ב' באייר תשפ"ב 18:07
ועל מה צריך להסתכל שמבררים עליו?
ב' באייר תשפ"ב 18:16
מעבר לזה, אין בארץ כ"כ הרבה דגמים או חברות.
לנו יש מורפי ריצ'ארד הגדול יותר, כזה:
אופה לחם דיגיטלי מורפי ריצ'ארדס Morphy Richards - דגם 48296

יש לו גם מעלה מבחינת הצורה, שזה יוצא יותר בצורת 'כיכר' לחם ולא ריבוע גדול. ככה גם קל יותר לפרוס, וגם יותר דומה ללחם הרגיל.
ב' באייר תשפ"ב 18:23
תודה רבה!!
ב' באייר תשפ"ב 18:29
750 גר' 1000 גר' 1250 גר'
בימי שישי אנחנו מכינים בזה בצק לחלות, ומכינים לפחות פעמיים בכמות של 1250.
אבל סתם ככה בימי חול, כיכר של 1250 זה ממש גדול, לא יודעת לדייק, אבל אולי מספיק ל6 אנשים בערך 🤔
יש גם מעלה בכיכר הקטנה - קל יותר לפרוס אותה.
(אצלנו הלחם הביתי משמש כמעט רק למבוגרים, כי קשה להכין ממנו סנדוויצ'ים, הוא מתפורר ופורסים פרוסות עבות...)
ג' באייר תשפ"ב 20:22
אנחנו מחכים קצת שיתקרר, ואז פורסים לפרוסות דקות כמעט בלי פירורים.
ג' באייר תשפ"ב 20:28
וכמה פרוסות בכל ארוחה
אנחנו תמיד עושים את הגודל המקסימלי ומקפיאים מה שנשאר. מידי פעם כשיש עודפים-לא מכינים.
או לחילופין כשעייפים בערב מסתמכים על השאריות במקפיא.
ד' באייר תשפ"ב 09:40
יוצא 18 פרוסות יחסית דקות
ד' באייר תשפ"ב 15:05
ג' באייר תשפ"ב 20:25
מרוצים ב"ה
רק לקחת בחשבון שזה מכשיר שמתקלקל כל שנה שנתיים.
יש חנות של מורפי ריצ'רדס בירושלים. הם מוכרים במחירים זולים יחסית לחנויות האחרות.
גם מוכרים חלקי חילוף (נניח אפשר לקנות רק תבנית)
ד' באייר תשפ"ב 08:52
היחיד שמאפשר להכין לחם של1500 ג׳ שזה כמעט קילו קמח.
עולה באזור ה300-400 ש"ח באינטרנט
לנו יש כבר הרבה זמן ומאוד מרוצים
ה' באייר תשפ"ב 07:39
למה לקנות אופה לחם ולא פשוט לאפות בתנור?
מה היתרונות של זה?
ה' באייר תשפ"ב 09:56
צריך רק להכניס את החומרים והוא לש, מתפיח ואופה לבד. אפשר לכוון טיימר כדי שיהיה מוכן מתי שאתה רוצה, וגם יוצא הרבה יותר דומה ללחם ופחות לחמניות/חלות.
מניחה שזה עניין של התבנית ומשך האפיה אבל אין צורך לעבוד קשה בשביל זה... הוא עושה הכל.
ה' באייר תשפ"ב 13:08
מתעוררים עם ריח נפלא בבוקר
ח' באייר תשפ"ב 19:53
אין לנו מיקסר גדול נוסף רק אחד ידני לעוגות והקצפות.

הוא לש במידה הנכונה, דואג להתפחה גם בימים קרים, ואין מלא כלים גדולים לשטוף. והוא גם עולה הרבה פחות ממיקסר גדול.
כ"ה באייר תשפ"ב 09:53
כ"ה באייר תשפ"ב 10:18
מהבצק מכינים חלות ולחמניות שיוצאות מעולה!
וגם בצקים לפיצה, עוגות שמרים, עוגיות שצריך ללוש את הבצק וכו. יוצא מעולה הכל.

עכשיו בלג בעומר הכנו למדורה של ילדים בצק באופה לחם (מקמח מלא), היו עוד בצקים שם. אבל רק שלנו נגמר כולו. אמרו שהוא היה הכי נוח לעבוד איתו ונראה טוב.

אולי יעניין אותך