חברות שלי לא עלינו בעד הומוים לסבים וכל השטויות האלה. (אני לבנתיים באולפנה אזורית..)
עכשיו חברה שלי הביא איזה ספר קומיקס של הדבר המזעזע אבל מזעזע ברמות מגיעלות וכו'... אני היום אחרתי הגעתי בעשר ואז הבנתי שהחרימו לה את זה ממש כמה דקות ליפני שהגעתי קיצור אני ב''ה מאד אוהבת תכיתה שלי ואני באמת חולה עליהם ברמות ואוו עכשיו דיברתי איתה בכיתה היא קצת התעצבנה ואז היא אמרה לי כזה איכסה את נגד זה ודיברנו ואמרתי לה שאני נגד ונכון אבל בעיקר היא התעצבנה על זה שהאולפנה לקחה לה תספר אז בעיקר על זה דיברנו ואמרתי לה תשמעי מותר לאולפנה לקחת לך את זה והיא אמרה שאסור להם לקחת חפצים אישים...(היא בכללי ילדה קורעת היא נראה לי קראה את כל הספרים של החוקים מה אסור למורים לעשות לתלמידים...חח) עכשיו לא זה מה שרציתי לכתוב כאילו לא זה העיקר העיקר זה שאחר כך נכנסו איזה שתי בנות לכיתה הם לא הכי דוסות אבל הם כן הולכות צנוע והם דתיות באמת באמת קיצור הם נכנסו ואיזה אחת התחילה לצעוק עלי אסור להם לקחת לה תספר זכותה לקרוא איזה ספר שהיא רוצה והכי עצוב היה שהיא אחר כך התחילה להקשיב למה מסופר בספר ועוד חברה שלי אמרה לי חצי צחוק חצי רציני שאני אמורה לעודד אותה ולא להתווכח איתה.
קיצור ועוד חברה אמר לי שהחא ראתה תםפר הראו לה וזה ספר מזעזע ברמות ממש!
מתסכל שדתים לא מבינים שיש בזה בעיה.
וחוץ מיזה פעם הייתי איפה שהוא והיה לי חברות בחוץ ואז יצאתי אליהם והם באמת זיעזו אותי והם אמרו לי כזה אני לסבית יש לך בעיה אם זה אמרתי להם שכן ואז היא אמרה לי כזה איכסה וזה היא שאלה אותי אם אני לא בעד מצעד הגאווה אז אמרתי לה שאני מהאנשים שבאים לשם... כדי להפגין...חחח
קיצור זה משהו שהייתי חייבת לפרוק זה ממש מתסכל אותי ואם יש למישהו חיזוקים כי יש לי חברה שזה ממש אבל ממש מתסכל אותה והיא באמת פיזית בוכה לי שאין לה כוח והם משגעות אותה וכו'... קיצור פתוחה לחיזוקים והיעקר פה זה שיתוף ושאני חייבת לכתוב את זה כי זה משגע אותי אז אם לא הבנתם מה כתבתי אז לא באמת פספסתם אבל פתוחה לחיזוקים!
לא שאני חושבת שהם צודקות אבל כאילו לא יודעת...
ואם חס וחלילה הבנתם משהו לא נכון אני חולה עליהם והם אני אומרת לכם הילדות הכי מתוקות שקיימות בעולם הם באמת מתוקותת ואני יודעת גם שאם אני יעבור לפנימיה אז יהיה לי ממש קשה לעזוב אותם...
סופריקה...
לילה טוב ובשורות טובות ישעות ונחמות!!