הי יקרות, אני רוצה לפתוח משהו שהוא אולי קצת טריוויאלי אבל אותי הוא מבאס מאד. אני בעיקר אשמח להזדהות ממי שזה גם פוגש אותה ולעידודים. אם יש עצות פרקטיות אפשר גם. ממש אשמח לקבל תגובות.........
זה התחיל עם ההריונות: בעיה בורידים... בהריון האחרון כבר שמתי גרביוני לחץ.
אחרי ההריון הבעיה פחתה משמעותית והורדתי אותם.
רופא כלי דם שבדק אותי לפני שנה אמר לי שמצבי לא מסוכן ב''ה ושכשאדע שאני לא אהיה בהריון יותר, אוכל לעבור טיפול ע''י הזרקות שיוכל לעזור: גם להוריד את הסימנים שעל הרגליים וגם להקל על אי הנוחות של הורידים. (משהי עשתה את זה ויכולה לספר אם זה עזר?)
כשנתיים עברו, אני לא בהריון, ופתאום מאז שהתחיל להיות מזג אוויר חם התחלתי שוב לסבול די הרבה. עד כדי כך שחזרתי לגרוב את הגרביי לחץ. אני חושבת שזה קשור לחום ושיש סיכוי שכשיהיה פחות חם אני שוב אוכל להוריד אותם. אבל אני לא בטוחה האמת.
עכשיו, בסביבה שלי ממש לא נוהגים לשים גרביים מטעמי צניעות.
וגם באופן אישי, טוב לי שאני לא צריכה לגרוב גרביים (עם כל הכבוד שאני רוכשת למי שכן שמה!).
ועכשיו, אני פתאום עם גרביים עבים כאלה. אולי חושבים עלי שהתחלתי להקפיד על גרביים.
ואולי אנשים מבינים שזה עניין רפואי ואז זה סתם שפתאום 'הזדקנתי' ואני כבר צריכה את הדבר הזה.
(ונכון, אתן צודקות, אולי גם לא שמים לב ורק לי העניין הזה בולט נורא...)
ממש קשה לי עם זה.
אני ממש מרגישה שכאילו קיבלתי בבת אחת עוד 15 שנה.
שזהו, סיימתי להיות צעירה. ועוד שכולם רואים את זה.
שלעומת האימהות האחרות של החברים מהכיתה, לילדים שלי יש אמא עם גרביי לחץ 😭
אני מרגישה שאני עושה את המעשה הנכון כשאני מקלה על אי הנוחות שיש לי ברגליים ואני טופחת לעצמי על השכם על זה.
אבל מצד שני משהו בי לא-מצליח-להשלים-עם-זה... זה מצער אותי...
כמובן שאני לא חושבת על זה בכל יום ובכל שעה. ושהחיים עדיין יפים מאד ושאני שמחה בסה''כ.
ותודה לה' על הילדים ועל השנים והכל.
אבל זה כן משהו שמעיב...
ועוד משהו: תמיד אהבתי להתקלח עם מים חמים מאד. כשהייתי צעירה אמא שלי הרבה הייתה אומרת לי 'את עושה לעצמך צרות לרגליים' (לה תודה לק-ל אין בעיה של ורידים). בכללי הקשר שלי עם אמא שלי היה קצת מורכב, ומטובל בהרבה ביקרותיות.
אז שמתי פס על המשפט הזה, כמו על הרבה דברים אחרים.
ועכשיו זה כל הזמן חוזר לי. ואני חושבת שהיא צדקה ושאני בטפשותי, במקום להקשיב לה, לא שיניתי את ההרגל הזה של להתקלח במים חמים מאד, והנה אני עכשיו משלמת על זה 😥. (אני יודעת שרק מקלחות חמות לא היו מביאות למצב כזה. אבל מאמינה שזה תרם..). אז אצלי זה נושא רגיש כזה ולמרות שבגדול הקשר בינינו טוב היום, אני ממש לא יכולה לשמוע שום הערה ממנה על הרגליים שלי 😐..
(בזמן האחרון אני כבר מתקלחת במים הרבה פחות חמים ומסימת עם מים קרים על הרגליים. לא מרגישה שזה מאד משפיע אבל זאת השתדלות. ניסיתי תקופה מסג'ים עם שמן זית וזה גם לא עזר. וגם דיקור..)
תודה למי שקראה!!
זה אומר שיש לכם אווירה טובה במשפחה!