עד לפני שנה הייתי לבד
לפני שנה גייס עוד פקידה.. שהחליפה אותי בין היתר בחלד אבל במטרה להשאר קבועה כמובן משהו שהיה ידוע מראש כי נהיה הרבה עבודה וצריך 2..
עד כה סביר
משאני בהריון אני חווה התנלכויות מצד המנהל שלי, החל מההערות כמו "את כבר כמה חודשים בלופ של הריון ולא מתפקדת" (אמירה עלובה שנאמרה בתחילת ההריון התקין לאחר 2 הפלות שריסקו לי את הנשמה) ועד הערות בהריון כמו "מה עשית עד כה" "למה את ל עונה לטלפון" (כי הלכתי לנסות להקיא סליחה שלא עניתח באמצע הריפלקס)
סתמתי כי הייתי בהריון וידעתי שלא אמצא את עצמי בחוץ, יצאתי לחלד וחזרתי
כשחזרתי מהחלד הכל השתנה לרעה מבחינתי
מה זה אומר
זה אומר שאם הייתי מוגדרת כמנהלת משרד עד החלד, התפקחד עבר אלייה
חלוקת תפקידים ומשימות לא ריאלית שגורמת לי להיות שקועה ועמוסה ביחס אליה
השיא הוא ההערות והטענות שאני מקבלת
אני אגיד לו שעכשיו בחוץ יום והוא יתווכח איתי שלילה עכשיו
דוגמא, חיסון קודם של הקטן נקבע לשעה 9 ןקיבלתי הרצרה שלמה שזה מאוחר ולמה לא ב7 (כי אין אצלנו ב7 אולי האחיות עוד במיטה ב7!!) או כמו למה איחרת ב10 דקות (כשמקבילה שלי לפי החןזה גם 8 וחצי צריכה להיות פה ןהיא באה כל יום ב9 9 וחצי)
כל מה שאכיד ואעשה אני לא בסדר
אם הגדלתי ראש למה הגדלתי ואם לא הספקתי דוח כי לא הגדלתי ראש אז נו נו נו לי שלא הספקתי
הוא בא בטענות כלפי שאליה לא בא
בהתחלה חשבתי אולי סתם
עד ששמעתי שכשהייתי בחלד הוא שאל אותה האם יש צורך בעוד פקידה.. היא אמרה שכן אבל עצם השאלה גרמה לי להרגיש שהקרקע שלי בכלל לא יציבה!
הוא הלך ושאל אותה אם הגיוני שיש לי חיסון ב9..
הוא שואל אותה מה עשיתי ולא עשיתי..
אני מרגישה שלא רוצים אותי פה אבל לא נוגעים בי כי אני בתוך ה60 יום של אחרי חזרה מחלד
כל מי שמכיר אותי ואת העבודה שלי וסיפרתי לו אמר לי חד משמעית לחפש עבודה כי נשמע שבונים לי קייס
אני מסבירה את עצמי 1000 פעם שלדוגמא איחרתי כי הקטן התעכב באוכל או התלכלך והיה צקיך להחליף בגדים וזה דברים שמתקבלים בטון של "טוב..." אבל את שומעת בטון שכאילו זה מפריע לו.. (אני לא אזרז את הילד שלי לאכול סליחה)
אתן חושבות שאני על זמן שאול כאן?
אני מחפשת עבודה אבל זה לא כזה פשוט השעות והשכר..
אני מתוסכלת
אני כל יום יושבת 10 דקות לפני שאני מביאה את הקטן הביתה כי לא מגיי לו אמא עצבנית ועם מועקה בחזה
היא מאחרת כי באים להתקין לה איזה קשקוש לממד בבית וחא אומר לה כלום ולי עשה סצנה כי לקחתי את הילד לטיפת חלב לחיסון
אני מותשת מתוסכלת ועצבנית
בעלי עצבני
ההורים שלי
חמותי
כולם על קןצים כי רואים את הסיטואציות
תודה למי שקראה עד כה