ראיתי בפייסבוק, מעתיק את דברי הכותבת:
הפוסט מיועד לנשים, מקווה שלגברים שפה אין חלק בזה ואין חברים כאלו. כמו כל בחורה ממוצעת שמחפשת את החצי השני שלה באתר שליש, פנה אליי בחור באתר, ללא תמונה, בהגדרה תורני. החלפנו כמה משפטים ושאל מה האיימל שלי לשליחת תמונה. וואלה בחור נאה. מתכתבים עוד קצת באיימל שואל האם אני שומרת נגיעה, בוודאי אני עונה לו. אני למדתי מסאז', את אוהבת? הוא שואל.. אני עונה לו שהשאלה לא במקום. מספר כדרך אגב שיש לו יאכטה.. מחליפים טלפונים, הוא אומר שהוא עם טלפון חלופי ולכן שנמשיך להתכתב פה במייל..(עדיין לא חשדתי). אמר שהוא ואבא שלו עובדים בשגרירות, שיש דברים שהוא לא יכול להגיד ולכן מתקשר ממספר חסוי, מדברים כמעט שעתיים בטלפון, הזמן רץ, אני צוחקת הרבה, שיחה כיפית סה"כ. וואלה הקול שלו הזכיר לי זמר מפורסם ( לא אתפלא עם עשה עיוות קול) במהלך השיחה אומר שהוא חצי מרוקאי חצי הולנדי, שואלת אותו איזה צד ההולנדי? אבא הוא עונה, אומרת לו איך, שם המשפחה שלך זה מרוקאי מובהק הוא אומר, לאבא שלי יש גם צד מרוקאי. שואלת לגבי תאריך יום הולדתו, גם מגמגם איזה תאריך.. מדברים עוד קצת, הווא רצה שנקבע פגישה( בחסדי ה' שלא קבענו עדיין) ונגמרת השיחה. למחורת אני קמה עם חששות, משהו מרגיש לי לא נכון, נורות אדומות. הוא שולח בוקר טוב, אני עונה בוקר טוב, אפשר טלפון לברור? הוא עונה, הרב שלי יעץ לי לא לתת מס' לברור בגלל צרות עין, לא מצליח לי בדייטים. ויום לפני הוא שיבח את החברים שלו בטלפון.. אז תשלח מס' של מישהו מהמשפחה אני מבקשת (לאשרר את הדברים), הוא לא מגיב איזה בית כנסת אתה מתפלל? אני שואלת ( אני מכירה אנשים מאיפה שהוא מתגורר). לא עונה... יש לך פייסבוק? מה שמות ההורים? את ממש עושה עליי ברורים חח הוא אומר. לא, אין לי פייסבוק, אין לי זמן לזה...הוא אומר לאחיות שלך? הן תורניות אין להן.. הוא כותב לי- היה לך עם עוד בחורים שיחה כזאת כיפית? כן! אני עונה לו.. חשבתי לעצמי הוא מנסה לעשות עליי רגשי, אני חייבת לעשות אולטימטום. אני כותבת לו ( כל זה עדיין במיילים, עונים תוך דק' אחד לשניה) אם אתה לא שולח לי טלפון לברור/ תמונה של המשפחה שלך/ אסמכתא אני לא נפגשת איתך. הוא עונה אבדוק תמונה ואשלח. עד היום אני "מחכה" לתמונה. עדיין לא משתפת אף אחד, הראש במחשבות.. מגיע צהריים חברה שולחת לי הודעה, פה השבת? אני עונה לה, לא, אבל אני חייבת לדבר איתך. מתקשרת, אני משתפת אותה בהכל, שולחת לה את התמונות של הבחור, היא מריצה באינטרנט, אחרי חצי שעה היא מוצאת את הפרופיל של האדם האמיתי בפייסבוק, שם אחר בכלל, גר במקום אחר. הבחור משליש זייף כרטיס!!!! לבחור בעל הפרופיל האמיתי ולי יש חבר משותף, שולחת לו הודעה מכיר את...? כן, הוא עונה, מתקשרת אליו, מספרת לו הכל, שולחת לו את התמונות, כן הוא היה איתי בבני עקיבא. אני מזועזעת!! שולחת איימיל לאתר שליש שיש כרטיס מזוייף.. מרגישה דפוקה! מטומטמת איך כמעט נפלתי בפח, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילו קבענו.. ב"ה שה' האיר את עיני, והחברה היתה שליחה ברגע זה. שואלת את עצמי מה ה' רצה ללמד אותי בזה- • תמונה לא אומרת כלום! יופי זה לא הכל בחיים. • תחשדו, כן...אל תהיו תמימות, תשאלו שאלות, אל תרגישו לא בנח, אם הוא לא משתף פעולה עם השאלות משמע יש לו מה להסתיר! • אל תתכתבו עם כרטיסים ללא תמונה. • תנסו לקבל הצעות מאנשים שאתם מכירים וסומכים עליהם. • תקשיבו לאינוטאיציה שלכן! הקול הפנימי. • תשתפו!!! משפחה, חברות, מישהו שאתן סומכות עליו. יצא פוסט ארוך.. אסיים באיחול לכולם את זיווגן בעת המתאים, מתוך צניעות ומקום טהור, עם האחד/ת המדוייקת, מתוך אהבה ושמחה אמיתית, נתינה שלא תלויה בדבר, ללא עכבות.

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם