בתקופה האחרונה יצאתי עם מישהי שהיתה בול מה שהייתי צריך, יותר מזה, היו בה דברים שלא חשבתי אפילו שאני רוצה בהם, מן רצונות כאלה שתמיד היו בתת מודע אבל לא היה להם ביטוי במחשבות...
ואז היא הגיעה, והתלהבתי עליה ממש, ידעתי אפילו להסביר ביני לבין עצמי לפרטי פרטים, בכל מיני רבדים, למה היא האחת בשבילי. גם את החסרונות שלה אהבתי, למרות שידעתי שהם עלולים להוות גורם מאתגר בעתיד, אבל שמחתי בהם בכל זאת. ואז, לאחר תקופה די ארוכה, זה נגמר, היא חתכה. יש לה את הסיבות שלה ואני מכבד אותן, זה פחות העניין.
השאלה איך ממשיכים הלאה? רק כדי להבהיר, כשאני אומר התמודדות עם פרידה אין הכוונה להתמודדות רגשית כלל וכלל(אולי קורטוב), זה עוד סבבה, בחיים הכל עובר, הזמן עושה את שלו וכו' וכו'. הבעיה היתה שבאמת היה בה משהו מיוחד, וכל פעם כשאני רואה סתם איזו מישי ובוחן אותה מהצד, אתם יודעים, בקטע ספורטיבי כזה לבחון מה הפוטנציאל כי לא תמיד שייך לגשת(משתדל לנהוג בצניעות בכל זאת). אני מתמלא על אותה סתם מישי כעס, על לא עוול בכפה, למה את לא יכולה להיות כמוה? למה את לא עומדת בסטנדרטים שלה? כמובן, כמו כל בנות ישראל הקדושות והטהורות אותה סתם מישי בעלת מעלות רבות, כנראה מיועדת לאדם אחר וסתם נפלתי עליה המסכנה. אבל מה יהיה איתי? למה חייב להיות לי טעם כל כך ספציפי בבנות שמצטמצם לפריט אחד? היו לה תכונות אופי מאוד מיוחדות, מה שיצר גם שיח מיוחד מסוג שמאוד אהבתי..
ממרום גילכם ונסיונכם, לדעתכם עליי ללמוד מעתה להתפשר ולא להנעל? קרה לכם?