מי שמבין בפלאפונים מקשים יכול להמליץ לי על משהו טוב וזול?
עם אפשרות לוואטסאפ אבל בלי אינטרנט
תודה!
הייתה לי מחשבה לעבור לפלאפון כזה מתישהו. אם זה ישאר קיים אולי זה יקרה
האמת בכלל לא אכפת לי וואצאפ, אני גם ככה אוהב להיות עם עצמי והמחשבות שלי ולקבוצות הוסיפו אותי בכוח 
מצידי הודעות רגילות מספיק. ההתלבטות שלי זה אם לוותר על האפליקציות שאני צריך
מצד אחד אני צריך אותם, לא קריטי אבל נחוץ
מצד שני יותר פחות התעסקות אני בטח אמצא את עצמי יותר מחובר לעצמי, מטייל במחשבות שלי, וחוזר לגיטרה וכו' וכו'
התלבטות!! (אבל בינתיים אני משלם על הפלא' הזה)
רגע מה אנחנו עושים בנוג"ה חחח

אני הייתי ממליץ על שיאומי qin 1s, הוא הכי ותיק מהטלפוני מקשים של שיאומי והכי אמין לפי מה שראיתי (וזה גם הדגם הכי נפוץ שלהם).
רק שימי לב שאת קונה תומך כשר ולא עם הכשר של הוועדה לענייני תקשורת, בשביל שיהיה לך וואטסאפ (וגם sms).
הנה קישור לטלפון: https://www.mushgach.co.il/product/שיאומי-qin-s1-תומך/
הטלפון משנת 2018, ואני לא יודע מה ההבדל ביניהם אבל לפי מה שראיתי המחיר אותו דבר אז נראלי עדיף לקנות את הפלוס.
אבל באתי לחזק💪 ישר כח!
אני כבר 10 שנים עם אותו פלאפון מקשים. והחיים דבש ב"ה
(וגם להיות בלי ווצאפ בכיס כל הזמן, זה לא סוף העולם. אפשר להשתמש בווצאפ ווב, ולהכנס פעם ביום אם רוצים...)

כמה שמצאתי:
פיליפס E518 "מוכשר" תומך כשר | טלפון מקשים + מסך טאצ' +אפליקציות | צ'יפון
שיאומי מקשים תומך כשר | חנות אפליקציות שיאומי תומך כשר | צ'יפון
ועוד משהו שנראה לי פחות טוב:
כולם דור 4
גם לי יש עכשיו פלאפון עם אפליקציות כשרות ובלי אינטרנט.
סמארטפון
כמובן שעדיף פלאפון מקשים בלי אפליקציות, אבל יש מקומות שפשוט אי אפשר להסתדר בהם בלי כל מיני אפליקציות כמו ווטסאפ, פנגו וכדו', ואם אתה רוצה שהם יהיו לך אבל בלי להתמכר, או רק בגלל "מראית עין", הפלאפונים האלו הם מושלמים בשביל זה.
מבקש אמונהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים