"אבל לנו?????" כן, גם אני חשבתי על זה,
ואני רק מבינה כמה בנות חושבות שהן חסינות והן לא,
כי אצלינו כממו אצלך הזוגיות מהממת ב"ה הלוואי על כולן,
גמני כמוך ידעתי שאני מספקת אותו והוא אוהב אתץ הגוף שלי, ויעידו על כך משפטיו הבלתי פוסקים והמחמאות שלו על איך שאני נראית
והוא נפל, כי השעות של הבטלה היו רבות מידיייי, ומסתבר שהיה פלאופן פרוץ בהישג יד (לא שלךו כמובן!!!!!)
אז הוא נכנס רק לערוץ הספורט ורק לקרוא חדשות ורק ורק...
כל כך הרבה זמן מול אינטרנט פרוץ, גמני לא הייתי נשארת רק באתרי חדשות, מודה,
אז גיליתי את זה שנכנסתי לחדר והוא נבהל ממני, ומהפחד התחיל לבכות ולא הבנתי למה...
והוא בכה ובכה שאני חשובת שהוא טוב אבל אני לא מכירה אותו וכו' וכו', והוא התוודה
אז זה שסבעלך הודה זה כבר הליך ריפוי, הוא ל מסתיר מימך, תחמאיאי לעצמך, שאת אישה כל כך מהממת ומכילה שהוא לא מפחד מימך... כלומר מהתגובות שלך,
יחד עם זאת לדבר לראות איך יוצאים מזה,
אנחנו הלכנו לטיפול רגשי, כי לכלמעשה, כלל ראיה אסורה יש מקור ממנה זה נובע, לקח לי זמן להעביר את זה... ולהבין שאני לא הבעיה והו חולה עלי ולא יגול בלעדי ועדיין חושב שאני הכי יפה, וההסתכלות שלו לא הייתה כי לא סיפקתי אותו...
אז כמובן שהפלאפון הפרוץ זהה (שלא ידעתי על קיומו, כי אם הייתי יודעת זה לא היה קורה, ולמען הסר ספק זה אל שהוא קנה פלאפון בשביל זה, זה פשוט היה שם...)
ועוד משו, מה למען השם???? מצפה אישה מבעלה שברשותו פלאפון פרוץ וכל הבלי העוה"ז כל הסירחון בעולם, כל הזימה והתועבה נמצאים בכף ידו, שמה?????? שהוא לא יראה????
ברצינות!!
גם אם זה עדיין לא קרה, יגיע רגע משבר יגיעו שעות בטלה או כל דבר אחר הוא יראה,
אין גבר שבידו סמרטפון ולא ראה מראות אסורים,
אז מאנונימי \זה אני פונה לכל הנשים שבעליהן עם פלאפון פרוץ, תעשו הגנה שלא תזכו לפתוח את השרשור הבא,
וזה לא שאני מצדיקה את הגברים או מצדדת בהם, ממש ממש לא,
אני כמו כולן רואה את מציאות הדור ואת התדירות בה נפתחים השרושרים האלה, מיש א מספיק לה שתפנה לפורום נשואים ונשואות... יש שם עוד הרבה
מניחה שיחלקו עליי פה,
חזורת לניק שלי
ו הלוואי שיהיה עוד גבר שיסנן את הפלאפון שלו ויימנע ערימותש ל עוגמת נפש מה' מעצמו ומאשתו