שאלה לגבי החוק של החלת ריבונות ביו"שפו הדובון
זהו חוק ימני וחשוב לעם ישראל ולארץ ישראל נכון? (מפלגת הציונות הדתית תומכת בו ומנסה להעלות אותו ביום ראשון הקרוב..)
עכשיו לשאלתי,
יש בעיה שאם אנחנו מחילים ריבונות ישראלית בכל יו"ש אז אנחנו בעצם מספחים אלינו גם את כל הערבים שגרים ביוש וזה אומר שחוץ מהיהודים שהופכים לתושבים רגילים כמו שצריך להיות גם הערבים שם מקבלים יתרונות לא?
נכון,אנונימי12456

הערבים שבאיוש יקבלו אזרחות רגילה וזה יהיה אסון, יש אפשרות בחוק לא לתת אזרחות לערבים שבאיוש אבל זה כנראה לא יעבור בג"ץ...

לכאורה- נכון, בפועל יש לא מעט פתרונותאנונימי חדש

ע"ע

לדוגמה.

ואייי יש לי המוןןן מה לכתובבישראלית2❤🇮🇱
בדרך חזרה מהאולפנא אז בקיצור זה אחד הדברים הטוביםםם זה פותר ככ הרבה דברים וחייבים ריבונות מלאה על כל הארץ
לגביי הערבים,יש כמה אופציות: עידוד הגירה,אזרחות בתמורת הצהרת נאמנות למידנה ויש עוד כמה..אם מעניין אותך עוד מוזמנת בכיף לפרטי או ליוטיוב/פייסבוק/אינסטגרם של נועריבונות
שום דבר ממה שהצעת לא יעזוראנונימי12456

תעודדי אותם להגור, הם לא יהגרו, תיתני להם אזרחות בתמורה לנאמנות גם אם הם יהיו נאמנים (מה שלא נראה לי יקרה) הם יצביעו למפלגות הערביות ואז זה יהיה אסון. הדרך היחידה זה לא לתת להם אזרחות.

לאלאא הזרחות זה כל הזכויות *מלבד* הצבעהישראלית2❤🇮🇱
אה כן זה יותר הגיוניאנונימי12456

זה אפרטהייד. ברור שלא יעבור בג"ץהָיוֹ הָיָה
אוקיי במסודר היחס לערבים:ישראלית2❤🇮🇱
אז ככה:
יש כמה וכמה פתרונות מה עושים בעצם עם הערבים שחיים פה, מה נעשה איתם?
מה שהתנועה בעצם תומכת בו יותר מהכל זה מעמד תושבות:
א. להשאר בתור תושבים בישראל, לא בתור אזרחים, מה שאומר שהם מקבלים את כל הזכויות בסך הכל, אבל לא יכולים להצביע לכנסת.
ב. בקשת אזרחות ישראלית.
מי שממש דחוף לו יכול לנסות לקבל אזרחות, אחרי בדיקות מעמיקות ומחמירות;)

איך יודעים שהתוכנית הזאת טובה?
רואים כעובדות בשטח שאין להם באמת ביקוש גדול לדבר הזה, והם מסתדרים יופי עם עצמם.

חוץ מהפתרון הזה יש עוד פתרונות;
יש פתרון של עידוד הגירה, מה שזה אומר זה תכלס לעזור לערבים שפה לצאת מהארץ, לעזור להם למצוא מקום עבודה באירופה, ששם יש ילודה שלילית, חסרות להם המוןן ידיים עובדות, והם יקבלו בשמחה את הערבים שפה, ובאמת הרבה מהערבים פשוט רוצים למצוא הזדמנות לצאת, ואפשר לעזור להם בזה.

ממליצה לך לקרוא את התוכניות ריבונות (יש בערך 15) ולעשות מחקר על זה בעצמך, כי תכלס זאת הדרך הכי טובה ללמוד.

זה @ףוביוטיוב ואינסטגרם של נועריבונות
תודה על התגובה המפורטת!פו הדובון
אבל..
בהחלט הבאסה היא שבגץ בטח לא יאשרו שום דבר כזה ולכן השאלה אם זה כדאי ופרקטי..
זה מתוך העלון של הנוער בעיקרון,חשבתי שכתבתי😅ישראלית2❤🇮🇱
שמע,זה תהליך. תהליך ארוך. בסופו של דבר אנחנו לוקחים אתזה בחשבון ומזכירים לעצמנו גם שכל דבר טוב וארוך טווח מגיע אחרי מאמץ וסבלנות...פעם מי שדיבר על ריבונות היה נחשב משוגע וקיצוני והיום כבר הרבה פחות..לשנות תודעה לא קורה ביום אחד אבל זה לגמרי משנה מציאות
סרטון מהוועידה שהפעילים מדברים על זה,מוזמן להסתכל
חייב לומר משהו:הָיוֹ הָיָה
אני אמנם פחות מאמין בצורה שפועלים בנועריבונות, אבל זה לא משנה.
ממש רואים את הלהט שלך, את האכפתיות שלך, ודי ברור שאת חלק מהארגון הזה ושאת פועלת בו בכל הכח, באמונה גדולה, בדבקות במטרה, ובמסירות עמוקה. מגיע לך יישר כח!
מוערך מאוד.
..ישראלית2❤🇮🇱אחרונה
תודה רבה
שמחת
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך