כבר כתבתי פה בעבר על הנושא אבל עדיין מוטרדת ומתלבטת...
אשמח לעזרתן!
הבת שלי בת שנה וחודשיים, בכורה, כרגע במשפחתון של 5 תינוקות עם מטפלת חמה יצירתית, זריזה,אממה.. הנקיון ככה ככה יותר אבל בקטע שלא הכי נקיה בבגדים כשאני באה לקחת נו מילא.. רק שהיו לי כמה התלבטויות על בטיחות... לדוג לוקחת את התינוקות לגינה כל יום בטבלת תאומים ולאו דווקא קושרת אותם בדרך ( ממש קצרה אבל...) אני ביקשתי במיוחד , או בדיוק באתי והיא ניגשה לדלת באותו רגע וראאיתי שהושיבה את הבת שלי ועוד תינוק על כסאות קטנים ושניה שמה משהו מלפניהם ורצה בדיוק לסגור את הדלת, כאילו לוקחת סיכונים קטנים, מצד שני היא באמת זריזה וערנית. אז התלבטות אם להשאיר אצלה מצד היחס החם, שהבת שלי מאוד מחוברת אליה ואוהבת אותה ואם אעביר למעון לא יודעת מי תיהיה המטפלת... בקיצור נקרעת בתוכי האם להשאיר אצלה או לא , האם בגיל שמסתובבים ומתחילים ללכת זה פחות בעייתי עם הריסקים הקטנים שהמטפלת לוקחת להרגשתי...כלומר נראה ששאר האמהות לא רואות מה שאני רואה..
שואלת את עצמי כמה שאלות, האם במעון בגיל הזה יש איזשהו סדר מבחינת יעדים התפתחותיים שהיא תפסיד אם תשאר במשפחתון הביתי? האם בגיל שנה פלוס חשוב שיהיה המון חברה או מספיק 2-3 פעוטות בגילאים קרובים אליה? האם תפסיד הרבה גירויים להתפתחות שיש במעון ואין במשפחתון או שזה פערים שלא משמעותיים ויכולים לחכות לשנה אחרי שבטוח תיהיה במעון ?
בקיצר בילבלתי את השכל, מקווה שמישהי תתן עיצה טובה