חברים,דעתכם..ואחת עם חצאית
קודם כל,נחמד להיות פה אחרי שבועיים שלא הייתי..שלום לכולכם..

אז ככה,
הייתי בטיול שנתי השבוע עם האולפנה וביום האחרון יצא שנשארתי עם עוד כמה בנות באוטובוס במסלול(אני כי ישלי סוג של נקע והם כי היה להם עונש וכו'..)בקיצור,יצא לנו לדבר קצת עם אחד הנהגים של האוטובוס שהיה חילוני(אם אני לא טועה)והיה איתנו בכל ימי הטיול גם במקום שישנו והוא אמר לנו ש"בתור בנות דתיות ציפיתי ממכם ליותר וקצת התאכזבתי"אז חברות שלי לא ידעו כ"כ מה לומר והתפדחו ואז כזה יצא שהוא ואני דיברנו והתווכחנו עלזה.
שאלתי אותו למה הוא מתכוון והוא אמר שנגיד כל הקטע שבנות צועקות באוטובוס,או באוכל או בלילה..או שבנות לפעמים לא מקשיבות למורות..(אגב,אחרי בירור הבנתי שכמעט כל הצעקות שהוא התכוון אליהם זה בכלל היה המורלים אבל ניחא..וחוצמיזה שזה טיול שנתי בכל זאת..)
בקיצור כל מיני כאלה..והוא אמר שזה לא כולם אבל יש כמה בנות..אז סתם שאלתי אותו על הקטע שבכל מגזר יש כמה ששונים והאם הם יכולים להעיד על המגזר הזה והוא אמר שלא אבל זה כן אומר משו...
בקיצור-יצאתי מבולבלת ומתוסכלת מהשיחה הזאת-למרות שהצלחתי לשכנע אותו.אבל זה פשוט הציק לי כל הקטע הזה.

עלו בי מספר תהיות-
האם זה שאנחנו דתיים אנחנו מחוייבים להיות הכי מושלמים בעולם לפחות כלפי אחרים?ז"א לפעמים להיות צבועים?
עד כמה אנחנו צריכים להתחשב במה שהחילונים חושבים ומסתכלים?איפה עובר הגבול?
ובכלל,מה אתם חושבים על כל העניין הזה שרואים אותנו בתור "אלה שצריכים להיות מושלמים"..?

אותי אישית זה מאד מתסכל כי מצד אחד,אני בנאדם,ואני בגיל של השטויות,ואני רוצה להנות אבל מצד שני,אם מסתכלים עלינו ככה החילונים אולי אנחנו צריכים להתחשב בזה???!!!!
דעתכם..??
בדיוק בגלל זה אני שונאת להתלבש כמו דתייה!!!מתו"ש
בס"ד

כי אז אני לא יכולה להתנהג איך שבא לי....
החילונים ועוד איך מסתכלים, הייתי הרבה יחסית לדתייה בחברה חילונית, ואם קרה להם איזה מיקרה עם דתי אחד הם ישר באו וסיפרו לי..(כי אני יענו ייצגתי את הדת) להראות לי איך הדתיים סתם מתחסדים....
זה תמיד ככה!! עם הנציגות..~מתנחלת מתלהבת~
אני מסכימה איתך..~מתנחלת מתלהבת~
דעתיחיוכים
אני חושבת שאנחנו בעצם כן מייצגים משהו, אי אפשר לומר שלא, בשביל החילונים אנחנו בעצם  מייצגים את הדת ואפילו אפשר לומר את הקב"ה בזה שאנחנו הולכים ע"פ המצוות והתורה שהוא נתן, ולכן אי אפשר להתעלם מזה.
אבל מצד שני אנחנו לא באמת מושלמים, אז ברור שצריך להשתדל כמה שיותר ,אבל לדעת שסה"כ אנחנו בני אדם.... 
אתם יודעים מה באמת מחרפן?!!???מתו"ש
בס"ד

שמישו ששומר מצוות בן אדם למקום ולא בנאדם לחברו נחשב דתי, וזה ששומר בן אדם לחברו אבל לא למקום נחשב חילוני!!!! ועוד שבן אדם לחברו קודם למקום!!!! (אני אומרת את זה בעקבות הגננת שאמרה שדרך ארץ קדמה לתורה...)
אני הכיייי דתייה שיכולה להיות לדעתי!!!!!!!!!גם בלי שצמתי ביום כיפור....
*לא שצמתי אלא לצום...מתו"ש
^^^ זה גם דבר שמאוד מציק לי.אוסנת
..להבת-כוח
אני למדה ממה שאמרת דבר אחד, ששני הדברים חשובים. גם בן אדם למקום וגם בן אדם לחברו.
בנוסף, שהחברה שלנו מהירה לשפוט ולקטרג ושזה בהחלט חבל מאוד.
כולם אידיוטים...מתו"שאחרונה
כמה מוכר.אוסנת
חילוני ממוצע מצפה מדתי ממוצע להיות מושלם.
מכיון שבאמת אנו בני אדם, ואיננו יכולים להיות מושלמים - על החילוני להבין שלהיות דתי זה לא אומר שאתה אלוקים.

א-ב-ל,
מכיון שאנחנו, בעיני חילוני ממוצע, מייצגים את היהדות - עלינו לייצגה נאמנה.
כן. כשאני בחברה חילונית (שזה כולל את הרחוב שליד הבית), אני הרבה יותר שמה לב למה שאני עושה, וחושבת תמיד איך זה יתפרש.
גם אם אלו דברים שמותר לעשות, אך לא מכובדים, אני נמנעת. אני מייצגת את היהדות.

ותכל'ס? זה מאוד מאוד תורם לי. אני באמת משתנה בעקבות המצב הזה. אני הרבה יותר מקפידה, הרבה יותר חושבת, הרבה יותר משתדלת.
ועם ישראל מרוויח עוד יהודים שיכבדו ויוקירו את היהדות, שאלו בניה.
[את לא תאמיני כמה שחילונים מעריצים את החינוך הדתי...]

רק שתבינו כמה החילונים יודעים שאנחנו הטוביםדוסית גאה!
ומצפים מאיתנו להיות מושלמים...
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך