בניגוד לשאר הדתות, שעוד שומרות על סוג מסוים של צניעות, היהדות לוקה בתסביך נרקסיסטי המאפיין גיבורים טראגיים מדמיונם של סופוקולס, שייקספיר, הומרוס ואפילו קפקא. הבעיה היא שבתור מחזה, הטרגדיה יכולה להצדיק כרטיס כניסה לאמפי-תיאטרון ובקבוק קולה, אבל בתור דת הטרגדיה איננה שווה לאום וחצי-ליטר מסורת.
ולכן אני מזהיר בזאת שיש גבול לכל מזוכיזם ורחמים-עצמיים, ואם לא תקום במהרה איזו שפיות בבית המחוקקים, אשר תמגר את מרותו-בחוק של ט' באב, יהיה זה בלתי-נמנע שהמסורת היהודית תמצא עצמה פוסעת לאיטה לעבר שנאתם של בני-ישראל השפויים. אלו שעלה בדעתם כי בתור יהודים הם אינם מחויבים לאמץ את הסבל כדרך-חיים. את זה הצליח לעשות טוב יותר ישוע מנצרת.
| הצביעות הכתומה והשימוש הציני בילדים ובנוער | |
| כל עוד זה מתאים למשנה הפוליטית שלכם אז יהודי לא מגרש יהודי וזה הדבר הכי גרוע שיכול להעשות, אבל ברגע שדברים לא מסתדרים כמו שאתם רוצים נופלים כל המחסומים ואתם מרביצים, מקללים, משפילים, משתמשים בילדים שלכם כמו בובות סמרטוטים ובאופן כללי מתנהגים בצורה מחפירה! שלחתם את הילדים ואת הנוער לעמוד בחזית ואתם מצפים שאח"כ יהיה להם איזשהו כבוד למדינה הזו? למשטרה? לצבא? לכנסת? לממשלה? יבוא יום ואתם תתנו את הדין על כך! מה אתם חושבים שהם יחזרו הבייתה ויהיו עדינים ומתוקים? אני מסתכלת עליהם ואני רואה ילדים שיבנו משפחות ויהיו אלימים בתוך משפחתם! אני רואה ילדים שלא יתגייסו לצבא! אני רואה ילדים שלא יהיה להם טיפת כבוד לזולת ולמי שלא חושב בדיוק כמוהם! אני רואה ילדים שיגדלו עם טראומה בגלל ההורים שלהם, כן בגללכם. הורה צריך להגן על ילדו ולא להשתמש בו לצורך מלחמותיו. שלחתם אותם לשם ומי בדיוק אמור לשלם את המחיר??? | |