ובינתיים ביצעתי שקיפות עורפית היום והיא יצאה לו תקינה (מה שמודדים יצא ארוך יותר מ3 מ"מ). בינתיים, לפני בדיקת דם, הסיכוי המשוקלל של הגיל שלי (34) והשקיפות הוא 1:8.
הרופאה דיברה על פניה לרופא נשים עם התוצאות ופניה לגנטיקאי ובדיקת סיסי שיליה עד שבוע 13+ (כלומר בשבועיים הקרובים).
אני מוכנה ורוצה להשקיע וללכת לרופא טוב ומומחה כדי להבין מה הכי חשוב כרגע. אבל נשמע שאין לי הרבה זמן. אז אם למישהי פה יש ניסיון- מה הכי חשוב כרגע?
האם ללכת לרופא נשים מומחה? (מנסיון בקופה אשיג תור רק לעוד מלא זמן וזה כבר לא יהיה רלוונטי). האם אין צורך ומה שחשוב זה גנטיקאי מומחה? או גם וגם? כמו כן, אשמח להמלצות על מומחה מומלץ לביצוע סיסי שיליה בירושלים.
וגם, אני כבר צריכה לקבוע סקירת מערכות וראיתי בגוגל שאם השקיפות לא תקינה צריך סקירת מערכות מוקדמת מורחבת.. אז איך זה עובד? למישהי יש נסיון בזה?
המון תודה יקרות!

