתיישבת להניק ב1 בלילה, באה לשתות מהמים שהכנתי לי מראש - ואין מים. ועד 3 ומשהו לא שותה כי לא רוצה להניח לרגע את הילדה שלא תבכה כדי שהוא לא יתעורר כי הוא עובד מחר.
נמאס לי נמאס לי נמאס לי.
כלום לא עוזר. כל שיחה שאני פותחת את זה גורמת לזה שהוא יעשה דבר אחד פעם אחת וזהו, יחזור לחוסר התחשבות.
נמאס לי שהוא מזלזל בקושי של להיות בבית עם הילדה, נמאס לי שכל הבית עליי בלי התחשבות מינימליתתתת, נמאס לי שזה החינוך שהוא קיבל בבית ואני לט מוכנה שהילדים שלי יתחנכו ככה! אבא הוא לא שייח!
אצלי בבית אבא מנקה את הבית אם צריך! אף אחד לא משרת אותו אלא אם אמא שלי רוצה לפנק אותו. וזה הדדי!
הוא לא מוכן ללכת לטיפול.
אני מרגישה שאני מגזימה ואני גם יודעת שכשאדבר איתו על זה הוא יגיד לי - כולה מים. אבל זה לא כולה מים. אני דאגתי לעצמי כי אין פה אף אחד שידאג לי - הכנתי לי מים מראש.. והוא - במקום לדאוג לי קצת, פשוט סיים אותם! זה פשוט השתקפות של כל היחס שלו אליי.
אני פשוט רוצה לעוף מפה עם הילדה. עד שהוא יבין שאי אפשר להתנהג ככה. די כבר. אני לא יכולה יותר נפשית.
הוא לא מבין!!!!! הוא חושב שכל דבר כזה זה בקטנה. וזה לא!!!
נמאס לי!
אני רוצה שירצו לעשות לי טוב, לא שלא יחשבו עליי בכלל!!!! לשתות לי את כל המים זה כמו להגיד שפשוט לא אכפת ממני ושאני לא חשובה.
אוף

אגב אני מאשימה בזה את פורים שנכנס לא מזמן
כל מילה