כ"כ מעצבן!!!!בת אל123
הייתי בשלוש סיירות ובכולם לא התקבלתי....
אחרי הימים של הבאסה הגדולה אני מנסה לחפש לי עוד מקומות....
הבעיה היא שיש רכזות שפשוט לא חוזרות אלי!!!!!
או שיש מקומות שלא עונים לי בכלל...
מה עובר???
ובכלל, יש עוד תקנים פנויים במקומות נורמלים או שכל התקנים שנשארו הם במקומות דפוקים?
אני מזה מיואשת...
אם את יודעת על מקום שיש לו עדיין תקנים פנויים כמו גרעין או גן/ביה"ס בירושלים לשילוב עם מדרשה,
אני מזה ישמח שתגידי לי...
בקשה תגידו לי שיש עוד מלא בנות שלא סגרו.... רק 8 בנות מהכיתה שלי לא סגרו וזה מזה מלחיץ!!!!
תודה.....
אצלנו רק 8 סגרו..וגם זה לאטל=]
בס"ד

יש עוד מ-ל-א בנות שלא סגרו ועוד מ-ל-א  מקומות פנויים אז אל דאגה את עוד תמצאי את מקומך!
אני הייתי בארבע מקומותנקדש את שמך..
אחד הסרתי מועמדות ובשלושה האחרים לא התקבלתי (פסלו אותי בעיקר על אי-נסיון בהדרכה)
אז איפה שהוא זה קצת מייאש, אבל ברוך ד' השכל והרגש הבינו שאני פשוט לא צריכה להיות שם.
תני כיף! ביחד באותה סירה!

תקנים בירושלים:
גן הרמוני - בת עמי - גן שמשלב ילדים מחינוך מיוחד ביחד עם ילדים "רגילים".

ת"ת מוריה - בת עמי - בית ספר יסודי ברמה תורנית מאוד גבוהה, מחולק לשני מוסדות- אחד לבנים ואחד לבנות.
והפלוס הגדול - הוא נמצא ברובע (!) (המגורים בקריית משה)

את שני התקנים הנ"ל ניתן לשלב עם לימודים במדרשת בת ציון (מיסודה של ישיבת מרכז), והעלות הינה 75 ש"ח (שני ימי לימוד בשבוע אאל"ט) 

תני לו לנהל את העניינים, תסמכי עליו, ואת תעשי את ההשתדלות שלך!
המונמון ב"הצלחה! באמת!! בסוף כל אחת תהיה איפה שהכי יהיה לה טוב!
אני עכשו בגרעין דימונה..טימון!
ונשארו עוד מקומות פנויים.. תלוי איזה תקנים את מחפשת..
את יכולה לשלוח לי מסר"ש ואני אפרט לך בכיף!!
כל כך מבינהה1hadar1
אני הלכתי ל4 סיירות..ל3 לא התקבלתי ולזאת שכן אני בכלל לא רוצה ללכת..

וגם לי עדיין אין שירות
לכל הבנות שעוד לא סגרו שרותעמינדב1
קודם כל, אני מסכימה איתכן שזה אכן די מבאס לקבל תשובות שליליות ממקומות ולראות איך הרבה חברות מסביבך התקבלו וסגרו בלי בעיה ואת עדיין מחפשת...
אבל! אל דאגה בסופו של דבר כל אחת תמצא את מקומה. יש עוד המון מקומות פנויים בכל הארץ. מלבד דברים מאד מבוקשים כמו בתי ילד, מדרשות לטיולים, חולי סרטן... ברוב המקומות האחרים יש מקום. פשוט צריך להרים טלפונים לרכזות, לראות מה פנוי ולתאם הגעה (ניתן גם להעזר במקשרות שיקשרו אתכן למקומות הללו). בעוד מספר ימים יעלו לאתרים של האגודות רשימה של כל המקומות הפנויים ואז יהיה יותר קל לראות איפה עוד יש מקום.
אל תשכחו שתמיד אבל תמיד בסוף השנה נשארים מקומות שרות שלא מצאו בנות ולא בנות שלא מצאו מקום שרות.
אתן מוזמנות לכתוב פה בפורום תחום ואזור שמניין אתכן ואני אנסה למצוא מקום מתאים שעוד לא סגר את כל התקנים.
לרוחות טובות- אני שולחת לך מסר"ש של מה שאת מחפשת.
בהצלחה לכולן!!!
הלוואי ותמצאי לי משהו...1hadar1
אני רוצה משהו עם ילדים משכונות מצוקה , מבתים הרוסים.. בקיצור כאלה שזקוקים למלא חום ואהבה..ואני רוצה לעשות בעיר באזור ירושלים או עיר בצפון..

את רואה שהיא לא עונה לך -טכני
עבר עריכה על ידי טכני בתאריך ט"ז אדר תש"ע 21:50
צרי את איתה קשר!!
יאללה! להתחיל לעשות!!

[חלילה, בלי לפגוע בך כמובן]
על קדימה שמעת?עמינדב1
קדימה זה פרוייקט ארצי שעובד עם ילדים ממשפחות רווחה. זוהי רשת של פנימיות יום, ז"א שבבוקר הילדים הולכים לבי"ס ומשעות הצהריים עד הערב הם מגיעים לבית קדימה, שם הבנות נמצאות איתם ומעבירות את זמנם בלימודים, חוגים, פעילות ערכית, ארוחת צהריים וערב.
בשעות הבוקר, כשהילדים בבית הספר, הבנות מכינות את הפעילות של אותו יום ואף נפגשות עם גורמי רווחה הסובבים את הילד (עו"ס, פסיכולוג וכ'ו) כדי לראות איך אפשר לקדם כל אחד.
יש לזכור! מדובר בעבודה מאד אינטנסיבית בערך מ 9:00 עד 20:00 כל יום (אך ללא שבתות), יש צורך בהרבה מוטיבציה, יוזמה,יכולת הדרכה והצבת גבולות.
בתי הנוער של קדימה פרוסים בכל רחבי הארץ, ויש להם עוד סיירות ב 8/3 וב15/3- פרטים נוספים תוכלי לראות באתר.
מקווה שזה מתאים לך...

כן.. נרשמתי לזה..1hadar1
יש לי סיירת שבוע הבא...
אני ממש מקווה להתקבל=/
הי הדר.הנה כמה הצעות שיכולות לעניין אותך... הכנסי!בת עמי שלי
כתבת שאת מעוניינת לשרת עם ילדים משכונות מצוקה, מבתים הרוסים וכו'.. באיזור ירושלים – אז הנה תקנים פנויים:

קיבוץ ראשית:
סיוע בבי"ס ראשית לאוכלוסיה חלשה, ובשעות אחה"צ- פרוייקטים, מועדונית רווחה והפעלת תנועת נוער. הדיור הנו בקיבוץ ראשית בירושלים. לפרטים נוספים והרשמה יש לפנות לרותי  052-8990445

משפחתון "אור שלום" במבשרת

תפקיד לבנות שיודעות להעניק, אוהבות ילדים, ומעוניינות בעבודה קשה אך מספקת - במשפחתון "אור שלום" במבשרת.

במשפחתון ישנם כ - 12 ילדים מכיתה ג' עד כיתה י"ב, שהוצאו מביתם וגדלים במשפחתון. יש לציין כי המקום אינו דתי.

תפקיד הבת במסגרת המשפחתון הנו ליווי פרטני של הילדים, מעין "אמא" או "אחות גדולה" . התקן הינו תקן דיור (לא מחייב, במידה והבת מקומית)

לפרטים נוספים והרשמה נא לפנות לאסנת רותם: 052-8990443

שרות באשקלוןאנונימי (פותח)
באשקלון יש עדין מספר מקומות שלא סגורים עם גרעין שווה- תיכון אמי"ת, חינוך מיוחד מוריה,יסודי עוזיאל בי"ח ברזילי-אישפוז יום פסיכיאטרי ועוד. אפשר להתקשר ליעל 0528990439 או להודיה 0528119523
את יכולה לבדוקNעלי
בתיכון אמית רחובות-אחלה אחלה מקום!!
נראלי שיש עוד מקום פנוי!!!

רוחות טובות,תחייך=]
תקשיבי, יש מלא מקומות שהם בקושי מקבלים בנות כי הם רוצים בנות ברמה מאוד גבוהה,
ומה שקורה בסופו של דבר זה שחסר להם בנות, וזה מקומות טובים!!!
לכן ממש ממש אין לך מה לדאוג, יש עוד הרבה מקומות פנויים וטובים, בהצלחה!!
תקנים פנויים בתכנית מ-ק-ס-י-מ-האנונימי (פותח)
תכנית שח"ם- עולים לעתיד טוב יותר
עבודה עם ילדים ומשפחות בעיקר יוצאות אתיופיה, בבתי הספר, בבתי המשפחות, בקהילה ובחלק מהישובים הפעילות היא במסגרת גרעין! חוץ מזה, יש ליווי מקצועי והרבה סיפוק.

מאחר והתכנית פועלת ב 11 ישובים (!!) ובכל מוקד יש קבוצה של בנות בתכניית, אזי יש מקומות פנויים..

את וחברותיך שטרם שובצו, מוזמנות להיכנס לאתר של בת עמי או ליצור קשר ישירות עם סיגי : 052-5665072

בהצלחה!
אאל"ט אצלנו באולפנא נשאר מקום ופותחים עוד סיירת..שלומצ=]
את מוזמנת לפנות אלי במסרישי
תודה...בת אל123
אבל אני לא מתאימה להדרכה באולפנא...
וגם את תוכנית שח"ם אני לא אוהבת....
בע"זה יהיה בסדר...
רחות טובות יקרה...אנונימי (פותח)
בס"ד

הרשי לי להרגיעך... אני את מקום השירות שלי מצאתי אחרי לא פחות מ-8 סיירות ארוכות  (יומיים- שלושה כל אחת) שעל 7 מהן (חוץ מהאחרונה שבה סגרתי) קבלתי תשובה שלילית! חוצמזה שגם במיונים המוקדמים (בדור שלי היו הרבה כאלה..) ספגתי לא מעט תשובות שליליות...

בקשר לרכזות שלא עונות... השנה אני עוזרת לרכזת שלי למיין בנות שירות (סיימתי שנתיים במקום ועכשיו אני עוזרת לבחור את הבנות לשנה הבאה..) ובתור אחת שנמצאת בצד השני אני יכולה להגיד לך- תחפרי להן! אנחנו לא חוזרות. אנחנו מקבלות לפעמים עשרות טלפונים ביום וגם כשלא- לכל רכזת יש על הראש בסביבות ה-30 בנות שמשרתות בפועל. ברור שצריך לדעת איך לנדנד אבל אל תפסיקי! הרכזת לא עונה, נסי שוב שעתיים אחרי זה. אמרה שתחזור בערב- אם לא חזרה תחזרי את למחרת בבוקר. הרכזת ענתה- דבר ראשון תשאלי אם מתאים לה לדבר כרגע ואם לא אז מתי.

לגבי אם נשארו תקנים במקומות נורמאלים.. קודם כל, אני מאמינה באמת ובתמים שלכל אחת המקום שלה ותקן שלאחת הוא דפוק בשביל השניה הוא גן עדן ממש. דבר שני, רבים הם המקומות המבוקשים שמסננים בטירוף בנות מצויינות בהתחלה ואז מגלים שחסרים להם תקנים... ברוב הגרעינים המוצלחים שאני מכירה נשארו מס' תקנים פנויים. פשוט תרימי טלפון לרכזת. זה מקובל ומובן. האתרים כבר לא מתעדכנים באותו קצב שהיו בסיירות וזו הדרך הבטוחה ביותר. חוץ מזה ישנן גם הרבה בנות שבאשמתן או שלא באשמתן סגרו מקום שירות בפזיזות ועכשיו הן מבטלות וכך מתפנים מקומות נוספים.

אם את מחפשת מדרשת שילוב זה הרבה יותר פשוט כי בד"כ המדרשה היא העיקר... יש לי חברה במדרשת "אילת השחר בירושלים" והיא נהנת בטירוף. יש למדרשה גם יתרון שבנות המדרשה מרוכזות בדירות רק של בנות המדרשה (זה יתרון אדיר כי הדירות בירושלים הם ממש סלט- כל בת ברמה דתית אחרת וזה המון פעמים יכול מאוד להקשות על בת...). אני יודעת שהבנות של אילת השחר יכולות לשרת בכל תקן שמסיימים בו עד 16:00-17:00 (שזה רוב התקנים בירושלים). הדבר היחיד שמדרשת שילוב מוריד לך לחלוטין מהאפשרויות זה גרעין- אין שום סיכוי לעשות מדרשת שילוב בשילוב עם גרעין!

מקווה שעזרתי והמון בהצלחה
ואל תשכחי שכל מקום שלא מקבל אותך.. זה לא שאת לא טובה, זה לא בטוח שאת לא מתאימה.. זה פשוט לא המקום שלך!
בלי לחץ!!טכניאחרונה
אז מה אם חברות שלך סגורות.
זה עוד יכול להשתנות!
בנות מבטלות על ימין ועל שמאל!!

תמשיכי לחפש, אל תדאגי!!!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך