הגנהטוב ה' לכל!!!!

טוב אז עוברת לסמארטפון.. אחרי שהשקעתי הרבה בלהישאר עם נוקיה

ומתלבטת איזה הגנה או חסימות לשים על הטלפון, ושלא יתקע אותו

רעיונות?

נטספרקבת.

זה תוקע ברמות..טוב ה' לכל!!!!

ככה לחברות שלי לפחותטוב ה' לכל!!!!

ואז זה סתם מבאס, עד שהטלפון טוב..

אולי עדיף להשתמש באחד שאין לו דפדפן?סוזנה ושות'

ויש בו רק אפליקציות שאת צריכה.. תבקשי מההורים שלך פשוט לנעול את הדפדפן ואת חנות היישומים.

עדיף כבר שתקנה הדרן או משהו דומהאנונימי12456

האמת שלא בטוחה שזה עדיף ...אהבת ישראל!!
ואגב לחסום הכל למעט מה שפרקטיץ לא צריך זה גם פיתרון טוב. הייתי ככה הרבה זמן עד שהצרכים שלי השתנו.. (סולחים לי שאני לא בדיוק עונה לקטגוריה של נוער?🙈) באולפנה וגם אחרי זה עדיין, ככה הייתי. עד שראיתי שהצרכים שלי משתנים ושינינו דברים בהתאם...
מצטרף לעצההָיוֹ הָיָה
זה מונע את הצורך בחסימות שתוקעות. וזה מתפקד כמו החסימה הכי איכותית (מבחינה ערכית)

ואם השקעת הרבה להישאר עם נוקיה, אז אני מניח שהמעבר לסמארטפון הוא לא סתם בשביל הבילוי אלא בשביל צרכים פרקטיים, ואת רוב אלו אפשר להשיג על ידי אפליקציות.
וגם אם תצטרכי לפעמים את הדפדפן למקרים ספציפיים, ברגע שהוא נעול עם סיסמא שנמצאת אצל אחד ההורים וכדו' - הם יוכלו לפתוח לך לשעת הצורך.
בעקרון אני יגלה לך סודהחיים מאושרים

אם מישהו רוה לפתוח תהגנה הוא יכול לעשות את זה בעיקר בדור שלנו אז לא אמרתי לא לשים אבל אני מיציע לך להיות באמת בטוחה במאה אחוז שאת רוה הגנה ואז גם אם יש לך סתם איזה סיסמא אז יהיה לך יותר קל לא להכנס כי את יודעת שאת יכולה אבל את לא רוצה... לא יודעת לפחות ככה זה היה לי (היה לי סמרטפון ואני החלפתי לנוקיה..)

יש נטספארק ויש רימוןאהבת ישראל!!
את אלה לפחות אני מכירה.
שניהם טובים ולכל אחד יש את הבאגים שלו. מהניסיון שלי רימון היה עם פחות מצבים שממש תקע ונעל את הפלאפון. אולי לא היה כמעט בכלל? לא שזכור לי. כן זכור לי על הפלאפון של בעלי, עם נטספארק.

בכל אופן הבדל שבעיני הוא משמעותי, זה השירות לקוחות. לרימון יש. לנטספארק לא בדיוק. לפחות למיטב ידיעתי והבנתי. יש להם מייל שאפשר נראה לי לתקשר איתם דרכה, אבל לא יודעת איך זה הולך משם. לרימון יש שירות לקוחות מצוין ומהיר בסך הכל (לפחות ממה שאני זוכרת מאבא שלי שניהל את כל העניין.)
אז אני בגדול ממליצה על רימון בגלל השירות לקוחות.

כן אולי יעניין אותך לדעת שיש גם פער במחיר פר מכשיר. לא בקיאה בהכל לגמרי אבל ברימון אני יודעת שיש 'חבילות' של כי מכשירים שונים לפעמים גם מחשב נייח וכאלה. וכשז בחבילה זה יוצא יותר זול מאשר כל מכשיר בנפרד (ביחס לעצמם. לא בדקתי את העניין מול חברות אחרות).

וזהו. אני ממש ממש ממליצה לשים

אה, ומי שאמר כאן, תמיד אפשר לראות איך לפרוץ סינון, אבל זה עדיין מאוד עוזר כשלא יודעים. (וזה גם חוסם פרסומות לא מתאימות) וגם אם יודעים זה עדיין יכול לעזור כי לפרוץ זה כבר משהו אקטיבי יותר. נראה לי. אני לא טרחתי לחקור איך פורצים אותו
לא מניסיון אבל מהסביבה זה ברור לי...החיים מאושרים

וגם אח שלי לא פורץ אבל הוא בסך הכל כיתה ד' לוחץ לך על שני כפתורים נדלק מצלמה קיצר העולם שלנו משוכלל אין מה לעשות..

סתם בעזה יש מה לעשות...החיים מאושרים

העולם משוכלל זה נכוןאהבת ישראל!!
ושכל ילד (ולא רק ילד) יכול להגיע לכל דבר שלא יהיה, בין אם לטוב ובין אם להיפך, זה גם נכון.
אבל בדיוק בגלל זה אנחנו יכולים להשתדל לעשות משהו כדי להפוך את המצב הזה לקצת יותר שפוי ואפשרי. העולם היום מספיק מטורף גם בלי הסינון שאני אשים על המכשיר שלי. אבל כדאי לי מאוד לשים אותו ולהיעזר בו כדי להכניס קצת פחות טירוף לתוכי פנימה
זה עוד כלי שנמצא בשביל לעשות לנו קצת יותר קל וטוב בחיים, אז חבל לא להיעזר בו. קצת כמו שאפשר להשתמש במחשבון שיחשב את הפונקציה במקום לחשוב אותה בעצמנו ולשבור את הראש על העניין..
לא לא נכון צודקת ב100% גם לנו יש רימון במחשבהחיים מאושרים

אני סתם כותבת כי זה בדיחה שלי ושל חברות שלי על האולפנה שלי...

בדיחות על האולפנה זה חשוב😁אהבת ישראל!!
סתם
זה הכי שווה!
ממליצה על זהנעה ונדהאחרונה

https://www.shippingfree.co.il/product/xiaomi-f21-pro/

אם בכל זאת סמארטפון אז לגמרי רימון, לדעתי.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך