אנמצ או סטטיסטחקה,מה אומרים?
פשיטא שסטטיסטיקה,הבטחתי להגיש בזמן....
אנמצ או סטטיסטחקה,מה אומרים?
פשיטא שסטטיסטיקה,הבטחתי להגיש בזמן....
החוקים:
אין לומר אם ישנצתם השבת או במוצש
לא לשכוח "יעלה ויבוא" או "וזכרנו לטובה", תלוי מה אתם אוכלים כמלווה מלכה
אין לפצח גרעינים או לגרור כיסאות, וק"ו שלא לעשן או לירוק.
אין להשפריץ ספריי שלג\להשתמש\לנפח\לגעת בפטיש אוויר עד לבוקר יום העצמאות, והמחמיר שגם בו ביום לא להתקרב לחפצים הנ"ל תבוא עליו הברכה.
הקושיות: (כי אנחנו מתגעגעים לליל הסדר)
1. כמה שעות ארך משחק הקטאן הארוך ביותר ששיחקתם?
2. למה נועד החלק העליון של הפסנתר?
3. איך ניתן לגשר על פער בלתי ניתן לגישור?
4. אתם זוכרים את עצמכם בגיל 4? מה היה הדבר שהכי אהבתם?
5. איך הורגים יתוש בלי ללכלך את הידיים?(כפכף זאת לא אופציה כי צריך אח"כ ליטול ידים)
6. איפה אפשר לאחסן קטאן בבית עמוס וגדוש במשחקים ושאר פריטים?
7. רעיון מקורי ואיכותי! למנהג חדש ליום העצמאות:
8. בע"ה, כשיבנה בית המקדש ובפסח שני (הקרוב,דה) כל המוני עם ישראל יעלו להקריב קורבן פסח, איזה אמצעי תחבורה תציעו להם כדי להמנע מפקקים מיותרים?
9.כשמדענים ימצאו את היסוד בעל 119 פרוטונים, הם יזדקקו לשם. אנא, הציעו להם:
10. עשרה מי יודע?
נ.ב.- (נא לא לסקול אותי בעגבניות ופטישים)
זה חיובי ממש שהפורום נטוש, לא?

בס"ד
1. כמה שעות ארך משחק הקטאן הארוך ביותר ששיחקתם? - וואי לא זוכרת, נראה לי משהו כמו שעתיים וחצי.
2. למה נועד החלק העליון של הפסנתר? - כדי שפיל יוכל לפסנתר אותו. סתם, בשביל שיהיה איפה לשים מפה וקישוטים.
3. איך ניתן לגשר על פער בלתי ניתן לגישור? - עם כנפיים.
4. אתם זוכרים את עצמכם בגיל 4? מה היה הדבר שהכי אהבתם? - לא זוכרת את הגיל הזה לצערי
5. איך הורגים יתוש בלי ללכלך את הידיים?(כפכף זאת לא אופציה כי צריך אח"כ ליטול ידים) - מחבט טניס נאצי!
6. איפה אפשר לאחסן קטאן בבית עמוס וגדוש במשחקים ושאר פריטים? - מתחת למיטה או בשקית סופר רב פעמית ליד הקיר
7. רעיון מקורי ואיכותי! למנהג חדש ליום העצמאות: - מה מקורי ואיכותי, תנו לי טקס משואות ומנגל ואני מרוצה. מספיק אבשלום קור החליט שלא בא לו עלינו יותר, לא צריכה עוד שינויים בחיים.
8. בע"ה, כשיבנה בית המקדש ובפסח שני (הקרוב,דה) כל המוני עם ישראל יעלו להקריב קורבן פסח, איזה אמצעי תחבורה תציעו להם כדי להמנע מפקקים מיותרים? - היפוגריף אבל רק אם הם נחמדים אליו
9.כשמדענים ימצאו את היסוד בעל 119 פרוטונים, הם יזדקקו לשם. אנא, הציעו להם: - עד 120 כי אין לנו עוד מקום במוח [או בטבלה] לבזבז
10. עשרה מי יודע? - כל מי שנשאר ער בפסח מסתבר והיה במקום ששרו את זה במנגינה שהוא מכיר [ספוילר: אני לא אחת מהם. מה יהיה עם המנגינות רבש"ע, מה יהיה]
כמו כן, זה תמיד תלוי בסיבות לנטישת הפורום. זה קצת חבל כי הוא היה פורום נחמד ועשה לי אישית הרבה טוב. מצד שני, אם הוא נטוש כי אנשים כבר לא זקוקים לו ויש להם הכל בחיים האמיתיים אז זה בהחלט מאד חיובי.

(זה אחלה דבר לקחת תיוגים משנות דור ודור, סגולה בדוקה)
1. כמה שעות ארך משחק הקטאן הארוך ביותר ששיחקתם? אין לי מושג. אבל שבת שעברה עשינו 4 וחצי שעות ברצף😁 (כמה סבבים)
2. למה נועד החלק העליון של הפסנתר? כדי שהפסנתרן יוכל להתחבא אם יש לו פחד קהל
3. איך ניתן לגשר על פער בלתי ניתן לגישור? לא ניתן
4. אתם זוכרים את עצמכם בגיל 4? מה היה הדבר שהכי אהבתם? לא. אבל זוכרת קצת דברים מהגן
5. איך הורגים יתוש בלי ללכלך את הידיים?(כפכף זאת לא אופציה כי צריך אח"כ ליטול ידים) עם מגבת. או מרססים עליו כזה
6. איפה אפשר לאחסן קטאן בבית עמוס וגדוש במשחקים ושאר פריטים? איפה ששאר המשחקים מאוחסנים
7. רעיון מקורי ואיכותי! למנהג חדש ליום העצמאות: לא צריך להיות רפורמים😁
8. בע"ה, כשיבנה בית המקדש ובפסח שני (הקרוב,דה) כל המוני עם ישראל יעלו להקריב קורבן פסח, איזה אמצעי תחבורה תציעו להם כדי להמנע מפקקים מיותרים? שטיח מעופף
9.כשמדענים ימצאו את היסוד בעל 119 פרוטונים, הם יזדקקו לשם. אנא, הציעו להם: קודם שימצאו אותו, ואז נדבר..
10. עשרה מי יודע? לא יודעת
ואי, האמת שממש בא לי לסקול אותך בעגבניות. מה עושים??
שפרינצא בוזגלויעה זה קדוש מידי בשביל שינקה לך את רצפה...
1. מעולם לא שיחקתי. יש לי שנא למשחקי קופסא, אני בקטע של להתווכח.
2. אינלי מושג, זה לא נועד בשביל שחתולות בית לא ישבו על הקלידים?
3. לא מגשרים ודיי...
4. וואי, לשאול שאלות מטופשות שחשבתי שעליהם עומד העולם, שאלתי מאיפהה התינוק יוצא ומי ברא את ה'...
5. לא הצלחתי מעולם...
6. בארון של הספרים.
7. וואי, לרקוד ברחובות כמו פעם 😅
8. קלללל, כנפי נשרים אבירים...
9. טיקטוק
10. ה' יודע...
לא יודעת, זה נראלי מאז עדכון.
מאז העדכון אני חצי נטשתי.
הקושיות: (כי אנחנו מתגעגעים לליל הסדר)
1. כמה שעות ארך משחק הקטאן הארוך ביותר ששיחקתם?
לא שיחקתי קטאן
2. למה נועד החלק העליון של הפסנתר?
בתור מחסן לחפצים מיותרים שנפלו על הרצפה ואין שם
3. איך ניתן לגשר על פער בלתי ניתן לגישור?
לשחות
4. אתם זוכרים את עצמכם בגיל 4? מה היה הדבר שהכי אהבתם?
רדיו טייפ בצבע לבן אדום ז"ל
5. איך הורגים יתוש בלי ללכלך את הידיים?(כפכף זאת לא אופציה כי צריך אח"כ ליטול ידים)
שואב אבק אלחוטי
6. איפה אפשר לאחסן קטאן בבית עמוס וגדוש במשחקים ושאר פריטים?
מעל המקרר
7. רעיון מקורי ואיכותי! למנהג חדש ליום העצמאות:
להניף את הדגל על עמודי חשמל
8. בע"ה, כשיבנה בית המקדש ובפסח שני (הקרוב,דה) כל המוני עם ישראל יעלו להקריב קורבן פסח, איזה אמצעי תחבורה תציעו להם כדי להמנע מפקקים מיותרים?
קורקינט חשמלי
9.כשמדענים ימצאו את היסוד בעל 119 פרוטונים, הם יזדקקו לשם. אנא, הציעו להם:
7יום
10. עשרה מי יודע?
10 מחשבים בבית הזה. נראה לי.
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד