קיבלתי הדרכה גרועההישראלית2❤🇮🇱
הכניסו אותי לשבט שאני ממששש לא רציתי עם מדשית שךא מתאימה לי בשום צורה..אני נכנסת חצי שנה אחרי כולן ואופפ
אני מבואסת ברמווות
עידודים מישו?🙈
אממתגל הארץ
אני יכולה להגיד לך שגם כשאני נכנסים להדרכה קיבלתי שיבוץ שממש לא רציתי...בהתחלה ממש התבאסתי אבל ניסתי להשלים עם זה...
ועכשיו אחרי שנה של הדרכה אני מסתכלת אחורה ורואה שזה ממש לא היה נורא
תכלס שבאים להדרכה יוצאים מעצמינו המון ומגלים כוחות שיש לנו, וכמובן שיש קשיים זה יכול להיות עם הצוות, החניכים, הקומונרית, המד"שים...
אני יכולה להציע לך לבוא בראש פתוח, יכול להיות שתגלי שהשבט הזה לא כ"כ נורא לך, וכנל לגבי המד"שית יש מצב שתגלי שאתן דווקא כן תסתדרו.
וממש ממש בהצלחה!
תדעי שהדרכה זה שליחות עצומה, ויש קשיים בהדרכה אבל ב"ה עוברים אותם❤
הלוואי..תודה❤️❤️ישראלית2❤🇮🇱
אויינעה ונדה

תנחומייאפאטי ליבי איתך❤

לפחות התקבלת להדרכה, זה גם משהו, לא?

תהני מההדרכה, תנצלי אותה. היא נותנת המון.

את עוד תגלי שבסוף זה יהיה לטובההיי זה אני

אני מאחל המון המון בהצלחה בהדרכה! שתביאי את עצמך ואם השבט למקום הרבה יותר טוב וגבוה ושתצליחי למרות כל הקשיים והדברים המבאסים שקרו! 

ואם זה מנחם.. תסתכלי על הצד החיובי.. לפחות התקבלת להדרכה! 

בתור חניכההחנונית

המדריכה שנכנסה אלינו שנה שעברה (ועוד מעט עוזבתבוכה) כבר הודתה שאנחנו לא השבט שהיא רצתה בהתחלה, וזה די מובן. היינו שבט מפורק של 3 בנות, בקושי הגענו לסניף, לא הכירו אותנו. אחרי שהיא נכנסה, בהתחלה היא בקושי הצליחה לעשות פעולות- כי איך עושים פעולה לשתי בנות?
אבל לאט לאט הגענו, היינו נוכחות, לי התחילו להודיע על פעולות אחרי שלא חשבו שאני בשבט כי שקלתי לעזוב והמדריכה החדשה לא הכירה אותי בכלל...מוציא לשון
באיזשהו שלב הגיעו כמה בנות חדשות בבת אחת, והשבט גדל. עכשיו למדריכות היה יותר פשוט לעשות פעולות כשאנחנו שבט גדול יותר, ובעצם לא קרה שלא יצאנו למסע עם המדריכה הזאת. עד חודש ארגון כבר היינו שבט מאוד מגובש, למרות שרמת הנוכחות וההגעה בזמן הייתה נמוכה מאודחצי חיוך
היו תהפוכות ומשברים, אבל בסופו של דבר, המדריכה שנכנסה אלינו שנה שעברה לשבט של 2-3 בנות עוזבת עוד מעט אחרי שנתיים, שבט של 13 בנות! אני אישית קיבלתי ממנה המון ועברתי תהליך מדהים שהיא היתה ועדיין חלק בלתי נפרד ממנו. השבט שלנו עכשיו אולי לא ה-שבט הכי בולט בסניף, אבל אחד הבולטים. אנחנו מגובשות מאוד, וחלקנו הצתהבנו מאוד

בקיצור, דווקא המדריכה שלאו דווקא רצתה להגיע לשבט שלנו, העבירה אותנו בתור שבט וגם כיחידות תהליך מדהים, שאולי לא היה מתאפשר בשבט אחר, שהיא כן רצתה להדריך אותו.
בהצלחה!

איזה גברההיי זה אניאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך