אמאל'ה מה שעברתי עכשיו פווווווווו!!!אנונימי (פותח)
בס"ד

הבנים משתכרים כבר מעכשיו?!

איזה מלחיץ!מלחיץ!מלחיץ!

חבר שלי התקשר אלי עכשיו שיכור מסטול לגמרי..
והתחיל לבכות כמה שהוא אוהב אותי ומתגעגע אלי ודיבר כזה מוזר ואמר שהוא רוצה אותי לנצח לנצח..
ובירך אותי  בכל מיני ברכות מוזרות..

וכל דקה אמר לי אישה שלי אני אוהב אותך..

ואנחנו חברים כבר כמעט חצי שנה והדבר שהכי הקפדנו אליו חוץ מנגיעה זה להיסחף במילות חיבה כאלו פו ושם.

השיחה מזזה הבהילה אותי אני פשוט יושבת פה בשוק וניתקתי מהר כזה

וכל רגע את אוהב אותי גם נכון?! בעעעעעע
למרות שבאותו רגע הרגשתי פשוט מגעיל וליודעת זה ממש הבהיל אותי

איזה לחחחחחץץץ

באלי להקיא..אווווווף..
גאאאאאאאאד!אנונימי (פותח)
בס"ד

עכשיו הוא מתקשר שוב..
ואומר אני לא מאמין שחכתי להגיד לך את הדבר הכי חשוב מקודם שדיבנוו

וצעק

אני אוהב אותך

אנשים נשבעת לכם אני מבהולת מבהולת מבהולת!
איזה מאמי!!יסכוש ח
למזועזעתאנונימי (פותח)
הגזמת עם תגובתך את צריכה לשמוח שהוא אומר את האמת ללא מסיכות במיוחד שאתם יוצאיםם למטרה רצינית כל אחת היתה שמחה עד השמים שיגידו לה מילים חמות אן בכך כל רע אז נא להרזע ולראות את החיובי שבעינין הוא לא עשה שום דבר קרימינאלי
תקראיבעזרת ה'!!
דבר ראשון תרגעי.
הוא בסך הכל אמר שהוא אוהב אותך
זה אומר שמתחת לכל המסכות הוא
באמת היה שמח להגיד לך את במילים האלו אבל בגלל
שהוא מבין בשכל שזה לא נכון עכשיואז הוא לא עושה את זה תמיד.
את מכירה את"נכנס יין יצא סוד"?
זה באמת מה שהוא מרגיש ואת צריכה להחליט אם זה מתאים לך או לא.
אינלי מושג מה טיב הקשר בינכם ובת כמה את אבל זה לא מחייב שזה דבר רע.
זה מאוד תלוי בהסתכלות שלך!
המון בהצלחה בכל!
פורים שמח ומלא החלטות טובות בעזרת ה'!
אני בת 18 הוא בן 19 וחצי..אנונימי (פותח)
בס"ד

הלב שלי דופק

היה לו קול מוזר כזה ואמא'לה אנ כ"כ מבוהלת ולא יודעת מה לעשות..

ההוא מפחיייייייייד אוותי

שאלתי אותו מה קרה השתכרת?!

אז הוא אומר לא בקושי קצת שתיתי את לא רואה שהקול שלי רגיל..

כ"כ נבהלתי..

ואני עדיין פשוט לא יכולה לזוזו כואבת לי הבטן מרוב בהלה..

ואו ואו..-Rעות-
בס"ד

לכי למטבח כחי כוס מים..
תרגעי..

תנשמי עמוק! בשיא הרצינות!

עכשיו תנסי להבין שכך זה בישיבות משתכרים וזה ידוע נכנס יין יצא סוד..

אל תבהלי..

סה"כ הוא אמר לך את האמת שהוא אוהב אותך ועכשיו זה בטוח ולא בשביל הפוזה..

כחי חיבוק!..

יהיה טוב.

ב"ישיבות" לא מדברים כך.. ומכירים למטרה רציניתד.
~~הסנה-בוער
בס"ד
יקריה שלי! 
איזו טראומה, בת מלך מתוקה! קודם כל מגיע לך חיבוק כ-כ-ה גדול וממש ממש חם, כי את בטח רועדת כולך..
כן, הבחור החביב שלך השתכר. זה ורה בפורים וזה טבעי. כשמשתכרים יש בנים שה גורם להם להוללות ויש כאלו שזה חושף אצליהם רבדים עמוקים כ"כ. "ה שהבחור בקבוצה השניה.
עכשיו, תחשבי איזה מדהים- כל הזמן הזה, הוא הקפיד לא לומר לך מילות חיבה, כי הוא כ"כ צדיק. אבל מה שבא לו לצעוק לך מבפנים זה כמה שאת מדהימה, כמה שהוא מעריץ אותך. ועכשיו, כשהוא שתוי, הקליפות מבקעות, והוא מוציא את זה! כמה שהוא אוהב אותך!
הוא לא עושה את זה כדי לצחוק עליך, הוא באמת אוהב אותך! יכול להיות שאחרי פורים הוא בכלל לא יזכור את זה. הוא לא יבין על מה את מדברת. אבל כרגע, עכשיו, בשיחת הטלפון הזו, הוא גילה לך משהו כמוס מעמקי ליבו..

אני במקומך הייתי מכבה את הפלאפון, ושמה אותו בצד בצד, לא פותחת עד אחרי החג. מנסה לא לחשוב על זה יותר מדי. וכן, תשאר תחושה מעיקה בבטן, אבל תנסי להזכיר לעצמך כמה שהוא נפלא. אתם לא ילדים קטנים, את בת 18. זה לא סתם משחק, אני מאמינה. ותראי איך זכית, הבחור שלך מבפנים, כ"כ עמוק בתוכו זה נטוע, אוהב אותך.
אחרי שהסערה תרגע קצת, וכשהוא יהיה פיכח, תפתחי איתו את זה. זה אולי יביך אותו, אבל תבררו לעצמכם את הקשר- עכשיו, כשאת רואה כמה שהוא אוהב אותך, ברור לך שאתם לא יכולים לשחק באבאמא. תחליטו אם הקשר באמת למטרות חתונה בעתיד הקרוב או לא, אחרת מישהו עלול להפגע.

אם את רוצה את מוזמנת לדבר באישי ולפרוק גם פה את התסכול, הפחד, והחשש.
-לידור-

*קורה, ב"ה, מתבקעות, וכו'..הסנה-בוער
חמודה לא להילחץ.הוא נורמלי ובסדרמה אכפת לכם???
אח שלי התקשר עכשיו שהוא לא יודע איך ממשיכים לחיות ואיך שמחים כולו בוכה
צריך לקחת בזה פרופורציות.
הוא לא מסוגל עכשיו לשמור על הגבול אבל באמת שזה לא אומר עליו
עשי טובה, לא חסר היום 'הקאות' במדינה.אח..
אל תלחצי מזה שהוא 'שיכור' ומדבר שטויות כי: כן. הבנים משתכרים כבר מהיום. 
וכן, יש גם ת'גבול הזה שאם עוברים אותו זה נהיה כבר מאוד מגעיל, ו - עוברים אותו הרבה אנשים.

אז, לא. אל תקיאי מזה. מה כן? תדליקי נורה אדומה. של: רגע, יש משהו מתבשל מבפנים.
נכון שאת כבר לא ילדה קטנה והבחור כבר מזמן עבר את גיל ה'טפש-עשרה', אבל וואלה, אם אתם לא באמת (!) חושבים על חתונה בזמן הלא רחוק, 'תנמיכי אש'. כי תביני שאם עכשיו זה פרץ אצלו ככה, ז"א שכל השנה זה מתבשל שם. ואם זה יתבשל יותר מידי זמן אז האוכל עלול להשרף וזה לא יהיה נעים בכלל כי לא תהנו ממנו כמו שצריך.
לכן - בדיוק בזמן שהפנים יוצא החוצה - את צריכה לבדוק לבדוק: האם האוכל עכשיו מתבשל לצורך מסוים או לא. אם לא - סתם חבל שאיזה בחור נחמד יתבשל ויחשוב עלייך כל היום כי זה פשוט הורס ומכלה אותו מבפנים [ואת אפילו לא מבינה כמה זה פוגם בנשמה שלו שיש לו איזה אחת 'מאוהבת בו'] וממילא, גם אותך בלי שאת שמה לב. אם כן - וואלה, אחלה. אני לא ארוץ מהר ל - 'מזל טוב', אבל שתדעי שיש לך בעל אוהב באמת לחיים מאושרים.

בחייאת, אל תשכחי לבדוק ת'נתונים האלה.
הרבה בהצלחה בחיים. פורים מלא שמחה אמיתית!

כל הקשר הזה היה בשביל חתונה..אנונימי (פותח)
בס"ד

הבסיס של הקשר שלנו זה להתחתן בע"ה בשנה הבא ..

וכל הקשר באמת טהור והוא התחיל רק על בסיס שמתחתנים..

אבל עכשיו אני כ"כ מבהולת.

לא רוצה להתחן ובטח שלא איתו..

לובנתי-אתה יכול להסביר לי שוב מה אני עושה לו עם הקשר?!
הופ!נצח לנצח!!!
תרגעי.. באמת תשתי מים..זה עוזר
אחרי שפורים יעבור והוא יחזור לעצמו..
דברי איתו!
הוא לא מודע לזה!
אני אישית לא רואה פה ממש בעיה..
כל עוד הוא שפוי והוא פסדר..
אני מכירה הרבהסיפורים "לא נעימים" על זוגות אפילו אחרי החתונה..
שהבעל השתכר..
זה אולי..מוזר ולך יש תהלם הראשוני..
אבל תחשבי על זה..
הוא לא באמת כזה!
תאמצילך את מה שאח.. כתב ותבחני אותו כשיחזור לעצמו!
פורים שמח! ובשורות טובות
אם זה באמת ככה, אז:אח..
ת'אמת שאני מבין את ה - 'לחץ' שלך מהמצב הזה שהוא שיכור ומתנהג ככה, הרבה מאוד אנשים לא היו רוצים שהבעלים שלהם יהיו ככה גם לא בפורים, אבל המצב הוא שזו המציאות. כואבת? מאוד, אבל זו המציאות.

נגיד שאת באמת (! - ותבדקי את זה טוב טוב, כולל אם את מוכנה לקשר נישואין בגיל הזה ובמצב שלך) חשבת להתחתן איתו לא בזמן הרחוק, אז אולי כדאי שתבררי איתו עוד על עצמו. כי ת'כלס זה לא פעם או משהו כזה.
בסופו של דבר - כולם ככה בפנים, רק שיש כאלה שלא מגלים את הפנים שלהם, והם לא הרבה מאוד.
ככה שהוא דיי נמצא בחברה גדולה גם של אנשים טובים, השאלה היא אם את רוצה כזה בעל, אם את בכלל בראש שלו או שיש בניכם כמה דברים מתאימים וזה אחד מהדברים שאת לא ראית עד עכשיו שמתאימים ולא ידעת שזה קיים, קיצור: זה לא דוקא ה - 'שתייה', לעניות דעתי זה מראה על דבר הרבה יותר כללי שאמור להדלק כאן שאת רוצה את המעשה הפרטי הזה. אז את צריכה לחשוב שוב: אתם באמת משלימים אחד את השני, מסוגלים לזה? יש בניכם התאמה מתאימה? אם כן ואת רק חוששת מהמקרה הזה, לא בדיוק צריכה להיות דאגה - כי הרבה אנשים כאלה. חוץ מזה שאת יכולה גם לשאול ולדבר איתו על זה. אבל שוב, תבדקי אם ה - 'שכרות' שלא מתאים לך זה לא איזה משהו הרבה יותר גדול שלא מתאים בניכם. קיצור: להבהל - בעקרון, ממש אין צורך. לבדוק שוב את הקשר - בהחלט שצריך ומאוד כדאי כמו שעושים ממש לפני כל חיבור בין שני גופים לנשמה אחת.

שיהיה בעז"ה הרבה מאוד בהצלחה!
פורים מלא שמחה אמיתית לכל עם ישראל. אמן!

מה פתאום!!~מתנחלת מתלהבת~
זה אומר שהוא באמת אוהב אותך!!!

בפורים שמשתכרים הכל יוצא!!

ועכשיו את יכולה להיות בטוחה שהוא אוהב אותך!!

הוא רק היה שיכור.. 
אשמח לעזור באישי.. 
כמה דברים.........................................no name102
א. אם זה למטרת נישואים שנה וחצי לדעתי זה כבר הרבה זמן...
ב. אם אתם חשבתם להתחתן אז מה את כ"כ מבוהלת ומזועזעת שהוא אמר לך שהוא אוהב אותך?!!?

אם היית אומרת שזה שהוא השתכר מלכתחילה מפריע לך אז סבבה, אבל זה שהוא מדבר מתוך שיכרות- זה טבעי ונורמלי. ובכלל בחיים: ככה זה שמשתכרים.....
מה זאת אומרת לא רוצה?נועמיק
אם את לא רוצה להתחתן איתו,רק בגלל מה שקרה בפורים,נראה לי שכדאי שלא תתיחסי לזה,כי כמו שכולם פה הסבירו,זה לא באמת בעיה.

אם התגובה שלך למה שהוא אמר היתה שאת לא רוצה להתחתן איתו,לא בגלל מה שהוא אמר בפורים,אלא שפשוט בגלל מה שהוא אמר הבנת שהוא רציני,וזה הלחיץ אותך לחשוב על חתונה איתו,כדאי שתשקלי מחדש את כל הקשר.
וואי..צעיר ושרוט
קודם כל צריך להבין שזה פורים, ודברים כאלה קורים.

תאמת? שאני די מרחם עליו, שאחרי פורים הוא יאכככלל את עצמו!
תעשי רק טובה לך ולו, אחרי שהוא יחזור להיות שפוי, דברי איתו על זה. אל תשמרי את זה בפנים ותעשי החלטה פזיזה. זה לא כזה נורא כמו שזה נראה, היה עדיף שהוא יתן למישהו אחר את הפלאפון שלו, אבל קרה מה שזה קרה.
ולפי מה שכתבת הוא גם לא אמר דברים כאלה נוראים, אלא רק די שבר את הדיסטנס בניכם, חבל לקחת את זה קשה.

שיהיה המשך פורים שמח כמה שאפשר! והכי חשוב באמת לקחת הכל בפרופרציות
רק להרגע ולנשום עמוקשלומי20104
אתמול בערב גם לי היה קול מוזר כי השתכרתי קצת וגם אני אמרתי לחברים שלי כמה שאני אוהב אותם
ועוד דברים.
ח"ו להילחץ מזה הוא שתה קצת יותר מדיי ואמר דברים שהוא מאמין בהם באמת ונזהר כל הזמן מלהגיד אותם.
הכי חשוב לא להחליט כלום בינך לבין עצמך(לא רוצה להתחתן ובטוח לא איתו) על סמך פורים.
יש משו אחד שאני לא מבינה?????:דוסית גאה!
אם זה לקשרי חתונה, והבחור אמר שהוא אוהב אותך, אז את אמורה לשמוח על הגג!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי עכשיו הוא אומר את זה באמת בלי כל המסכות...

ולמה לא להתחתן איתו?
הבן אדם השתכר, נו ו...???
אני מסכים עם דוסית גאה[פעם ראשונה..]טל!=)
מה הבעיה בלהתכשר? אני עכשיו מסטול..... מצוות היום! לכל שיכור יש קול כזה.....

מזל"ט לחתונה! רק, היק, בשמחות!

קיצי מיצי.. עוד לא התחתנו.. וגם אני מסכימה עם "דוס~מתנחלת מתלהבת~
ית גאה" בכלל, אנשים, אתם מגיבי יפה!! מסכימה עם כל מה שאני זוכרת שכתבו.
שכוייח לכל המגיבים והמחזקים!!

אולי תפתחי שרשור בלקראת נישואין וזוגיות..
זה יכול לעזור..
או שכבר פתחת..
מחזקת.אוסנת
לפני שאת מחליטה דברים על בסיס חוויה זמנית בפורים, כדאי שתחווי פורים אמיתי.
אם לא בישיבה, אז במקום שעושים את זה ב א מ ת.
תראי שכל הדברים המבהילים והמוזרים, שנראים לך חסרי שליטה לגמרי, ומזכירים לך את הרומנים מהספסל (למרות שזה ממש לא כך) - הם בעלי עוצמות גדולות שעושות כל כך הרבה טוב לאדם.

אז לפני שאת זורקת אותו,
או לפני ששנה הבאה (כנשואים... ) את אוסרת עליו להשתכר...
תשתדלי לעבור חויה מתקנת!

חג שמח.

וואי...אביה =)
עכשיו דוד שלי בא אלינו לסעודת פורים והוא שיכור מסטול לגמריי... הוא יושב על הספה ושר.... אמא שלי יצאה לחלק משלוח מנות ואבא שלי בדיוק ישן.....
מה אני אמורה לעשות???.
בעע...
\שונאת שיכוריייייייייייים!!!!
יואו ילדה תירגעי..המלכה של העולם
הלוואי עליי..
שיכורים...בעעעאביה...
אמול היה אצלנו בביכנ"ס איש אחד שפשוט גמר איזה 3 בקבוקי וודקה.... ואז הוא התחיל לנדנד אותם על הראש ורקד כמו מטורף, והתחיל לשגע אנשים...זה היה מלחיץץ
אבל חוץ מזה היה ממש נחמד, כי ל"נוער מתחת לגיל 18" הביאו מלא משקאות אנרגיה, שירגישו קצת מה זה להשתכר  
והיה דוכן ענקייייי מלא בערימות של ממתקים, סוכריות גומי, חמצוצים, מסטיקים, שוקולדים, ועוד מליוני סוגים אחרים - והכל בחינם...כל אחד העמיס איזה 6 קילו (ברצינות).....והיו טונות אנשים!!

ואז, ב2 וחצי לפנות בוקר (נשארתי ערה..זה היה בגלל המשקאות אנרגיה) החלטתי לבדוק את הצבעי מאכל שהיו בכל השטויות האלה...... בסופו של דבר, זרקתי לזבל שלושת רבעי מהכמות..
אתם יודעים כמה דברים מסוכנים ומסרטנים היו שם?!
שה' ירחם...

חג שמח!!
הביאו מלא משקאות אנרגיה, שירגישו קצת מה זה להשתכר?איציק הג'ינג'י
משקה אנרגיה לא משכר.. חחח

ולמה בנות מפחדות מכל מסטול קטן?!
כי..הסנה-בוער
בס"ד
את רואה מישהו מבזה את עצמו, ויודעת שהוא לא היה רוצה שתראי את זה.
מסכימה עם הסנה!!!דוסית גאה!
דא. זה היה בצחוק...אביה...
תחשבו לבד.
כשבנים משתכרים ומאבדים את הראש - הם יכולים להגיע לשטויות...במיוחד בקטע של בנות.
ולכן הבנות "חוששות"...
בתור בן שמשתכר אני יכול להגידליאור 1
שאתה מאוהב בכל עם ישראל !! אבל בכל עם ישראל ואתה לא מתבייש להגיד לחברים שלך שאתה אוהב אותם.
כשבן אדם שיכור זה האמת הפנימית שלו, וכשהוא לא שיכור הוא כל הזמן מתפדח ומתבייש.
למה לא כל יום פורים ?? למה ?

(נכתב עדיין בהשפעת יין )
אני יכול להעיד שאתמול אהבתי כל אחדאיציק הג'ינג'י
גם אם לא דיברתי איתו כבר שנים.
זה קורה להרבה בנים שיש להם חברה והם שיכורים..מוקי
אני אישית לקחתי ממשהו את הפלאפון כשהוא כבר היה באמצע לשלוח הודעה לחברה שלו. וככה זה כשאתה שיכור (מנסיון..) אתה אומר למי שאתה רואה/מדבר מה שאתה חושב עליו ובד"כ דברים טובים או דברים שהוא צריך להשתפר בהם.. ומה לעשות בנים שיכורים שנזכרים בחברה שלהם רוצים להגיד לה מה שהם חושבים עליה גם אם הם לא תכננו לעשות את זה לפני זה..
לעניינך.. אל תדברי איתו על זה ותקווי שהוא לא יזכור את זה ותמשכו כאילו זה לא היה, תתגברי על זה איכשהו, ואם הוא זוכר את זה אז הוא נראה לי יסביר לך שהוא היה שיכור וזה לא היה מתוכנן.
אל תכחי את זה קשה בכלל וזה שהיה לו קול מוזר זה כי הוא היה שיכור..  ואל תבאלי אם זה יקרה לך שנה הבאה שוב.. תלמדי לא לענות לו כשהוא מתקשר אלייך כשהוא שיכור, ו.. פעם באה שיבקש מחבר שיקח לו את הפלאפון לפני פורים..

רק שמחה..
תקשיבי- בתור בת לבת..מרב.
סתם, לא.. אל תקחי אותי ככה..
וואי.. אני עוד מסטולה.. רגע-- איפוס. פוקוס. אני פה^^
קיצר-- אם זה לחתונה- מה הבעיה? הוא אוהב אותךךך!!! תהיה מאושרתתתת!!!! הלוואי שהיה לי חבר למטרת חתונה עכשיו.. רק שאני קצת קטנה לזהה..
ובתור מסטולה-- התקשרתי היום לכל האנשי קשר שלי בערךך כדי להגיד להם כמה שאי אוהבת אותם. כה- גם לבנים שבינהםם.. רק שהם לא ענו ליי.. רק איזה 3 חברות שלי ענו ליי... וואללה-- את באשכרה מרגישה שאת אוהבת גם ת'אנשים שאת הכי שונאת בעולם *לא ת'ערבים חלילהה!!* . יש איזה אחד שאני לא סובלת- ואם היה לי ת'מספר שלו הייתה מתקשרת אליו שמחה ומאושרתת-- אני אוהבת אותךךך!! אחשליי-- נשמהה!! פוריםם שמחחחח!!!
קיצר-- תרגעי. זנ כולה בן שיכור. הלוואי על כולם בעלים שמשתכרים ברמה כזאתי כיפית!!!
וואי איך שאני מסכימה איתך מרצ'.. המלכה של העולם
מרב,אני אוהבת אותךךך!! אחותשליי--נשמהה! פוריםם שמח~~אני~~
אין לך מה להילחץ...זלמן לוי
ככה זה. כששותים יין,מוציאים את כל מה שיש. "נכנס יין - יצא סוד". זה לא סתם זה אמיתי.
אז יש כאלו שיותר שולטים על עצמם, ויותר מודעים למה שהם עושים - ויש להם קו אדום שהם בחיים לא יעברו, אבל יש כאלו שהיין משפיע עליהם בצורה חזקה הרבה יותר... הם אומרים את כל מה שיש על הלב, בלי לחשוב יותר מדי...
אתמול בישיבה השתכרתי, והיו הרבה חברה מהצבא שבאו לעשות פורים בישיבה - כאלה שבכלל לא הכרתי... ופתאום התחלתי לחבק אותם לדבר איתם כאילו אנחנו מכירים שניים... אבל למזלי עוד שלטתי בעצמי...  וההיתי מודע למה שאני עושה (אמא שלי דיברה איתי בטלפון ולא האמינה לי בכלל ששתיתי). אבל היום חבר שלי התמסטל לגמרי, והתחיל לנהוג כשהוא שיכור... ההינו צריכים ממש לריב איתו כדי שלא יעשה את זה...
בקיצור - לא צריך להיבהל. זה כמו אדם מסומם... (לא בדיוק זה לא אותה רמה אבל עדייין) הם פשוט לא מודעים למה שהם אומרים - אז להבין אותו... זה כמו לדבר מתוך חלום...
בהצלחה.
וואי...תקראי,זה יחזק אותך.......טל!=)
נכתב בהשפעת יין אדום ...................

מת עליכ/ן אחים/יות שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אלה שאני אוהב לא מתקרשותת אלי........................באסה!
היי אתה!!!!! יש לך אוטו טרנטה....... טרנטה...תמכור אותו לי!!!!!
אני לא אוהב גזר!
--------------------------------------------------
רואה?זה נכתב כשהייתי שיכור,פשוט לא הצלחתי לשלוח...........שמרתי את זה איכשהו [לא יודע איך] ושלחתי את זה אחר כך.
אשתי אוסרת עליי להשתכרמשה
(כאילו שאני הייתי משתכר גם אם היא הייתה מרשה...)

לעצם העניין - מצטרף לתשובות שלפניי. אין לך סיבה להתעצב שהבחור אוהב אותך. זה שבחרתם להימנע ממילות חיבה זה מובן אבל גם התגובה שלו מובנת. אילו לא היה חושב ככה - היית צריכה לדאוג.

ומתישהו (בלי לחץ, בזמן סביר ובצורה מאורגנת, בעיתו כמו גם בזמנו) - שגם נשמע משהו מהכיוון הזה.
הישירק
18 זה לא כל כך קטנה... אם את בוגרת מספיק בשביל לצאת עם בחור אז זה טבעי שזה היה מגיע בשלב מסויים, אפילו בלי יין. אם מה שמבהיל אותך זה שהקשר מעמיק ומחייב יותר כתוצאה מזה - זו כבר בעיה אחרת.

הוא אוהב ותך- ככה זה אמור להיות..מיטל
הרי למה אתפ חברים אם אין בינכם אהבה? מנסתם אתגם אוהבת אותו..

אם לא- למה אתם ביחד?

אז מההלחץ??
תני, תזרמי (:דאץ
זה מהלב, במיוחד אם הוא שיכור.
"חברים" זה גרוע מאד, נפשית והלכתית. או לקראתgolani
או לא יוצרים קשר ואח"כ שמחים על ההתאפקות וההגעה בבשלות ובנקיות.  ונא לא לבלבל עם כל מיני דיבורים בשם היצר הרע.. זה בדיוק כמו שהוא דיבר בטלפון, רק בלי יין זה עם קצת יותר איפוק ואולי גם קצת תחפושת (עדיף כך כמובן, אך יותר טוב בכלל לא).
התגובה הקודמת לא של מי שחתום עליה. סליחה על התקלה.ד.
ההודעה הקודמת אינה של golani. תקלה.ד.
וצריך להיות כתוב שם אחרי הכותרת : "או לראת חתונה או לא יוצרים קשר", וכו'.  אח"כ ראיתי שהכותבת כתבה שהכל בשביל חתונה. ב"ה. בכל זאת, כשאפשר לבחוֹר - עדיף לא ללתכנן מראש על "בשביל חתונה" בעוד הרבה מאד זמן. כמובן, בדיעבד, צריך להגיע בשלים.
התגובה הקודמת לא של golani. תקלה, סליחה.ד.
וצריך להיות אחרי הכותרת :"או לקראת חתונה או שלא מכירים" וכו'. אח"כ ראיתי שכאן מדובר לקראת חתונה. ב"ה. בכ"ז לכתחילה לא כדאי לבנות על זמן מאד ממושך לפני חתונה. כמובן, בדיעבד, עדיף להגיע בבשלות.
למזועזעת בעעע-adi-
תקשיבי חמודה שלי!
מה את בת שתיים?!
קודם כל תגידי תודה שיש לך חבר למטרות רציניות, ושיש לך מי שיתקשר אלייך כשהוא שיכור.
ושנית, ממה את כ"כ נבהלת? ומה את מתנהגת כאילו את קורבן של איזה טראומה נפשית קשה?? מה הוא כבר עשה?! אז הוא אמר לך שהוא אוהב אותך. זה לא מן הראוי שמתישהוא ביחסים שלכם הוא יאמר לך את המילים האלו, או לפחות ירגיש ככה?? מן הסתם שהוא אוהב אותך, אחרת לא נראה לי הוא היה מבזבז עם תינוקת כמוך את שארית חייו. ואפילו לא היה מבזבז עלייך שיחה!
ובקשר לכל אלה שניחמו אותך והגיבו תגובות כ"כ חסרות שחר- צאו מהסרט שלכם אנשים, תתבגרו!
וד"א זה מצווה להשתכר בפורים, ותכלס הדבר היחיד שטוב בלהיות שיכורים זה שזה להיות ללא מסכות בכלל, והפה מדבר מהרהורי ליבו בלבד.

נ"ב, אם בסוף החלטת לזרוק אותו, אז חברה שלי תשמח להכיר אותו.
אבל אני לא מסכימה לה, כי אם הוא חבר שלך, בטח הוא אדיוט כמוך!
רחמינו עלייך.
בהצלחה במציאת חתן חדש

מבינות ללבך, חיה ושקד.

^^^^מטומטמת^^^^ אין הגדרה אחרת...!!!אנונימי (פותח)
ולמזועזעת...אנונימי (פותח)
אם הוא איתך והוא חבר שלך סימן שהוא אוהב אותך לא?!  הוא לא יהיה איתך סתם כל כך הרבה זמן וגם לצורך חתונה מה את בלחץ כולה הבנאדם אמר שהוא אוהב אותך תשמחי
למי התכוונת?-adi-
אלייך!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
לאחותך תקראי מטומטמת!-adi-
זה שאת לא מסכימה עם הדעות שלנו זאת בעיה שלך!
אבל אל תקראי לנו בשמות גנאי עכשיו!

חיה ושקד- אתן צודקות אבל אתן בוטות מידימיטל
תקראי לבן שחך מטומטם על שם אימוטל!=)
לתגובתכן חסרת הנימוסד.
בהיות שקראתן לאנשים "להתבגר", אני רואה לנכון להודיעכן, כאב לילדים, שחושבני שאת הפניה הזו אתן צריכות להפנות קודם כל לעצמכן..
ה"בגרות" איננה שאדם צועק "כמו בסרטים"  "אני אוהב אותך", גם לא תמיד ברור כמה זה מחזיק...
צריך לומר ברור, גם לנערה וגם לכל המגיבים היקרים: התגובה שלה - בלי קשר לשאלה מה צריך לעשות אח"כ - היא תגובה נפלאה, טבעית. זו תגובה אינסטיקטיבית שמתאימה לטבע הנורמלי של בת ישראל, ולא מישהי שחיה מסרטים ושאר סיפורים. 
לדעתי, הבחורה הרגישה - בלי לנתח לעצמה יותר מדי - שני דברים: א. שהבחור, שאינו נשוי לה, פרץ לרשות היחיד שלה.  יש קשר שנרקם בעדינות, בכבוד הדדי, בהתפתחות של חיבה ושל שאיפות משותפות, אך כל אחד הוא אדם אחר, עד החתונה ועד בכלל. וכשפתאום מתפרץ הבחור אל תוך עולמה בצורה כזו, היא מרגישה מותקפת. ומה אם היה נוגע בה מתוך יחסו? גם אז הייתן אומרות שהוא מבטא מה שמרגיש? תוקפנות יכולה להיות גם במילים. גם במילים "אוהבות".  היכן תחושתו את הבחורה? עובדה שאצלה זה לא התקבל כך ואת זה צריך אדם להרגיש מראש..  הדבר השני הוא, לדעתי (לא נעים להגיד) שכאשר אדם צועק "אשה, אני אוהב אותך" ושואל שוב ושוב אם גם היא אוהבת אותו - הבחורה בחושיה הבריאים שלא נפגמו ב"ה, מרגישה שאין פה רק ביטוי כלפיה אלא צד של משהו שהוא רוצה אולי "להרגיש" ע"י כך שהוא מדבר כך. סוג של תאוה כזו.. כלומר, היא מרגישה שהוא בעצם קצת "משתמש" בה בשביל להרגיש משהו. ובשביל בחורה עם צניעות בריאה, ועדינות, זה באמת סוג של מותקפוּת.  הקיצור: יש לה הרגשות עדינות; הלוואי על כל בנות גילה. תתפללו..   
לגבי המסקנה, אחרי הבנת כל הנ"ל, יש מקום באמת ללימודי הזכות שנאמרו מקודם: השתיה, והרגש שהתבטא בצואה לא נכונה, ומשיכת זמן ההיכרות וכו'.  יש מקום אחרי הירגעות לבדיקה של העניינים איתו, אולי אפשר לבנות מחדש בצורה מעודנת. יתכן שיביע חרטה, יסביר את עצמו, וזה יעזור גם לה להירגע מהטראומה (בהחלט טראומה), וגם לשניהם לבנות נכון יותר הכנות לבית בישראל, אם יחליטו שמתאימים.    אך במפורש לא ברמיסת הרגש העדין של הבחורה. להיפך: בהבנה שהתגלה בה משהו נפלא נפלא ואמיתי, רתיעה אמיתית; אח"כ הבנה (אם אכן זה כך) שהוא באמת, אינו מה שהיה נשמע, אלא זה ביטוי בוסרי מ"הסרת הדעת" של היין, לדבָר שעם הזמן ראוי אכן שייבנה בעדינות, אהבת אמת הדדית בנישואין, בעדינות, בנעימות ובטהרה.
ול"חוות הדעת" המלומדת שהשתיה זו מצווה, ובדיוק בשביל דברים כאלה... חס ושלום: מפורש בהלכה שמי שעלול להגיע לעבור על דבר קל מדברי תורה, לא ישתכר בפורים.  ולעבור על הנהגה של צניעות, בוודאי כלפי בחורה שאלו תחושותיה, זה וודאי לא "דרכה של תורה".
הצלחה רבה ובנין לכולם מתוך שמחה וטהרה.
לד, כאב לילדים, אנו רוצות לומר כמה מילים--adi-
זה סיפור נורא עצוב

על זוג חברים מאוד עלוב

שהחליטו כבר מזמן

להתחתן בבוא הזמן

אך לפתע בא פורים

שכולם בו משתכרים

והעלם הצעיר החליט להשתגע

הוא שתה מלוא הכוס

וניסה את הראש לתפוס

התקשר לבחורה

ואמר דבר נורא:

"אני אוהב אותך" צעק

והגרון שלה נשנק

הבחורה כה נבהלה

ומיד שרשור פתחה

מילדים בכיתה ד' היא ביקשה עצה

הם כעסו על הבחור

וניחמו כל השרשור

הבחורה כה מסכנה

מה בסה"כ ביקשה?

רק רצתה להתחתן עם גבר נמושה

הבחורה המזועזעת קבעה

שעליו לעזוב אותה

היא נורא פחדה שהוא אוהב אותה

כך הגיעו חיה ושקד

אל השרשור המאכזב

הן החליטו פה אחד

להציל את המצב

ומיד רשמו תגובה "בוטה וחצופה"

האב לילדים חפר נורא

ונתן וואחד הרצאה

ואנחנו בתגובה פצחנו בשירהההההה

לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה
האמת כישרון שירה נאה,ד.
אך מי שכותבת ש"האב לילדים חפר נורא", אל תתפלא שבחורה שאינה אם לילדים מכנה אותה בכינוי שכינתה אותה. הגר בבית זכוכית אל יזרוק אבנים.
כידוע, כל ילדה קטנה חושבת ש"חופרים", כל זמן שמדובר במישהי אחרת שצריכה עזרה, אך כשזו היא - היא רק מחפשת מישהו ש"יחפור" לעזור לה...  לא נורא כבר אמרנו שצריך להתבגר עוד קצת..
וואו....טל!=)
סחטיין על השיר!
בלי לחץ!!!~SMILE~
קודם כל, כמו שכבר כולם אמרו לך, "נכנס יין- יצא סוד".
הוא באמת אוהב אותך! תשמחי עם זה!
דבר שני,
אולי זה באמת טיפה מלחיץ...
גם אלי התקשר מישהו שאין לי מושג מיהו והתחיל להגיד את כל מה שהוא רוצה (וזה לא המקום לפרט...) ברור לי שהוא היה שתוי, אז בשניה הראשונה את באמת לא מבינה, אבל אח"כ כבר פסדר מנתקים עוד כשהוא באמצע המילה ובשיחה הבאה שלו כבר מסננים אותו...היה בזה משו מלחיץ...
באנה חפרתם.Sapir xD
המשך-Sapir xD
אין צורך לחפור ולדוש באותו דבר.
הוא התקשר אליה, היא נבהלה, היא ת-ר-ג-ע.
אז אל תגידו דברים כמו: "איזה טראומה, ואת בטח רועדת" כי זה מטופש לגמריי.
הוא אמר שהוא אוהב אותה.
האימה.
אולי זה אומר שאת עדיין לא מתאימה ליחסים כאלה. תתבגרי ואז תצאי איתו.
זה כ"כ מטופש..
עדידוש- אני איתך מותקקקק!!*&^%$#@!
אRUNEN
א.
תרגעי ככה זה שיכורים.. מסכימה עם "ירושלמית שווה&qu~מתנחלת מתלהבת~
חח קרה לי אותו דבר!!extinct
רק שזה היה עם החבר לשעבר..שנפרדנו והוא לא קיבל את זה אז במצואש הוא התקשר כדי להגיד לי אני אוהב אותך,כי הוא היה שיכור
אבל לא עניתי(:
אחד ה-דברים!!!!!!!!נצח לנצח!!!
לראות שיכורים מסטולים דוסים!!!
אתמול בלילה בשכונת קרית משה בירושלים מכון מאיר מרכז וישל"צ.. אחד הקורעים!!!!
חחחח..ואי ואי ואי..אנונימי (פותח)
בס"ד

עכשיו שאני קוראת את זה אנלא מאמינה על עצמי..

תודה על התגובות

זהו נרגעתי ,אנחנו מדברים רגיל הוא לא זוכר כלום אבל התנצל..

חמוד!

ואוי אתם צריכים להבין שכתבתי אתזה טרי טרי שזה היה והייתי ממש מבוהלת..
ובשוק..

עכשיו אחרי שאני קוראת את זה אני כולי משועשעת..

ואי כמה שנבהלתי אז..
מה נסגר איתכם אנשים!?אנונימי (פותח)
הבנאדם בסך הכל אמר לה שהוא אוהב אותה, מה לא בסדר בזה?! איפה אתם חיים?!!!

מה כבר אסור להביע רגשות, צריכים להיות אטומים? מה נסגר?!
יופי... טוב שכך..שיהיה בשמחות ב"ה (:~מתנחלת מתלהבת~
תרגעי, זה הכי אמיתי שישאנונימי (פותח)
מניסיון, אדם בפורים מבטא את הרגשות שלו בצורה קצת יותר מוחצנת.

לא צריך להבהל, בסך הכל הוא אמר לך מה הוא מרגיש (מה חשבת שהוא מרגיש אחרי חצי שנה????)
עכשיו את יודעת שהוא ממש אוהב אותך ואפשר לסגור חתונה.

תרגעי, שתי כוס מים (או ארק) ותדברי איתו מחר.

לילה טוב
יש לי חבר שככה התחתןyaar
הוא היה שיכור בפורים והציע לה נישואים ולא ידע על זה בכלל במודע לפחות ולא היה לו אומץ קודם
השנה כיביתי לו את הטלפון לפני שהוא השתכר למקרה ש...
שורה תחתונה צריך לדעת לשתות ואיך להתנהג נכון שהפנים מתגלה
ואולי מזועזעת לא צריכה להיבהל כ"כ אבל באופן עקרוני
כל אדם צריך לכבד את התורה שלו ולא לבזות את עצמו זה לא כבוד לבני תורה
לא להגיע למצבים שאדם מקיא או עושה שטויות בלי היכר צריך לשתות אבל
החוכמה לדעת מתי להפסיק.
מה הלחץ ? בדיוק.אנונימי (פותח)
נישמע כמו הבחור הכי נורמאלי בעולם . מה בדיוק את רוצה שיתחתן איתך בלי לאהוב אותך . אם אתם ניפגשים כבר חצי שנה למטרת נישואים ואינכם אוהבים תעשו טובה תלכו הביתה וכשתגדלו ותבינו שמתחתנים עם מי שאוהבים תתחילו להיפגש למטרת חתונה או לכל מטרה שאתם חפצים בה . מי שאינו יודע שמילות חיבה הם חלק מהקשר שיגדל קודם ואז יפגוש את בני המין השני .
מי שלא יודע לשמור על כללי ההלכהאנונימי (פותח)
שלא יצא! נהגו שלא אומרים מילות חיבה לפני החתונה, ובתור אחד שהיה לו חברה יותר מחצי שנה עד שהתחתנתי איתה, ואנחנו לא אמרנו מילות חיבה לפני(אולי בפורים כן, אני לא זוכר...) אני מאד מבין למה נהגו ככה, להגיע לקשר האמיתי, זכים וטהורים, זה הכי טוב שבעולם!!
אבל לדעתי אם הוא אמר  בפורים זה לא נורא בכלל, ואין מה להלחץ מזה.
פשוט אתם צריכות לדעת ליהנות מזה וזהו, כי זה המציאות,
כל העניין הדתי בפורים זה לשתות ולהשתכר, ושיכור עושה דברים שהם לא לפי התקן, מה לעשות?

נהגו שלא לאמר מילות חיבה ?אנונימי (פותח)
מי נהגו ואיפו נהגו . איזו המצאה ולאיזה הלכה זה שייך בכלל . בקיצור קישקוש .
ליואל, ראיתי את זה כתוב מפורש בהלכות של התימנייםאנונימי (פותח)
אולי יש את זה לכולם, צריך לבדוק!
יואו אז מה....טל!=)
השתכר כולה...גם אני התמסטלתי השנה......זה לא כזה נורא. הלוואי שהיו אומרים לי ככה בפלאפון
יוו, אנשים, היא כבר אתמול יצאה מזה תפסיקו!!~מתנחלת מתלהבת~
תירגעי,כולה שיכור...

היא כבר צוחקת על עצמה..
אני לא מאמינה שאשכרה נרשמתי לפורום!אנונימי (פותח)
תודו שהשיר שרשמנו קורע!
ומהי הסיבה שלא נהגו לומר מילות חיבה לפני החתונה?!
ומזועזעת, יפה שהבנת כמה מגוחכת נשמעת, ושנבהלת לשווא.
אל תהיי בלחץ...חיש לקישאחרונה
הוא שיכור! הוא אמר לך את מה שהוא חושב...
אני ממליצה שתדברי איתו על זה... ותגידי לו את מה שאת חושבת

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך