תוך כדי שהוא מישש אותו, הוא סיפר לי שהוא מאוד אוהב למשש כדורים - כדורסל, וכדורגל, וגם כדור-גוף (הכדור שיש לו בגוף
).יש לציין שהיה לנו סיפור אצלו (שעוד לא הסתיים) שהאשכים בהתחלה לא ירדו לשקי האשכים, ושלחו אותנו לבדוק את זה. וגם אחרי שהאורולוג אישר שהכל בסדר, בבדיקה נוספת אצל הרופא ילדים הוא בדק אותו שוב ולא מצא את האשכים, אז הפנו אותנו שוב לאורולוג, שהגענו אליו לאחרונה והוא אמר שצריך לעקוב כי זה עולה ויורד אצלו, אז עוד צריך לעשות אולטרסאונד ובדיקה נוספת בעוד חצי שנה כדי לראות מה קורה.
בקיצור, את הבדיקות כשהוא היה תינוק הוא מן הסתם לא זוכר, אבל את הבדיקה האחרונה הוא בטוח זוכר.
הסברתי לו לפני הבדיקה שזה איבר פרטי, ואף אחד לא נוגע לאף אחד באיבר הפרטי שלו, אבל לרופא שבודק ואמא מרשה אז מותר.
וגם באמבטיה זרמתי איתו עם זה שהוא מישש שם, וניצלתי את ההזדמנות לדבר על זה שזה איבר פרטי שלו, ורק הוא נוגע בו, אלא אם כן הרופא צריך לבדוק ואמא מרשה לו. ואמרתי לו גם שזה מקום שמתאים לגעת בו דווקא באמבטיה אבל לא בכל מקום (הוא אמר שהוא יכול גם מחוץ לאמבטיה, כי דרך המכנסיים הוא עדיין יכול להרגיש אותו. אבל תכלס אני לא רואה שהוא מתעסק שם סתם ככה אז לא התעכבתי על זה יותר מידי).
סה"כ נראה לי שהשיחה היתה די בסדר.
אבל חשבתי לשתף פה כי יש פה המון נשים חכמות, שאולי יוסיפו לי דברים שכדאי להגיד בסיטואציות כאלו (או כמו מה שהיה באמבטיה, או לפני בדיקת רופא, שעוד צפויה לנו שוב...)