כל הדיונים שלי זה בגלל\ בזכות הווצאפ.החיים מאושרים

מה אומרים להחליף לסמרטפון??

(סתםסתם צוחקים איתכם אין על נוקיותת)

ועכשיו לענייננו התחיל לי וויכוח עם חברות שלי על זה שזה לא הגיוני להגיד אחת לשניה דברים בסגנון ''אמן תמותי'' וכאלה או ''תחנקי'' וכל המילים האלה שבאמת קשה לי להגיד אותם... בהמשך הוויכחו זה עבר לפרטי ואחת הבנות אמרה שהיא לא מבינה למה יש בעיה וזה קיצור שיגעה אותי בקטע ואווו התווכחנו מלאהה כמובן שמתוך וויכוח ולא חס וחלילה ריב...

(חבל שאי אפשר לשלוח לכם פשוט זה בהקלטות אבל דיברנו באזור השעה...) 

קיצור מה אתם אומרים על כל הקללות האלה מבחינתי ואני אומרת לכם אני גרה בכל הקללות האלה תתפללו עלי שזה לא חס וחלילה מתישהו יהפוך בעיני לנורמאלי להגיד למישהו למות...

ותעזרו לי להבין למה באמת זה ממש מציק לי אפילו כשלא אומרים את זה לי ואני כן יכולה לנסות להגיד לעצמי תתשובה אבל אני ישמח לשיתוף...

הגבתי ונמחקה לי התגובה בטעותת😶בת סוד

מקווה שאצליח לשחזר בעזרתו יתברךך

איןן על נוקיהה
מתגעגת לתקופה המדהימה הזאתת

מזדהה עם ההרגשה שלך, 
יש לי הרבה חברות שזה ממש מילים שהן אומרות ברגיל ממי שאפשר מבקשת להפסיק אבל זה לא תמיד עובד לצעריי

לי זה מפריע כי למילים יש משמעות והשפעה על המציאות ומה שאומרים יכול לקרות לטוב ולרע, ולא נעים להסתובב בסביבה שהמילים שם הן סתם מילים ברמה ירודה שאת יכולה בטעות להתרגל אליהן והן יהפכו לחלק מהשפה שלך.
מה שאני עושה בד"כ ~ אני מדמיינת חומה שאוטמת את המילים הללו וגורמת להן לעבור רחוק ממני וגם להעיר לבנות שאומרות את המילים הללו במידת האפשר- זה מחזק אותך עם ההרגשה שאת לא רוצה שהמילים האלו יהפכו לחלק מהלקסיקון שלך וישפיעו עליך.

וב"ה שזה מציק לך.

תלוי בסיטואציה ובכוונה..היי זה אני

לדעתי [מי שלא מסכים מוזמן לחלוק עלי]

--לדעתי באופן עקרוני לא כדאי להרגיל את הפה לומר דברים כאלו גם אם לא מתכוונים לכך באמת--

אבל גם אם לא כדאי זה לא אומר שתמיד זה באמת כ"כ נורא..

לפעמים אני אומר משו רע לחבר שלי אבל המשמעות של זה אחרת..

לצורך העניין אם אומרים "תחנקי" זה לא במשמעות האמיתית של המילה, הם לא באמת רוצים שתחנקי.. הם פשוט מבטאים את הכעס שלהם ככה.. זה במקום לומר "אני ממש מעוצבנת עלייך" או "את מעצבנת" וכד'

[[המילה הרעה היא דרך לבטא משהו אחר שהוא לא נורא ויש לי עוד דוגמאות לכך]]

כמובן שזה לא תמיד נעים אבל זה לא תמיד נורא ואיום...

[אם יש מישהי ספציפית שבאמת נפגעת עדיף לא לומר אבל באופן כללי זה לא נורא]

זה הביעההחיים מאושרים

הם אומרות ואלה אולי הם צודקות אבל שאף אחת לא נעלבת ותחלאס זה הגיוני גם כשאומרים לי אני לא נעלבת אבל זה בלעכס של שפה אנשים מדברים כאילו כל אדם זה מחבל וגם אם זה מחבל זה מקלקל אותנו שם שם דוד המלך לא בנה את בית המקדש בגלל שהוא הרג הרבה אנשים ושואלים מה אבל הוא הרג רשעים זה לא פר ובכל זאת הוא לא בנה את בית המקדש.

אז אנחנו מדברים ככה לאחים שלנו צחוק לא צחוק זה מקלקל אותנו וזה בסוף חוסם אותנו זה ברור שזה מציק ומפריע לנו לקיים מצוות אחרות...

קיצור עדיף להגיד  למישהי אני ממש מעוצבנת עליך ואני בכיף (גםזה אני לא יודעת אם זה טוב להגיד את זה סתם כי אולי זה שקר וכו'...) אבל אני לא יגיד למישהי (קשה לי לכתוב את זה פה) שהיא תחנק חס וחלילה....

חשוב לי לכתוב עכשיו שאני מאחלת לכולם בריאות ושאף אחד לא ...

לילה טוב ובשורות טובות!

באופן עקרוני את צודקת אבל בתכלס אין למה לצפות...היי זה אניאחרונה

זתומרת שזה הפך לסלנג ככה שזה לא ייפסק באופן כללי

אבל בהחלט אם תעשו משו בכיתה בנושא יהיה לכן יותר נעים יחד

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך