שלום למאזינים שלנ״ו 📣, השעה 13:00 ואנחנו עם סיכום חדשות לנ״ו מאתמול. העורך אבנר רצון, על הפיקוח הטכני שמוליק בנדר ,יועץ הלשון מס שפתיים ואני איתכם מאחורי המיקרופון, בנות רבות עלי. אתם כמובן, ...נתיני היקרים.
מיד מתחילים. 😎
....
צהריים טובים ואנחנו מתחילים בנושא החם של אתמול. ציפייה דרוכה בפורום לנ״ו: תשובתה של הגברת, איתה התחיל שלשום במסעדה סגורה, ׳בייניש פתוח׳ צפויה כבר בימים הקרובים. כפי שכבר דיווחנו, ולפי דבריו של הפתוח, אנו מחכים כעת לתשובתם של הוריה להצעה הנועזת. עדין לא ברור מדוע בחרה בת העשרים לקבל אישור מההורים אך אנו זורמים עם זה ומתפללים לטוב (נזדקק לזה.) כתבנו מר גל ימשיך לרגל אחרי הסיפור המעניין הזה, ויעדכן.
כעת נעבור לדרמה שהתחוללה אתמול בשעה אחד ושש דקות בלילה. הניקית ׳פורחת מבפנים׳ עוררה סערה לא קטנה בתחום תמרוקי הנשים כשהדליקה את זעמם של מספר גחליליות לילה. היא הטיחה בפני קהל הנוכחים, שהיו עוד ערים בשעה הזו, שגברים מסתכלים על נשים רק בגלל שהן פשוט יפות. לטענתה, זה נובע מהאידיאל של הבנים. עוד הוסיפה ואמרה: ״ אני מבטיחה לכם שכשתהיו נשואים תקומו כל בוקר לפנים מאוד מאוד טבעיות.״ מכך אנו בדיוק חוששים גברתי. הניק ׳ekselion׳, כתב בתגובה לדברים ״מה לעזעז..״ בכותרת, אך לא הסתפק בכך והבהיר: ״ ניכר שיש לך הרבה דעות קדומות על מה שגברים חושבים על נשים, לא מבין מה הפשר של כל הכעס הזה״. הניק ׳פשוט עייף׳ הסתפק באמירה פשוטה: ״רפואה שלמה״. עדי ראייה שנכחו במקום אמרו, שניתן היה להבחין גם בניק ׳כלי פשוט׳ שאוהב להופיע בכל עימות בין בנים לבנות, ונוטה, לכאורה, תמיד לצד הגברים. עדי ראייה אחרים יודעים לספר שהוא מחמיא מידי פעם לבנות בכדי לטשטש עקבות. כתבנו מוסר שלא היו נפגעים פיזית בתקרית, אך כמה מהניקים לקו בהתקף חרדה מהמילים הקשות שתוארו על ידה. מפאת כבודכם, לא נרחיב בנושא.
סערת כוס הגלידה. סערת הגלידה מסרבת להנמס. כזכור, הניק ״אנונימי בלנ״ו״ עלק, פתח שרשור שהרעיד את יושבי הפורום, העיר כמה מהם משנת הצהריים והחליט ללא בושה, לספר לנו על הדייט המשונה שלו. כתבנו מדווח על קרב אימתני שניטש בין חברי הפורום ועל יריקות חסרות רסן. משטרת מחשבות שהובהלה לשרשור, עצרה כמה מהנוכחים לאחר שהניק- ׳מבקש אמונה׳, ועמיתו- הניק ׳חדשכאן׳, פיזרו המון רוק לחלל השרשור. באם יוחלט להגיש נגדם כתב מוקצה מחמת מיאוס, נעדכן אתכם. כזכור-
העונש המירבי על הפצת רוק בשרשורי פורום עומד כיום על הרחקה לצמיתות שניתנת לעקיפה בקלות על ידי פתיחת ניק חדש.
עד כאן, מהדורת סיכום חדשות לנ״ו של אתמול. נהיה פה גם מחר אם ירצה ה׳ (ולהבדיל, אם המנהלים יזרמו.)
*מי שרואה עצמו נפגע מהדיווחים, מוזמן לפנות אלי בפרטי ואחסום אותו.*
סיכום חדשות לנ״ו בחסות: *תן ביס,
כי אפשר לצפצף על חוקי הפורום ולפרסם מבלי להתפס.
*תן ביס,
כי אני רוצה לעשות לבייניש פתוח את החיים קלים יותר.
*תן ביס,
כי לאופניים של בייניש אין חלקי חילוף (;



הלוואי וכולכם תעברו לשם במהרה ובשמחה ממש