ברור לי שהתכוונת להיטיב איתי, אבל תארתי אספקט מאוד מסויים של הזוגיות שלנו, ודיברתי רק על השבועיים האחרונים וגם זה לא פרטתי מאוד.. ואז החלטת שאני נמצאת בתוך מערכת יחסים של קורבנות?
קשה לו, נכון. והגיוני שקשה לו. ואני לא מתעלמת מזה שקשה לו... הוא כ"כ רגיש ועדין איתי!! במהלך השבועיים האלו היו פעמים שניסינו ואמרתי לו אבל שלא באלי שהוא יענג אותי כי אני בלי חשק.. והוא שאל אלף פעם אם אני בטוח רוצה שנקיים יחסים עכשיו ולא בכח וכו וכו'. וגם תוך כדי, אמר לי כמה וכמה פעמים שאני לא אתבייש ושאם אני רטובה ומתחרטת אז שאני אגיד לו והוא רוצה שאני אהנה ושזה לא יהיה חד צדדי ושזה אפילו פחות כיף לו שזה חד צדדי וחלק מההנאה שלו, זה שאני נהנית... ואחרי שבועיים של נסיונות כושלים, הוא הציב את הגבול שזהו, מעכשיו רק כשיש לי חשק. אז נכון שהוא נפגע, ושיתף אותי שהוא מרגיש דחוי, אבל הוא לא האשים!!! הוא אמר לי שההריון הזה של שנינו ביחד, ועושה לי מסאז' כל פעם שאני מבקשת. מכין לי אוכל אם אני לא מסוגלת להכנס למטבח מרוב ריח. מתקלח בשבילי (טוב, על זה הוא קצת עושה פרצופים

) הוא היחיד ששוטף כלים בבית כי אני לא יכולה, פשוט נגעלת... אני חלשה ועם סחרוחורות ככה שרוב מוחלט של מטלות הבית הוא עושה. כביסה, כלים וכו'. כשהיינו אצל ההורים שלו והתביישתי להקיא אצלם הוא הלך איתי לאיזה מקום נטוש כדי שארגיש בנוח ולא הטיף לי שהם יודעים על ההריון ואין מה להסתיר ומה לצאת עכשיו מהבית והאחים הקטנים קטנים ולא ינחשו אלא היה הכי סבלן ורגיש. רציתי לקחת עבודה לקיץ קייטנה. והוא אמר לי לא לקחת ושהוא יקח שעות נוספות בעבודה כי זה לא נכון שאני אדריך בקייטנה כי זה שמש ולהתרוצץ אחרי ילדים קטנים ומופרעים ואני חלשה ואנחנו לא יודעים איך אני ארגיש עד אז.. הוא בודק כל הזמן אם אני שותה מספיק, נוהג בעדינות ובזהירות ועושה עצירות כל פעם שאני מבקשת גם אם זה מאריך את הנסיעה. מאחלת לכל אחת בעל רגיש, עדין ומתחשב כמוהו!!! אין לי מושג איך השחרת את מערכת היחסים שלנו. הגיוני ולגיטימי שקשה לו, מותר גם לו לשתף בקושי. כמו שלי מותר לשתף בבחילות. ואני בטוחה שיש דברים שהוא עושה למרות שהוא לא נהנה, כי אני בהריון ומלא דברים נופלים עליו... ומותר גם לי לרצות לבוא לקראתו. לא אמרתי להתכחש לגוף... אבל וואלה גם לא לקיים יחסים בכלל חודשיים רצוף כשמותרים ואין סיבה רפואית, ובטח שחודשים ספורים אל תוך הנישואין - נשמע לי לא תקין בכלל. מותר לי לרצות לבוא לקראתו, זה לא הופך אותי לאשמה ואותו לקורבן.
וכן, גם אני הייתי נפגעת אם כמה פעמים במשך שבועיים הייתי מרגישה דחויה ולא רצויה ולא נחשקת. הוצאת אותו מינימום מניפולטור. סליחה שאני מגיבה בעצבים, אבל זו הייתה תגובה שיפוטית ממש... היה אפשר לקרוא את בין השורות אחרת לחלוטין מאיך שבחרת לפרש את זה. אמרתי כאן שבשכל הוא מבין, אבל ברגש קשה לו... נראה לי שזה סופר טריוואלי ולגיטימי. כמו שאני בשכל מבינה שאני צריכה להרפות, אבל ברגש קשה לי.