מה דעתכם על ג'ינס?טל!=)
נראה לכם מתאים? אני מת על ג'ינס,אבל אני חושב שיש את הקרועים שממש לא מתאימים...אני אשמח אם תענו לי,יש לי מחלוקת עם אמא שלי בעניין הזה......היא שונאת ג'ינס,אבל היא מסכימה לי...בקושי.....
אם הג'ינס לא עובר את גבול הטעם הטוב, אז סבבה..שמחה ואמונה
תלוי איזה ג'ינס.דוסית גאה!
נמ.הסנה-בוער
בס"ד
ג'ינס הוא בד ממש נוח
יש ג'ינסים שנראים ממש רחוביים וזולים, ולדעתי לא יאים לבני מלך,
אבל יש כאלו מכובדים שכן נחמד ללבוש לימות חול.
^^נוח? לא כ"כ.. אבל מסכים בשאר..<אריאל>
בתור אחד שמשחק כדורסל בג'ינסים...זה לא כ"כ נוח.. אבל בשבילי זה סבבה.
טוב, תלוי בחצאית/מכנס עצמם..הסנה-בוער
לא יודעת מה איתכם..בת מלך<=
אני אישית לא אוהבת מיכנסי ג'ינס על בנים..
לדעתי יותר יפה מכנסי דגמ"ח.. (סתם פשוט אני אומרת את חוות דעתי, אם כבר מדברים על זה.. ) 
בת מלך,דוסית גאה!
אני בדעה שלך
שתי הדוסיות-טל!=)
מסתכלות על בנים,אה?חשבתי אסור...
[סתם...]
חח קיצי מיצי- אהבתי =) לדעתי אין בעיה בג'ינס..מיטל
אבל שהבנים יחליטו..

כמו שאני לא ארצה שבנים ידונו על לבוש של בנות..
מסכימה עם לידור.שיראל.
מי זה לידור?טל!=)
הוד רוממותי.הסנה-בוער
צודקת, זה לדעתי מראה זול ולא מכובד.no name102
לא אמרתי ללכת עם מכנסיים מחוייטות ועם חליפה... אבל דגמ"ח אשכרה פותר בעיות!!!...........
בד"כ זה לא נוח ואני לא ממש אוהב איך שזה נראה.הרועה
זה הכי נוח!אני מזועזע!טל!=)
זה צמוד והבד לא נוחהרועה
חח.. מצחיק אותי שיש ויכוחים עם טעם..נצח לנצח!!!
גם נוחות לכל אחד זה בנפרד..
אוקי אם לך זה נוח.. סבבה!
לנדב זה לא נוח..גם סבבה!

לעניות דעתי..
כל עוד זה מכנס שמכבד..
למה לא?!
זה כמו כל מכנסיים אחרים..
היי, יש פה הבדל ענק!!!!!!!!!!!!בת מלך<=
כשאני אומרת שלדעתי לא יפה לבנים מיכנסי ג'נס.. אז אין אם זה שום בעייה להגיד את זה.. (מבחינת צניעות)
אני לא מתעמקת, זה מבט באופן כללי..  
ובנים, אני עכשיו מודיע לכם שאם בנות מסתכלות על בנים אז אין עם זה שום בעייה! כי בנות בכלל לא חושבות על דברים לא צנועים כשהם מסתכלות על בנים.. ( ואם כן אז היא בת יוצאת דופן) ועובדה שההלכה הזאת מופנת אליכם, שלכם אסור להסתכל על בנות..

לכן מותר לי להגיד את זה.. כי זה ממש אבל ממש לא בא ממקום כזה! 

שטויות, אין הבדלהרועה
וואלה?!!!!!!!!!בת מלך<=
אהה אתה היית פעם בת שאתה יודע את זה?????

דבר ראשון היית פעם בן שאת יודעת איך בנים מסתכלים?הרועה
וחוץ מזה זה לא חשוב, מה שחשוב זה ההלכה.
מאיפה הבאת את ה שלבנות מותר להסתכל [לעומק]על בנים?הסנה-בוער
חס וחלילה!!!! הכוונה שלי לא התעמקות, התעמקות..בת מלך<=
פשוט לעומת בנים.. שלהם בכלל אסור לחשוב אם זה יפה לבת או לא יפה, איך שהיא לבושה.
כי להם אסור להסתכל על איך שבנות מתלבשות,
אבל לבנות מותר להסתכל על איך שבנים לבושים, ומותר להם להגיד את חוות דעתם..
כי זה מגיע ממקום שונה לגמרי!!!!!! 
איזה כיף להמציא הלכות! <צ>הרועה
וגם את המציאות כיף להמציא!

1 מה שאסור לבנים אסור גם לבנות
2 מה שמותר לבנות  מותר גם לבנים
3 גם אצל בנים וגם אצל בנות יש מקרים שזה "מותר" להסתכל.
4 גם בנים וגם בנות לא מסתכלים על המין השני וישר מתחילים להריץ סרטים.
5 גם לבנים וגם לבנות אנחנו אומרים שלא יעשו את זה כדי לא להגיע להסתכלות אסורה.
אתה חי בסרטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בת מלך<=
ברוררררררר שזה שונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוקי, קצת לא נעים לי להגיד את זה.. אבל אתה מעלץ אותי..
עובדה שמותר לנו לראות אתכם בלי חולצה, ואם מכנסיים קצרים .. ולבנים בכלל אסור להתסכל על לבוש של בנות.. עד כדי כך שאפיל חולצה שתלוייה על הכביסה אסור לכם להסתכל..

הרועה
אני אעצור את זה כאן, שום דבר טוב לא יצא מהדיון על זה בין בנים לבנות אבל בשבילך, תבררי את ההלכה.
אין לי בעייה, אבל תברר גם אתה..בת מלך<=
איפה העובדה פה?? |מתערב|בת שמש
אסור לך, בתכלית האיסור, לראות בן בלי חולצה. נקודה!
4 בכלל לא נכוןקוד אבל פתוח
וכאן זה לא המקום לפרט מה עובר לי בראש שאני רואה בחורה יפה
ושוב הבת [מלך] שחושבת שכל הבנים חומרניים.איציק הג'ינג'י
תחשבי שאת עוד תצטכרי להתחתן עם אחד.

אז בת מלך, קבלי חידוש קטן..
כל אחד מסתכל על השני לפי מה שעבר בחיים שלו ולפי התרבות בא הוא חי.

לי אמא מרשה מכנסי ג'ינסמתו"ש
בס"ד

טוב, לא שיש לך ברירה...
ותלוי איך קורעים אותם...

בתצ מלך ממש צודקת!!!דוסית גאה!
אני לא ממש מסכימה איתה בקטע שאנחנו יכולות לראות בנים כמה שבא לנו..כי בסוף גם אנחנו עם רגשות...

אבל זה ממש לו חמור כמו שבן יסתכל על אשה!!!
נוח להסתכל על הצד השני כצד מחוייב יותר, תמיד.<אריאל>
(אבל הדבר הוא באותה חומרת מצב. הרגשות והמחשבות מתעוררים בשני הצדדים בדיוק באותו אופן. )

לכן קל לחשוב כמה חמור זה שבן יסתכל על אשה, ואותי מזעזע שאשה תסתכל על גבר. אך כמו שנאמר לעיל, הדבר הדדי ושווה ערך. בואי ולא נחפש הקלות, ונשמור את עצמינו כפי שאנו מצווים.

תמיד הבנים לא מבינים!!!מוריה צפת=)
אבל לפי מה שכולם הסבירו לי (מבוגרים לרוב) אצל בנים ובנות זה שונה!!!!
נכון, בן לא מסוגל להסתכל על בת בלי להפשיט אותההרועה
עבר עריכה על ידי הרועה בתאריך י"א אדר תש"ע 19:26
במבט שלו.

אני בעד שתשארו במטבח, ככה יותר בטוח לכולנו.

<צ>
יו, מה הוצאתם ממנה.הסנה-בוער
בס"ד
היא לא אשמה, אם היית אולפניסטית גם אתה היית בטוח שבן הוא יצור המשחר לטרף, באמת. 

שמעתי על השיחות האלה באולפנותהרועה
ושמעתי גם שמישהי קמה באמצע סמנריון אחרי שהמרצה אמר משהו על מה עובר לבן בראש כשהוא רואה בת ושאלה את המרצה אם הוא מפשיט אותה עכשיו במבט שלו, הבנתי שזה היה ממש משעשע (לפחות מהצד שלה).

ולא, אם אני הייתי אולפניסטית הייתי שייך לצד הנורמלי שמסוגל להבין שגם בנים וגם בנות הם בני אדם.
נורא קל לומר.הסנה-בוער
בס"ד
[שעשעה אותי הבחורה ]
גם לנו היתה שיחה שפשוט יצאתי באמצע כי התעצבנתי, ואני מכירה עוד כאלו. אבל הרוב גודלות על זה, וזה פשוט מוטבע בהן. 
כשמחדירים מגיל קטן שבנים הם מוקצה, ושאסור לנשום ליד בן, אחרת ח"ו הוא יגיע למחשבות אסורות, זו התוצאה. 
וזה מרגיז, ואני אומרת את זה בתור בת, שרוב הבנות חושבות שהן טלית שכולה תכלת, ומותר להן הכל. מותר להן לראות סרטים לא צנועים וכו'.. 

תגיד אתה התור ה"הנהלה" לא מצנזר את דיבורייך?!no name102
כנס!ב.ש.
אצלנו בישיבה אסור שום ג'ינס. וזה חכם. כי הגבול בין סתם ג'ינס לאחד קרוע או כזה שנראה כאילו נשפך עליו אקונומיקה דק. ואז זה יהיה מחוץ לגבול הטעם הטוב. לכן - לא טוב ג'ינס.
אתם לא מבינים אותי נכון.. וזה מתסכל! כנסו..בת מלך<=
לא אמרתי שלבנות מותר להתעמק בבנים, כי ברור שזה אסור!
אבל כן מותר לבנות (או יותר נכון אין בעייה) , להסתכל על הלבוש של הבנים, מה שלבנים זה ממש אסור!
כי כמו שאמרתי בפעם המליון, שזה בא ממקום שונה לגמרי!!!!!
תסבירו לי מה לא הבנתם?!
איך הגעתם למסכנה שאמרתי שמותר לבנות להסתכל כמה שבא להם????????. 
כולם כנסו  >>>~SMILE~
וואי,
שמתם לב איזה התקפה היתה פה על בת מלך?!
אני לא ממש מצדדת בדיעה שמותר להסתכל לעומק על בנים, אבל לפי דעתי כיוון המחשבה שלה היה על מבט סתמי כשהיא רואה בן ברחוב.
ז"א, היא לא יושבת ובוחנת אתכם. זה בדיוק כמו שכל בן יראה בחורה ברחוב עם חצאית ארוכה ויגיד שהוא מעדיף חצאית קצרה, נרא הלכם שהיה פה מבט מתעמק?!
זה סתם דיעה אישית, טעם פרטי של כל אחד.

וווואאאאאווו [מיואש]בת מלך<=
הלווווווווו  אתם שמים לב שאני חוזרת על עצמי מיליווווווווווווןןןןןןןןן פעםםםם!!!! ועכשיו זה יהיה מליון ואחד.. אני התכוונתי למשהו אחר לגמרי!!!
בחיים לא אמרתי שמותר לבנות להתעמק בבניייים!!!!!!!!!!

מאיפה אתם החלתטם על זה????????????????????????

וואי!!!!הרגתם אותי.. אחד השירשורים המצחיקים!!!!נצח לנצח!!!
דבר ראשון-יש הרבה במה שהרעה כתב..
בדיוק כמו שהצדשל בת מלך בא ממקום כזה.. (איך לומר?) תמימות?

תקשיבו,בזה אין שחור או לבן!!!!!
לא הייתי בן (אולי רק בגילגול אחר)
אבל,יש הבדל בין בנים לבנות!
זה ברור..
אין מה לפרט ולדגם!
מה שבטוח-אתם הגזמתם!!!
בכללי-גם כל הסמינריון באולפנה קצת מגזימים..
נכון בנים יכולים להגיע למצבים שבנות לא יגיעו אליהם..
אבל להרגיע!
כשרואים בן לא לחשוב שהוא מפשיט אותכן בעיניים!

בקיצור-דבורל'ה
ב"ה יש כ"כ הרבה סוגים של ג'ינסים.יש בהיר, כהה, קרוע, אלגנט, צמוד, רחב, מהסגנון של שנות ה- 60...
תבחר את אהוב הסגנון האהוב עליך וזהו.
ואם אמא לא הכי אוהבת, אז תקנה ג'ינס כהה שלא יראה כמו ג'ינס אבל בשבילך זה יהיה ג'ינס.

וחבר'ה -
חלאס להכנס למוח על המין השני!!! תפסיקו לחשוב על מה השני/ה חושב/ת, איך הוא/היא חושב/ת, ומה הוא/היא חושב/ת.

ואולפניסטיות יקרות קחו בפרופורציה את מה שהרבנים מעבירים לכן. אתן מספיק בוגרות כדי להבין שהם בכוונה מנפחים ת'עיניין.

***למוחו של המין השנידבורל'ה
רוב המכנסיים שלי הם ג'ינסליאור 1
ומה זה אומר?! שזה בסדר???????no name102אחרונה
כמו שאני אגיד, רוב החולצות שלי הן עם שרוול קצר.... אז???????
(ולא, הם רק עם 3/4 או ארוך)
לבנות - מותר ולבנים - אסורליאור 1
לא במקרה מותר לבנות לראות גבריים רוקדים לדוגמא בשמחת תורה וכו' ולראות בנים משתכרים ומשחקים כדורסל וכו' ולבנים אסור לראות בנות רוקדות וכו'
איפה כתוב שלבנים אסור ללכת עם ג'ינס!?איציק הג'ינג'י
אני מבין, יש חברה שחרדית שמוקבל ללכת מחויטים עם חליפה וכו'.

אבל אין איסור ללכת עם ג'ינס, נקודה.
תפסיקו להכליל ולשטוף את המוח.איציק הג'ינג'י
ההכללה הזאתי "כל הבנים חומריים"
את האמת? זה פוגע..
אני מבין את זה שהן חושבות ככה בגלל שלצערי יש בנים ש.. שפשוט מתנהגים וחושבים בצורה מגעילה..
אני מבין שחפרו לכם על זה באולפנה
אבל יש גם לצערי בנות כאלה..

אז בבקשה, הפסיקו עם ההכללה הזאתי..

אתן כל הזמן מכניסות את זה לראש של הבנים! זה הפך ללחץ חברתי...
אז איך שזה לא יקרה?!
כל הזמן מכניסים לראש "בנות-הרהורים ועברות"
כאילו, שאם בן יראה בת יקרא אסון.
נכון, אולי בנים הם קצת יותר גשמיים.. יותר זקוקים למשהו גשמי ובנות לריגשי.
בנים יותר כוחניים ובנות יותר עדינות, זהו הטבע..
אבל לא משעבדים לייצר כמו שעושים אותם [בעמל רב..]
שבת שלום, איציק.
ג'ינג'י ודבורה>>>נצח לנצח!!!
ג'ינג'י>>
לא אמרו שלבנים אסור ג'ינס..
סתם שאלו מה הדעה שלנו על זה..

אתה שיא הצודק!!!
אין פרופורציות! עוד תתחילו לפחד ללכת ברחוב שבנות לא יחשבו ש..

דבורה>>
חחח.. עשית את זה כאילו בסמינריונים באולפנה זה הנושא היחיד שמעסיק..
ממש לא!
אבל בטבע איכשו תמיד זה יהיה הנושא האחרון..
ואל תחשבי שזהלא הדדי

איציק-- (ובכללי-- כולם..)מרב.
טוב, כמו שאמרתי שם למטה-- משו שהמורה שלי אמרה לי.. וזה כנראה כן המקום לכתוב את זה.. טוב-- היא אמרה לי שלבנים יש יצר יותר חזק, כי יש להם את המצווה של "פרו ורבו", ולבנות את המצווה הזאת, ולכן ה' נתן להם את היצר יותר חזק. ולכן- כשהם רואים בת- היצר מתפתה יותר, ואני ממש גאה בבנים שמצליחים לשלוט ביצר הזה ולהסיט ת'מחשבות שלהםם!!
וזאת לא הכללה, לפי דעתי. זאת עובדה. הבנים יותר חומריים והבנות יותר רוחניות. למרות שבן לא חושב יותר מידי כשהוא עושה משו, ובת, כמו שכתוב אנערף איפה-- שלבנות ניתנה בינה-- אם היו נותנים לבן ובת את אותו מצב-- היו להם תגובות שונות- ולבת הייתה תגובה עם הרבה יותר מחשבה!! [וזה מוכחח!!]
לסיכום החפירות הארכיאולוגיות שלי: בן- לא יודעת מה השכל שלו-- לפי מה שאני הבנתי מכל מי שדיבר איתי על בנים-- יותר גשמי, עושה דברים עם הרבה פחות מחשבה.
בת- יותר רוחנית, עם הרבה יותר מחשבה והבנת המציאות.
אז ככה-מרב.
בקשר לג'ינס-
אני אישית אוהבת יותר ג'ינס. על בנות- אני לובשת רק ג'ינס- גם יותר נוח וגם יותר יפה. למרות שיש לאמא שלי *זה נשמע גרוע^^ אמא שלי צעירה יחסית!!* חצאית דגמ"J ממש יפה.. אני לא לוקחת לה סתם כי אמא שלי פרה לידי (:
על בנים- ג'ינס זה פי אלף יותר יפה. אבל קצת קרוע [אם בכלל], ולא מהג'ינסים עם הגומי של ילדים קטנים>< אבל השאלה זה אם זה נוח לכם-- כי לפי מה שהבנתי מאחים שלי-- ג'ינס זה אחד הדברים הלא נוחים לרוץ בתוכם>> [ניסיתי פעם ללכת עם מכנסי ג'ינס בהצגה-- והיינו אמורות לשחק כדורגל. הורדנו ת'סצנה כי לא הצלחנו לרוץ ם המכנסיים ולא היה זמן להחליף מכנסיים..]

בקשר למה ולמי מותר להסתכל-
תקשיבו-- זה עובדה שכשבנים רואים בת רצים להם יותר סרטים בראש מאשר לבת שרואה בן. לא אומרת שתמיד רצים, או שלא רצים לבנות.. אבל מניסיון שלי עם בנים- לבנים יש סרטים מזוויעים, ולבנות- גם אם הסרט רץ-- הוא הרבה יותר מתון. ואני לא אכנס עכשיו לזה. המורה שלי אמרה לי משו ממש נכון.. אבל אני לא יודעת אם זה המקום לפתוח על זה דיון.. אם מישו רוצה לדעת מה היא אמרה לי וזה ממש לחוץ לו- שיפנה אלי בשיח"א.. וזה באמת דבר נכון והגיוני!! אז... קיצר-- מה שאני יודעת על זה [וזה מאבא, המורה והרב של האולפנא, ומניסיון שלי עם בנים...] זה שלבנים יש סרטים כשהם רואים בת, ולבנות-- לא!! וזה מאנשים שמבינים בזה..

סחטיין למי שקרא ת'חפירה!!
קשקשנית... תגובה למרצ'.איציק הג'ינג'י

בקשר לג'ינס-

כי לפי מה שהבנתי מאחים שלי-- ג'ינס זה אחד הדברים הלא נוחים לרוץ בתוכם>> [ניסיתי פעם ללכת עם מכנסי ג'ינס בהצגה-- והיינו אמורות לשחק כדורגל. הורדנו ת'סצנה כי לא הצלחנו לרוץ ם המכנסיים ולא היה זמן להחליף מכנסיים..]
 ברור שאם אני אלך עם סקיני אני לא אוכל לרוץ..

בקשר למה ולמי מותר להסתכל-
תקשיבו-- זה עובדה שכשבנים רואים בת רצים להם יותר סרטים בראש מאשר לבת שרואה בן.
עובדה?! מאיפה את ההחלטת שזו עובדה?! כן זה מעצבן! כי זה פוגע!
אני לא אגיד שכולם צדיקים גמורים אבל לא להכליל.. תסכלי על העולם החילוני איך הבנות שמה שיטחיות!
זה לא אומר שאני אכליל גם את בנות האולפנה.
 לא אומרת שתמיד רצים, או שלא רצים לבנות.. אבל מניסיון שלי עם בנים- לבנים יש סרטים מזוויעים, ולבנות- גם אם הסרט רץ-- הוא הרבה יותר מתון.
מנסיון? חחחחחחח
זה נשמע כאילו הכרת מלא בנים, ש... ואו... אני יעדיף לשתוק.
ושוב, גם כאן אני יכול להגיד לך שרוב הבנות חומרניות, תראי איך כל הבנות מתלבשות.
ואני לא אכנס עכשיו לזה. המורה שלי אמרה לי משו ממש נכון.. אבל אני לא יודעת אם זה המקום לפתוח על זה דיון.. אם מישו רוצה לדעת מה היא אמרה לי וזה ממש לחוץ לו- שיפנה אלי בשיח"א.. וזה באמת דבר נכון והגיוני!! אז...
את מוזמנת לשלוח לי באישי...
קיצר-- מה שאני יודעת על זה [וזה מאבא, המורה והרב של האולפנא, ומניסיון שלי עם בנים...] זה שלבנים יש סרטים כשהם רואים בת, ולבנות-- לא!! וזה מאנשים שמבינים בזה..
 אם כך, הרב שלח חושב.. היית צריכה לברוח ממנו על המקום כי באותו רגע רצו לו סרטים עליך.
ושוב.. הניסיון שלך עם בנים?

טוב, כמו שאמרתי שם למטה-- משו שהמורה שלי אמרה לי.. וזה כנראה כן המקום לכתוב את זה.. טוב-- היא אמרה לי שלבנים יש יצר יותר חזק, כי יש להם את המצווה של "פרו ורבו", ולבנות את המצווה הזאת, ולכן ה' נתן להם את היצר יותר חזק. ולכן- כשהם רואים בת- היצר מתפתה יותר, ואני ממש גאה בבנים שמצליחים לשלוט ביצר הזה ולהסיט ת'מחשבות שלהםם!!
נכון, בנים יותר גשמיים.. זה מתבטא בקשר שהבן רוצה יותר חיבוק.
אבל בת מעדיפה מילה טובה עליה..
גם לבן וגם לבת יש את אותה מצווה בידיוק.

וזאת לא הכללה, לפי דעתי. זאת עובדה. הבנים יותר חומריים והבנות יותר רוחניות. למרות שבן לא חושב יותר מידי כשהוא עושה משו, ובת, כמו שכתוב אנערף איפה-- שלבנות ניתנה בינה-- אם היו נותנים לבן ובת את אותו מצב-- היו להם תגובות שונות- ולבת הייתה תגובה עם הרבה יותר מחשבה!! [וזה מוכחח!!]
אם היית חושבת לפני שאת עושה, לא היית כותבת את מה שכתבת.
לחשוב לפני שעושים זה עניין של אופי, וכנראה שזה לא הצד החזק שלך.
הדגשתי את זוג המילים "לפי דעתי" שלאחריהם כתבת "זאת עובדה" בכוונה.
להראות כמה את כותבת שטויות ללא בסיס ואומרת שזו עובדה.
בנות הם גם חומרניות אך בצורה שונה מבנים.
לסיכום החפירות הארכיאולוגיות שלי: בן- לא יודעת מה השכל שלו-- לפי מה שאני הבנתי מכל מי שדיבר איתי על בנים-- יותר גשמי, עושה דברים עם הרבה פחות מחשבה.
בת- יותר רוחנית, עם הרבה יותר מחשבה והבנת המציאות.
בת יותר עדינה, יותר ריגשית אך לא יותר רוחנית.
רוחניות זה עניין של עבודה.
הבנת המציאות? לכן הן נוהגות ככה?!

סורי שנכנסתי בך, אך כתבת המון שטויות.
איציק
שלושת רבעי ממה שכתבתי זה ציטוטים של חכמים ממני.מרב.
וכה- ישמצב שהרב שלי חושב עלי דברים. סווו?? בעיה שלוו!!
ואמרתי שלעניות דעתי המוגבלה [לפי דעתי במילים אחרות..] זאת עובדה. יש אנשים שלא יגידו שזאת עובדה. אני טוענת שככןןן...
ותתפלא- אני אולי קטנה ותמימה, אבל ישלי ת'ניסיון שלי עם בנים ביותר מידי סגנונות [לצעריי!! אני ממש לא מרגישה "מקובלת וקולית" כשאני אומרת את זה!!] ורובם היו עם סרטייםם
איציק היא צודקת ב 100%קוד אבל פתוח
אולי אצלך זה משהו אחר
אבל זאת האמת ואל תתכחש!!!
מרצ זה שהכרת סוטים וזה שינון סוטהאיציק הג'ינג'י
זה בעיה שללכם!!!
נהנהנהנה
פורים שמח1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משנכנס האדר מרבים בשחמה1!!!!
חח.. יאללה מכות יאללה יאלללה מכותנצח לנצח!!!
הופה!
הכל תלוי במליון דברים..
פשוט בלי הכללות..
החיים יהיו רגועים יותר..
יש יצרים לכולם למי יותר למי פחות מה זה משנה?
לסיכום מה בנוגע לג'ינס?!
חחחח..
וד"א- ג'ינג'י, מכנסי ג'ינס לא כ"כ שים להליכה אולי לקחתם מידה קטנה ממה שאתם צכים..
ואז מה הפלא שלא זזתם בתוכם?
(ואז זה גם מראה שאין לכם שכל חח.. סתםםם)
אני סוטה :Oקוד אבל פתוח
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
זה היה ניסיון לעשות את הסמייליקוד אבל פתוח
הזה: 
איך עושים אותו????
ובנות!! אם אתן הייתם רואים כל היום בנים ערומיםאיציק הג'ינג'י
היה לכן פי 2 סיוטים ממנוו!!
הייתם אוכלים הרבה יותר סרטים ממנו!
אז תפסיקו להגיד שאנו יותר מדי חומריים ותגידו תודה שאנחנו לא הולכים ערומים ברחוב בניגוד לרוב הבנות!

מכות?! חס וחסה! יאלה לשמוח!!! יאלה שתיה!! צדיקים מקדימים לשתיה!!!
תרקדו! תשמחו!
אני חושב שאין בעיה...אבישי רחובות
ברור שיש גבול אבל אני לא חושב שיש בעיה עם גינסים זה דבר יפה ואני לא חושב שמי ששם גינסים לא יכול להיות צדיק ברור שאני לא אשים את כל הגינסים עם הקרעים "שבאופנה" אבל סתם גינסים זה באמת אחלה דבר(סליחה על החפירה)
לא ראינו קטשופ לא ראינו דם...מיסטר דום
ממרום גילי חחח ...ככה מרצ' אני כל כך מסכים עם איציק כאילו את נורא מכלילה והולכת כמו עיוורת אחרי המורות שלך באולפנא והרבנים שלך ומצטטת אותם ומעריצה אותם זה דוחה!! במקום שתשבי ובדברים שאת אמורה לחשוב לבד גם זה את אומרת ש"הרבנית שלי אמרה והרבנית שלי עשתה....דיי
תצאו מהסרט כמו שמוריה אמרה זה כרוך באלף ואחד דברים וקחו את החיים בקלילות
ומרצ' סקיני מה את לא אוהבת לנשום?? ברור שהולכים עם מידה שלך ועם בגדים שנוחים לך!!
וינון חמוד זה שנכנס לסטראוטיפ שישר שבנים רואים בת הם ישר לא רוצה לדעת מה עושים לה בדימיון זה סטיגמה ודוחה שפשוט מביישת ומשפילה את שאר הבנים הנורמלים בעולם אולי אתה כזה אבל מסתבר שאיציק לא לבד וגם יש הרבה בנות כאלה זה תלוי בסביבה איפה שאתה גר חברה אמונה והכול!!ומרצ' תעשי לי טובה הרב המורה הרבנית ימימה מזרחי בסדר תפסיקי שילעיטו אותך בדברים ותצצטי כמו תוכי במקום שתביני ותעשי טובה עם רבנים כאלה...וחוצמזה איציק לא כל הבנות החילוניות הם שיטחיות ולא כל בנות האולפנא הם סמל לעומק הם אולי כמו הכינרת במצב שפל יותר מתאים אז אתה רואה את הכללת עכשיו...
מה הכוונה הכללה?איציק הג'ינג'י
אני סתם הבאתי דוגמה בחזרה אליה..
להראות לה כמה זה שטויות..
אני לא באמת התכוונתי שכל החילוניות הן שיטחיות וכל בנות האולפנה הן סמל העומק.
חחחחחחחח אז סבבה....מיסטר דום
תקשיב אתה יודע מה אני שונא בבנות אולפנא?! שהם אחרי זה מדרשיסטיות שכל העולם שלהם נבבנה מהרבנית טל אמרה הרבנית ימימה עשתה...שתאכלס הם חושבות שהם מבינות והם לא מבינות כלום!!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך