מרגישה שבאלי לצעוק.
לזעוק.
מרגישה ששכחתי. שכחנו.
בתוך רצף המשימות העבודות המחשבות הרגשות והרצונות...
אנחנו ברוך השם נשים טובות עם כוונות טובות. שרוצות זוגיות טובה, ילדים בריאים ומחונכים, לעבוד על המידות שלנו..
אנחנו משתדלות להיות צנועות, סבלניות , שמחות , מאירות פנים. משתדלות גם לשמור על העיניים, לראות דברים נקיים, לעשות חסדים, הולכות עם כיסוי ראש מלא, אפילו עם גרביים חלקנו (אשריכן !), חושבות איך נכון לדבר עם הילדים שלנו על דברים שבצניעות ומתי.. ובאמת נשים ואימהות לתפארת !
אבל איפה הלב שלי ? איפה הוא נמצא ? כמה אני באמת מקדישה זמן להשם יתברך ? אני בתוך מרוץ ולא מרימה את העיניים... המרוץ טוב ונפלא ויקר..
אך האם הוא עקר אם שכחתי את העיקר ?
הרי הכל בשבילו הכל למענו הכל לכבודו כי זה רצונו ! אבל האם אני חושבת על קבלה הבאה שאני הולכת לקבל על עצמי ? או שנוח לי.. ואני נשארתי במקום .. והרי ידוע שאין דבר כזה בעבודת השם להישאר במקום.. כמו כנפיים . או שאני עולה או שאני יורדת..
כמה אני באמת מקדישה מחשבה על להתקדם בעבודת השם, בתפילה, בהתבודדות. לומר יותר תהילים במקום לשוטט בפלאפון. ללכת בצניעות יותר. כי אולי קצת התרגלתי ללכת אחרי הברך.. ועם כיסוי ראש מלא אופנתי כזה.. ואני כביכול דוסית מה הכל טוב ..
אבל רגע, באתי לכאן לעבוד את המצוות או לעבוד את השם ?
אולי אני יכולה יותר ! אולי להכניס את הפאות שאני מוציאה פנימה ? למה הן בחוץ תכלס לא ביררתי את זה אף פעם
( מחשבות שלי עם עצמי ...)
אולי לאזור אומץ ולעשות שינוי בסדר היום שלי , או עוד שינוי חיצוני שאני מפחדת לעשות כי מה יגידו אבל תכלס, אני יודעת שזה ממש יקדם אותי ואת משפחתי בעבודת השם.
בעלי שיתף אותי בספר מיוחד שהתחיל ללמוד.
כמה כל יום של מצוות כאן בעולם הזה לא חוזר..
כמה שבסוף באנו לכאן כדי להידבק בו יתברך והכל זה כמו הסחות דעת..
כמה השם אוהב אותנו ומחכה לנו. ואנחנו ?
איפה אנחנו ?
אשמח לשמוע אתכן. אוהבת אתכן ומעריכה אתכן על כל העמל והחסד שאתן עושות עם בתי ישראל 3>
שבוע טוב !