אנחנו נשואים לא מעט שנים, אוהבים, עברנו הרבה וצלחנו הרבה. כרגע אנחנו עוברים תקופה לא משהו, כבר איזה חודש. זה לא נעים בכלל, זה כואב, אבל אנחנו מאמינים בנו ובכוח שלנו לצלוח את זה ולצמוח. אני מרגישה שבעלי זקוק לספייס ולזמן כדי לעבד כל מיני דברים בקצב שלו. הוא גם מתחיל תהליך עם ליווי מקצועי שאמור לעזור לו עם זה. כרגע קשה לו להיות ׳בתוך הקשר׳. זה לא שהוא בורח ממש ח״ו. הוא פשוט לא ממש כאן. הוא לא במצב של להשקיע כרגע. הוא צריך קודם להשקיע בעצמו כנראה.
אחרי ההקדמה הזאת, אני רוצה לשאול לכבי העניין הזה של נפרדות. אני מסכימה ממש שהאושר של כל אחד צריך להיות במידה רבה מאד בלתי תלוי מהשני. ואני באמת בסדר גמור, בגדול (כי בכל זאת, זה לא מצב הכי נחמד)... כל עוד אני לא איתו. כלומר במהלך היום, כשאני עם הילדים או עובדת, אני יכולה למצוא את השמחה ואת הסיפוק שלי וגם להיות נחמדה לאחרים. אבל בזמנים שאנחנו באותו בית, אני מרגישה תקועה. בשכל אני חושבת שהכי טוב יהיה שאצליח להיות נחמדה אליו (לא מרצה, פשוט נעימה) ובלב לסמוך עליו שהוא ימצא את התשובות שלו ושאחרי שהוא יקבל את המרחב שהוא צריך הוא יוכל שוב לחזור לעבוד על הקשר בינינו. אבל בפועל, אני לא מבינה איך אני אמורה להצליח להיות נעימה כשהקשר על אש הכי קטנה שיש כרגע ואני רואה את המרחק שהולך ומעמיק, כי קשה לנו להתעניין אחד בשני, ובוודאי לבלות זמנים נחמדים ביחד (יש עדיין, אבל ממש מעט יחסית). אני מרגישה שיש סתירה בזה שלא נותנת לי להרגיש מספיק רגשות טובים כלפיו כדי להצליח להיות נחמדה. ואז, בלופ גרוע, מה שבולט לי הכי הרבה כרגע זה כל מה שהוא לא או לא מספיק. כלומר, בסוף זה פוגע גם בהערכה שלי אליו 😣. אז השאלה היא איך אפשר להיות בנפרדות ולהשאיר מרחב גדול ועדיין להמשיך להיות באהבה (אפילו אם רק בלב, בתוכי)?

. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות