בוקר טובבב אני חדש פה..... אני צריך עזרהtompak
אמממ מה לעשות?? הייתה איזה מישהי שהייתי איתה בקשר (לא חבירות!!!!) ואז היא אמרה שזה מסוכן כי אנחנו יכולים להתאהב אז החלטנו שנהיה חברים ואז חבר שלי אמר לי אל תעשה את זה זה לא טוב חבירות בגיל הזה והקשבתי לו ועכשיו אני מבואס רצצצח מה לעשות?
לא הבנתי אותך טוב.<אריאל>
היא פחד שתתאהבו אחד בשני וכתוצאה מזה החלטתם להיות חברים?.. סאונדס ווירד.
מה כבר יש לעשות?הסנה-בוער
בס"ד
בחירה שלה, תלמד לכבד אותה, גם אם לדעתך זה טפשי.
אתה לא יכול לכפות עליה ידידות.
זה נשמע קשה, אבל אם תחשוב עכשיו רק על כמה היה וכו', לא יצא מזה שום דבר טוב..
תקום, תנסה להתעסק בדברים אחרים, ולאט לאט תשכח אותה.
בוקר אור!אוסנת
נראה שהידידה צודקת. קשר בין שני מינים קרוב לוודאי שיגרר לחברות ולקשר נפשי עמוק...
אתה יכול לראות על עצמך, כמה אתה מבואס מניתוק הקשר.
אולי כדאי שתחדד לעצמך למה צריך לנתק את הקשר הזה. זה יעזור לך להתמודד עם הקושי.

למה חברות אינה טובה כרגע?
א. אסור הלכתית. (ולמה זה אסור?: )
ב. בשלב שבו אדם בונה את עצמו, קשר נפשי עמוק מפריע לכך. במקום לבנות את עצמך בצורה עצמאית ובריאה, אתה בונה את האישיות שלך ביחד עם מישהי. אתם בונים אישיות משותפת.
כדי שיהיה לך הרגשה טובה בחיים, כדי שתוכל למצות את עצמך הכי שאפשר - אתה צריך לבנות קודם כל אישיות עצמאית.
אח"כ יגיע השלב שתצטרך לאזן אותה עם בת זוג.
ג. גורם להשוואות מיותרות בעתיד. כל החיים שלך ישארו לך זכרונות מהבנות שהכרת לפני החתונה, וזה יעיב על הקשר עם אשתך.
אתה עשוי ליצור השוואות בין התכונות הרעות של אשתך לתכונות הטובות והנפלאות (שמרחוק נראות עוד יותר טוב) של האקסיות...
זה בהחלט לא תורם לזוגיות טובה.
ד. עלולים להתדרדר.

קח את הנסיון הזה שה' נתן לך, קח אותו בשתי ידיים.
תצא ממנו הכי חזק שאתה רק יכול!
זה יוסיף לך המון בחיים.

חג שמח,
אחי, חשבת שזה יהיה אחרת?אח..
'מבואס רצח' - הגדרת את זה ממש טוב אחי. המילים האלה 'בן ובת', זה לא סתם מילים שאומרות לנו שיש פה איזה חברות מגניבה וקולית של החבר'ה. "נפשי חולת אהבתך" - הקדים מישהו לומר בקשר שבין איש לאישה. זה משהו הרבה יותר עמוק מזה שנבנה בנפש. ואז - כשזה מתנתק - בום! הבן אדם מושבת. 'מבואס' - כי אשכרה היה כאן סוג של רצח.

אבל, אם זה רצח אחי, אז לפעמים צריך 'לרצוח' אדם בכדי שיהיה לו יותר טוב בחיים.
או במילים אחרות: לעשות ניתוח ולחתוך לו חצי מהגוף בכדי שיחיה כמו שצריך ובשיא האמת וההנאה.

וואלה, אם זו הייתה החברה שלך - אז תגיד תודה לה' שזכית לפחות להכיר בעבר כזו נערה.
נראית מישהי עם ראש על הכפתיים שכנראה שאבתה ממנה הרבה כוחות ולכן גם הנתק איתה מאוד קשה.
אבל תזכור אחי: אהבה כוללת גם פרידה - אם זה נצרך. זו, אהבה אמיתית.

אחי, כדאי לך להרחיב פה:

עוד יבוא הזמן שאתה תרגיש שבעצם - הנשמה הזו שעזבה אותך, היא אשכרה נשמה טובה.
כי היא זו שבסופו של דבר שלחה לך את ה - 'טרמפ' לעלות עליו לאהבה האמיתית.

בהצלחה אחי. אני כאן אחי, בשמחה תוכל לדבר איתי. תזכה אותי גם במצות ביקור 'חולים'.
בשורות טובות שיהיה בעז"ה חיים מתוקים מדבש!

אמממ תודה אבל...tompak
חשוב לציין שאני החלטתי לעזוב... וגם זה לא לתמיד סיכמנו שאחרי שנה חוזרים בתור חברים...... ועכשיו אני מתלב אם אני צריך לחכותעם זה שנה או לחזור אליה עכשיו.....
כדאי לך לחכותליאור 1
בן כמ אתה?הסנה-בוער
תסתכלי בכרטיס אישי שלוליאור 1
איזה מגניב אני גדולה ממך ב3 ימים...דוסית גאה!
בשביל זה להיות מבואס?
לא חבל?
אתה כולה בן 15 וחצי!!!

באמת?tompak
חחח אז גם את נדפקת עם החוק נהיגה החדש...
בואו נעשה עם זה משהו.......tompak
אמ...אמ...אמ...ד"ר אריק
בס"ד
נכון, קשה, כואב, עצוב, באסה, אתה כבר חושב על הדבר המזעזע הזה שנקרא "להתאבד"....
אבל, הי! אתה בסה"כ בן 15 וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כיאלו מה? אתה לא איזה זקן בן 119 וחצי! יש לך את כל החיים לפניך!אז עוזים טעיות בחיים,אין אדם מושלם בעולם...
ואני באה מהמקום שלך, גם אני הייתי שם (צער לי להגיד את זה, אבל מה שהיה היה!), תתנחם בזה שאתה בן ובנים...לבנים זה עובר מהר!סתם!לא מכלילה...לך דבר עם חברים (בעצם...אני לא יודעת איך זה עם בנים...אתה מאלה שלא פתוח עם חברים שלך?)עם אבאמא (יש גם את אלא), מישהו מבוגר ממך שאתה בקשר איתו טוב (מדריך, חבר יותר גדול, בן דוד גדול, אח גדול...לא יודעת!מישהו גדול!) ותשפוך בפניו הכל! רגשות!דברים!הכל הכל הכל הכל!!!!!!!!!!!!!יש לו את נסיון החיים הזה והוא בד"כ ידע מה לעשות ...
אני אשמח לעזור עד כמה שאני יכולה...באישי...לא בא לי לפרט פה עוד דברים...לילה טוב לכולם!
עשיתי....tompakאחרונה
דיברתי עם חברים עם אבאמא ועדין אני מרגיש מבואס...... כאילו זהו אין עוד חיים צדקת להאבד וזה לא עובר מהר אני לא משחק בבני אדם
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך