אז מנענו תקופה ארוכה בגלל סיבה מסוימת. כבר בתקופה הזו הרגשתי שאנחנו מוכנים לעוד ילד אבל המשכנו למנוע (בגלל אותה סיבה...)
אחרי סיום המניעה, מנסים מעל 7 חודשים להיכנס להריון (עם הקודמים היה די מהר). עם מעקב ביוץ. אני יודעת שזה לא הרבה, אבל זה ממש לא פשוט, במיוחד בהתחשב בעובדה שאני כבר הרבה זמן כבר רוצה, מעבר ל7 החודשים האלה.
אני חוששת מכמה סיבות: אני כבר לא צעירה כמו בעבר (עדין לא 35 אבל כן מעל 30), אנחנו מקיימים די הרבה יחסים סביב הביוץ (ככה תמיד היינו עושים וזה עבד), וחוץ מזה אני נתונה תחת לחץ בעבודה ובכללי בלחץ מזה שההריון לא בא, והתגובות של הסביבה וכו וכו.
אשמח לעצות מכל מי שיש לה עצות לתת לגבי הדברים האלו...( וסליחה על הבלגן שאני מערבבת פה הרבה נושאים, יש לי גם בלגן הראש...)
דבר ראשון, ראיתי שאומרים שיחסים כדאי לבצע יום כן יום לא, אבל ראיתי שיש מקומות שכותבים שכל עוד לא הגיל לא מבוגר עדיף מידי יום. מה נכון? שנינו עדין לא 35 (בעלי אפילו צעיר ממני בקצת). ויום כן יום לא נשמע לי טיפה ממש לאחרי טבילה- מתי שבערך יוצא הביוץ (מה גם שבא לנו יותר אחרי הגעגועים של הווסת וה7 נקיים)
דבר שני, האם למישהי יש רעיון איך לא להיות בלחץ? אומרים כל הזמן "אל תהיו בלחץ", איך?? דיקור סיני יכול לעזור ללחץ? אם כן- מתי עושים אותו- לפני הביוץ?
תודה לעונות