פחות מתחברת לסגנון של נגיד ללכת לקשישים או ילדים עם צרכים מיוחדים.. משהו בסגנון אחר...
תודה
רעיונות לכל מיני סוגים של תעסוקה (חוץ מביביסיטר, לפעמים נמאס)
אני אישית נרשמתי לקורס ממש אינטנסיבי ובעה זה ימלא לי את רוב החופש
פעם לקחו אותנו מהאולפנא להתנדב בחופש באגודת אפרת, ומהסניף גם לארגון כלשהו שאני לא זוכרת את שמו לסלי מזון לנזקקים. זה פחות או יותר אותה פעולה. כנראה יותר נחמד בקבוצה מאורגנת כי אפשר לדבר תוך כדי.
אפשר ל..
לטייל עם חברים, משפחה, סניף
לעבוד [א.י. - לא חייב בבייבי סיטר!!!]
ללמוד משו חדש [אני אישית לומד שפה חדשה..]
ללמוד את החומר של שנה שעברה כדי להגיע רעננים ללימוד שנה הבאה
ללמוד את החומר של שנה הבאה כדי להקל מהעומס שיהיה
להשלים שעות שינה!!!! חייב דחוףףףף
לבזבז את הזמן ברביצה מול המסך
לשחק עם חברים
ללומדי פנימייה - לקבוע מפגש מחזורי, חובה באופן מיידי!!!!
ללכת לבריכה, ים
לעשות מנגל עם חברים
ללמוד תורה!!!! חובה כל יום!!!
להתכתב בפורום כשממש משעמםםםםםם
לשמור על האחים כשאמא בעבודה ואין בית ספר כי המורים החליטו לשבות
לאפות [מי שאוהב.. אממ אממ..בנות..]
לבנות - לבזבז את הזמן בשטויות של בנות = איפור וכד, שיחות נפש ארוכותתתת עם חברה מלפני שניםםםם וכו'
לבנים - חובההה - כדורסל כדורגל, ספורט, אימוני כושר וכו'
אם למישווו מממש אבל ממש משעמם הוא מוזמן להתכתב איתי אבל כנראה שאני לא יהיה זמין..
ללמוד תכנות
רוצים עוד רעיונות?
קיצר לילה טוב!
(להיי זה אני)
בשלושה ימים עשיתי 200 שקל.
אבל כן, לפעמים זה מעצבן
נגיד שלוקח לי 20 דקות להוציא אותם מהגינה (קרה לי פעמיים עם אותה המשפחה)
או שמורחים אותך בטחינה וסילאן וכו'
פעם אחת עשיתי בייביסיטר בלילה והיה ממש אבל ממש משעמם קיצר נרדמתי וכשקמתי ראיתי את אמא שלי, האמא של המשפחה שבא עשיתי את הבייביסיטר ואת התינוק שלהם...
הפחד הכי גדול שלי זה שזה יקרה לי
כלכך משעמם לי ואני גמורה מתה והספות שלהם כלכך נוחות
אז אני מציקה לחברות כדי לא להירדם🙈
היה לי כ"כ משעמם.. אני פשוט ציירתי ואפ' התחלתי לסדר להם את הבית... ובסוף נרדמתי...
כמה אתם מקבלים לשעה?
אני גרה ביישוב שלוקחים בו ממש נמוך..מעצבןן!!!
אני בת 14..והכי הרבה לוקחים אצלנו בגיל שלי זה 15..
זה ממש לא שווה לעשות אצלנו ביביסיטר..
בדיוק לפני כמה זמן אמא אחת מהיישוב התלוננה שהיא לא מוצאת בייביסטירים..ומלא ענו לה שוואלה זה לא שווה לעשות ביישוב שלנו בייביסיטר..בעיקר שלכל משפחה יש 1000 ילדים...
אם תתארגנו כל הבנות בישוב אל תעשו בייביסיטר בפחות מ20.. ככה יהיו חייבים לשלם לכן יותר..
נב. עבודות נקיון אצל משפחות זה פוללל כסף [לבנות בעיקר..]
אני לא עושה בגלל זה בייביסטרים...זה לא שווהה
בעיר לוקחים הרבהה יותר!
אני אישית לא יעבוד אם זה מתחת ל30 אא"כ ממש משעמם לי או שזה עם חברים...
וואט?!
עשיתי ביביסיטר על משפחה עם 5 ילדים כשהבכור בכיתה ג', והקטן בן כמעט 3.. קשוח..
אקיצער, בארוחת ערב הבן שלהם בכיתה ב' (השני) הכין להם כריכים עם ממרח טחינה וסילאן. ואז אחרי שהם אכלו הם קמו והידיים שלהם היו מטונפות והבן שלהם הקטן פשוט מרח לי את זה על כל החצאית וכו' ובאיזשהו שלב מצאתי את השיער שלי מרוח בסילאן.. הם קשוחים..
כל פעם אחרי שאני יוצאת מהם אני נשבעת לא לחזור, ואז באה שוב.. הם בכל זאת חמודים
יש לי הרבה סיפורים.אני יספר 2.
1.הייתי בביביסטר על איזה 100 ילדים,לפחות עם עוד חברה.
קיצרר הם זרקו עלינו כל היום כריות ענקיות..פתחו תחלון וניסו להעיף אותנו משמה...הם גרים בקומה שניה...קיצרר צרחנו עליהם בשלב מסוים.חייבנו אותם להיכנס למיטות..הםם פשוט היו מחרידים.
2.זה היה בקורונה,גם על איזה 100 ילדים,היה משהו כזה של היישוב שהנוער היה על גרר של משאית ועבר ברחובות ושימח כאילו אנשים..ואז היה אמור להיות תהלוכה אחרי המשאית..קיצר אז יצאנו עם הילדים לבחוץ כדי לראות את זה..ואז פשוט חצי מהם ברחו לנו..עכשיו אני הייתי עם תינוקת ביד.חברה שלי עם משהי גם בת איזה 2 וחצי..ועוד בן בגן..וכל השאר ברחו..ולא יכלנו ללכת לרדוף אחריהם..כי מה נשאיר את הקטנים האחרים לבד..קיצר שלחנו את הבן לחפש אותם..ואז הוא חזר רק עם ילדה אחת..ואז כולם נלחצו והתחילו לבכות..ולא ידענו מה לעשותת...ואז הכנסו אותם לבית ואני הלכתי לחפש את השאר..קיצר אחרי כמה זמן מצאנו..ואז הם כל הזמן ניסו לצאת מהבית..ונעלנו את הבית..חח קיצר..היה מחרידד
איזה 8,10..
הרבה רעיונות..תודה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים