אני מבואסת ברמווות
עידודים מישו?🙈
ישראלית2❤🇮🇱
נעה ונדהתנחומיי
ליבי איתך❤
לפחות התקבלת להדרכה, זה גם משהו, לא?
תהני מההדרכה, תנצלי אותה. היא נותנת המון.
אני מאחל המון המון בהצלחה בהדרכה! שתביאי את עצמך ואם השבט למקום הרבה יותר טוב וגבוה ושתצליחי למרות כל הקשיים והדברים המבאסים שקרו!
ואם זה מנחם.. תסתכלי על הצד החיובי.. לפחות התקבלת להדרכה!
המדריכה שנכנסה אלינו שנה שעברה (ועוד מעט עוזבת
) כבר הודתה שאנחנו לא השבט שהיא רצתה בהתחלה, וזה די מובן. היינו שבט מפורק של 3 בנות, בקושי הגענו לסניף, לא הכירו אותנו. אחרי שהיא נכנסה, בהתחלה היא בקושי הצליחה לעשות פעולות- כי איך עושים פעולה לשתי בנות?
אבל לאט לאט הגענו, היינו נוכחות, לי התחילו להודיע על פעולות אחרי שלא חשבו שאני בשבט כי שקלתי לעזוב והמדריכה החדשה לא הכירה אותי בכלל...![]()
באיזשהו שלב הגיעו כמה בנות חדשות בבת אחת, והשבט גדל. עכשיו למדריכות היה יותר פשוט לעשות פעולות כשאנחנו שבט גדול יותר, ובעצם לא קרה שלא יצאנו למסע עם המדריכה הזאת. עד חודש ארגון כבר היינו שבט מאוד מגובש, למרות שרמת הנוכחות וההגעה בזמן הייתה נמוכה מאוד![]()
היו תהפוכות ומשברים, אבל בסופו של דבר, המדריכה שנכנסה אלינו שנה שעברה לשבט של 2-3 בנות עוזבת עוד מעט אחרי שנתיים, שבט של 13 בנות! אני אישית קיבלתי ממנה המון ועברתי תהליך מדהים שהיא היתה ועדיין חלק בלתי נפרד ממנו. השבט שלנו עכשיו אולי לא ה-שבט הכי בולט בסניף, אבל אחד הבולטים. אנחנו מגובשות מאוד, וחלקנו הצתהבנו מאוד![]()
בקיצור, דווקא המדריכה שלאו דווקא רצתה להגיע לשבט שלנו, העבירה אותנו בתור שבט וגם כיחידות תהליך מדהים, שאולי לא היה מתאפשר בשבט אחר, שהיא כן רצתה להדריך אותו.
בהצלחה!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים