ושלא תצא כמו איזה לחמניה עם פס שוקולד דק ולא מורגש?איך תמיד במאפיות יש מלללא מילוי??
אשמח אם למישהו יש מתכון טוב לבצק ולמילוי פרווה עסיסי ושיהיה מלא ושיורגש.. ( בלי מרגרינה)..
ואשמח גם לטיפים
תודה רבה
ושלא תצא כמו איזה לחמניה עם פס שוקולד דק ולא מורגש?איך תמיד במאפיות יש מלללא מילוי??
אשמח אם למישהו יש מתכון טוב לבצק ולמילוי פרווה עסיסי ושיהיה מלא ושיורגש.. ( בלי מרגרינה)..
ואשמח גם לטיפים
תודה רבה
לי טוב וטעים בפעם הבאה בעז"ה!
ומעט שטחים לבנים רק של בצק, יש לבצע קיפולים, בקישור הבא מדגימים איך