1. הפטנט לא קריא הניידים
2 אין דרך פשוטה לעבור בין פורומים
3. לחיצה טיפה שמאלה בכותרת ישר פותחת את הכרטיס אישי שזה ממש ממש מציק...
1. הגופן החדש יותר יפה מהישן. זה נכון שעל מסכים פשוטים יותר יותר קשה, אבל ךהעולם הולך לשם.
2 יש בתפריט של הפורומים כמו שהיה
3. נטפל
גם לא רואים את הסימן של ההודעות חדשות תוך כדי הקריאה כי זה נגלל עם הכותרת
חנה צוריהגם בחדשות זה נראה אותו דבר?
משהבקיצורי דרך של הפורומים
(במחשב, כשאני עומדת על המילה פורומים בלי ללחוץ, יש רשימה של הפורומים שלי)
לא מופיעים כל הפורומים שבחרתי כמועדפים, רק חלק מהם
תודה רבה!
באיזה מכשיר זה לא פועל?
צריך ללחוץ שוב על השורה של הכותרת...
אם מיד מתחילים לכתוב זה לא עושה כלום...
מציק ממש
טארקו
משה
מיואשת******איזה מכשיר?
אני יכולה להגיע לכרטיס אישי רק דרך הריבוע עם השלוש נקודות (במקום ללחוץ על השם של הניק כמו לפני, יותר נח) הכרטיס אישי מעביר אותי לעיצוב החדש ואח"כ כשאני רוצה לחזור אין אפשרות.
כשאני רוצה לקרוא בפורומים לפי ה'עדכני' זה לא נטען אחרי כמות קטנה של הודעות.
אין לי איפה לראות את הפורומים המועדפים עלי.
ובעצם לא עושה כלום..רק רענון הדף עובד.
תודה!
ראית צורך לרענן?
אני אבדוק את זה שוב.
עכשיו זה גם קורה, ז"א הן קופצות למעלה, אבל הפעם לא בצבע צהוב אז זה עוד יותר מבלבל
אולי כשפתחת הודעה עם חתימה ארוכה מדי?
*הכי חשוב-
כשאני מקלידה תגובה, ברגע שאני מגיעה לשורה השניה או השלישית - האזור כתיבה יוצא מהמסך, והוא לא עולה אוטומטית לפי המקום שהגעתי אליו בהקלדה. אז אני לא רואה מה אני מקלידה.
אולי קשור גם לזה שהאזור כתיבה נהיה יותר צר והוא רק על חצי מסך בערך.
ממש ממש מציק, צריך באמצע שמקלידים לגלול את המסך למטה. - קורה בעיקר בתחילת תגובה. נראה לי שבתגובה ארוכה זה כן מתחיל מתישהו להסתנכרן ורואים מה מקלידים.
*הרשימה של המועדפים לא מסונכרנת עם מה שמופיע לי בפועל כשאני עומדת במסך למעלה על הלשנית של הפורומים. מופיעים לי רק חלק מהמועדפים שלי.
*יש במסך למעלה שתי שורות - אחת כחול כהה, ומתחתיה תכלת- שם מופיעים הפורומים והחלונית של ההתראות.
השורה התכלת לא מקובעת, אז כשיורדים במסך למטה - לא רואים כשיש התראות חדשות. ממש מעצבן.
*כשנכנסים לפורומים - מגיעים לעדכני, לא רואים את הרשימה של כל הפורומים,
צריך ללחוץ שוב על 'כל הפורומים' כדי שתיפתח הרשימה.
*ברשימה של הפורומים - לפני העדכון היה ליד שם הפורום תאריך ושעה של תגובה אחרונה. עכשיו אין.
לדעתי זה חסר (נגיד בפורומים זניחים שמענינים אותי, אם אני רואה שיש תגבה חדשה - אני יודעת שיש מה להכנס לבדוק
תודה רבה!
הם באים הולכים.
בטלפון ברשימת הפורומים, לפעמים יש פורומים סגורים ולפעמים לא
הריון ולידה אם מרפרשים ולא יוצאים לגמרי מהפורום בדפדפן מקבלים תוכן מלפני יומיים
מצ"ב צילום מסך מעכשיו

שמחק פעם אחר פעם ביקורות שלי על ההתנהלות שלו עד שחסם אותי משם בשביל השקט שלו, וגם מחק פוסט שכתבתי על דיכאון חורף כי הוא מעדיף אתכם בדיכאון, ומוחק כל מה שקשור לפוליטיקה ואז כותב על ההתמודדות לכנסת של פולארד כי יודע שאף אחד לא ימחק פוסט שלו.
הוא חייב לעוף מהנהלת כל פורום שהוא, ויפה שעה אחת קודם.
אבל באופן אישי אני מאוכזב מאוד מרמת ההתערבות והצנזורה ב"נשואים טריים". המנהל של פורום זה הוא אחד המנהלים של צמ"ע, וגם שם הוא מאוד מתערב.
אני משתמש בדוא"ל כאן יום יום. אני מנסה לרוקן את סל האשפה ע"י קליק-ימני עליו ובחירת "רוקן", הוא שואל אם אני בטוח ואני מאשר, אבל זה לא מתרוקן. נסיתי הרבה פעמים.
גם אם אני מוחק הודעות ידנית בסל האשפה הן לא נמחקות, לפעמים נמחקות וחוזרות אח"כ.
התקלה כבר הרבה זמן, חבל כי תוכן התיקיה סתם תופס מקום.
שם משתמש: aaroncv
תודה רבה
במסרים יש אפשרות של מחיקה/חסימת כותב.
האם ואיך ניתן לעשות זאת בשיחות אישיות?

הצ'אט הפעיל שלך, מול כל ניק איתו אתה מתכתב או התכתבת בעבר, בשיחות האישיות, מציג מספר בודד של הודעות אחרונות.
כל שאר ההודעות הקודמות באותו רצף התכתבות נדחף באופן אוטומטי לאזור אחסון אחר, שאליו מגיעים בתפריט היסטוריית שיחות.
ובאופן שוטף, כשאתה מצוטט ברצף מול ניק מסויים, כל הודעה ישנה מה-X הודעות אחרונות נדחפת באופן אוטומטי להיסטוריה.
בנוסף יש בתפריט בשיחות האישיות אפשרות של העברה להיסטוריה.
זה מעביר את כל מה שהתכתבת עם הניק, להיסטוריה.
אם תמשיך להתכתב בעתיד עם הניק, זה יפתח רצף חדש. ואז בהיסטוריה מול אותו ניק יהיה לך קובץ נוסף.
מנותק מהרצף הקודם.
וכל רצף כזה אפשר למחוק, בתפריט היסטוריית שיחות.
אבל זה נראה אותו דבר.