קציצות - פלאפל (אני מכינה קציצות פלאפל בתנור. זה אמנם רק חיקוי.. אבל אנחנו אוהבים),
קציצות עדשים ירוקות (תגגלי המבורגר עדשים. מתכון בערך:
מטגנת הרבה בצל, מוסיפה פטריות, מטבלת במלח ופלפל. במקביל מבשלת עדשים בהרבה מים, מסננת. מערבבת יחד, טוחנת בבלנדר מוט כמחצית מהעיסה. יוצרת קציצות על נייר אפיה משומן)
לניקי ב יש כמה מתכונים של מרקי עדשים ממש טעימים. יש לה גם מתכון לתבשילים עם עדשים ירוקות.
חומוס אני מוסיפה לכמה תבשילים. (התחלתי מלהשתמש בחומוס סנפרוסט. בשביל הערך התזונתי משתדלת להכין לנו סנפרוסט ביתי: מדי פעם להשרות הרבה חומוס, לבשל, ולהקפיא) למשל תערובת ירקות קפואים, מאכל מהיר והילדים שלי אוהבים יחד עם אורז, או תבשיל ירקות סוג של מרק לקוסקוס, או אטריות עם ירקות מוקפצים.