פטירת הרב קנייבסקי
פיגועים.
קורונה ( שכבר לא מרגישים)
או סתם מה נשמע?
אני קצת מבולבלת.. כאילו האמת חבל שבחרו לעשות
את כל הטירוף הזה( חלק יקראו לזה ימות המשיח) דווקא על גיל ההתבגרות שלי..
זה ממש מבלבל.. קשה למצוא את עצמי..
עדיין מחפשת
נעה ונדהמכירה את התחושה המבלבלת הזאת, אי אפשר לברוח ממנה.. אבל דווקא היא, ורק היא, יכולה לבנות ולבגר אותנו הכי טוב שאפשר. תמיד קורים דברים קשים, אין שום דבר מיוחד בתקופה הזאת ספציפית, אבל רק עכשיו בגיל ההתבגרות אנחנו לומדים להיחשף אליהם יותר, להפנים יותר, לתהות יותר על מה נכון ומה לא, מה עדיף ומה פחות, מה טוב ומה לא, ואיך מתמודדים עם כל זה..
שאלות כמו: מי אני? מה הדעות שלי? מה השאיפות שלי? הן שאלות שדורשות בירור מעמיק, יסודי ומקיף, שרק את בדרכך שלך יכולה לענות עליהן. תמיד אפשר, וגם מומלץ, לשאול אחרים לדעתם כדי לעזור בבניית תפיסת העולם האישית.
לכן אני אשמח להתייחס לנושאים שהעלית:
פטירת הרב קיינבסקי: עצוב. כואב. מבלבל. מכניס לפרופורציות ולמחשבה מחודשת על החיים ועל האמונות שלי (לגבי היחס לתלמידי חכמים והיחס הבין-מגזרי). היה כאן דיון מעניין לגבי זה לא מזמן.
פיגועים: מפחיד. פשוט מפחיד. במיוחד עכשיו, עם כל הפיגועים הנוראיים עם נשק חם בערים מרכזיות וההצפה המחודשת של הפיגועים הקודמים ביום הזיכרון. אני חושבת שמי שהצמיד בין יום הזיכרון ליום העצמאות הוא פשוט גאון. זאת ההסתכלות הנכונה לדעתי על המציאות הזאת: לכאוב על הנופלים, לא להתעלם מהקשיים (מדהים אותי כל פעם מחדש לשמוע על מיזמים מדהימים חדשים שמוקמים בעקבות פיגועים, וגם כאלה שלא בעקבות פיגועים), אבל לשים הכל בפרופורציות! אנחנו במרחק שנות אור מאיפה שהיינו לפני 80 שנה בזמן השואה, מעם של מוזלמנים ותתי-אדם הפכנו בחסדי השם לעם חזק בארצו שמפיץ את מלכות ה' בעולם. יש עוד מלא מה לתקן, אבל קודם כל - פרופורציות.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים