אתם כמובן, ...אחרי עוד דייט מאכזב . 🎉
מתחילים.
צהריים טובים לכם והיום אנחנו רוצים לפתוח את המהדורה עם וויכוח תיאטרלי שהתרחש אתמול בין הניק ׳נשמה כללית׳ לבין הניק ׳כלי פשוט׳ ונעצר רק לאחר איום מפורש של ׳יעל מהדרום׳. או שאתם מפסיקים עם ה*** הזה או שאני משדכת לכם את אחותי. הניקים לא התרשמו מהאיום, והעונש הוטל. בדיון בבית המשפט הציע עורך דינם להקל בעונשם ולגזור עליהם רק חמש שנות מאסר בצינוק ללא אפשרות חנינה. לבסוף קיבל בית המשפט את עמדת יעל שיש להחמיר איתם והותיר את העונש על כנו.
לאחר הוויכוח התיאטרלי בין ׳נשמה׳ לבין הניק ׳כלי פשוט׳ נראה שכולנו הפכנו לטיפשים יותר. ׳כלי פשוט׳ כתב : ״אתה נלחם ממש מלחמת קודש להמשיך את המחלוקת״. ואפילו מצא רמזים בתורה לעיתוי: ״אתה בערך היחיד שממשיך אותה. וזה אחלה זמן לעשות את זה, בין פרשת קורח לפרשת חוקת״. ׳נשמה כללית׳ שנראה כי לא התרגש יתר על המידה מהזמירות של כלי פשוט, השיב כאילו שכב במיטת שיזוף בהוואי משל היה מנהל של חברה מצליחה: ״תודה על חוות דעתך, אעלה אותה בישיבת הדירקטוריון״. ׳כלי פשוט׳ היה די בטוח שהיא לא קיימת כלל : ״אין שום ישיבה כזאת.״ בתגובה לתהייה ענה ׳נשמה׳: ״אתה צודק. נשיקות😘😘״.
—
דיונים פילוסופים אף פעם לא היו עלבון למי שהשתתף בהם, אך במקרה הנ״ל צריך לעצור את המעורבים עד תום ההליכים . בדיון שהתרחש אתמול בלנ״ו, נצפו מספר ניקים ותיקים וניק אחד אלמוני בהתכתבות יוצאת דופן . הניק עם השם שקשה להגות: ׳סבכי החשתי׳, פרשׂ את משנתה של אימו בכל הנוגע לענייני שידוכים : ״כמו שאמא שלי אמרה לי פעם. לכל סיר יש מכסה. אבל יש אנשים שהם מחבת, אתה כנראה מחבת.״ אכן תמונות קשות. הניקית ׳חתולה ג׳ינג׳ית׳ שהופתעה מהדברים בחרה להשיב בהודעה מתחכמת: ״ ואני פינג׳ן ״ ... ׳עברי אנכי׳, שצפה ביותר מידי סרטי טבע לאחרונה, החליט לדייק לג׳ינג׳ית מה קרה במוחו ברגעים הקריטים בהם הוא קרא את תגובתה: ״בהתחלה קראתי פינגווין,ולא הבנתי מה הקשר״. מתוך דאגה לשלום הציבור חסכנו ממכם את המשך דבריו.
עדכון מפרשת הרוק- החשודים ׳מבקש אמונה׳ וחברו ׳חדשכאן׳ שנעצרו בשבוע שעבר הובאו לדיון בעניינם בבית המשפט, עורך דינם של השניים כפר בהאשמות וטען כי הם עובדים בחקלאות בתור ירקנים. ״הם עובדים בחקלאות, בחיי.״
בהמשך הוא ביקש מהשופטים להסיר את האזיקים מידיהם של השניים כדי שיוכלו לאחוז בגביע גלידה אותו קנה להם קודם לכן. את תימלול הדברים אנו משמיעים כאן לראשונה:
....
ע:אני מבקש מכבוד השופטים, לאפשר למרשיי לאכול גלידה לאחר שלא אכלו במשך היומיים האחרונים.
שופט: אדוני צוחק עלינו? אתה רוצה לצאת מהדיון?.
ע: אני מבקש מכבודו לא לדבר בצורה הזו.
שופט: אדוני יסתום בבקשה את הפה וימשיך לפרט את טיעוניו.
ע: למרשי עומדת זכות החפות.
שופט: יש לו גם הזכות לסתום ולא לאכול גלידה באולם בית המשפט.
ע: אני מבקש מאדוני להרגע. זה נוגד את כל כללי האתיקה השיפוטית.
שופט: גם לאכול גלידה באולם נוגד את התקנון.
נמשיך כמובן לעדכן מהדיונים מבית המשפט ומכל התפתחות נוספת בפרשה.
ועכשיו- לתחזית מזג האוויר שמביאה לנו אילנית אדלר.
שלום בנות ושלום למאזינים אז אנחנו נכנסים השבוע לתקופה שכונה ויבשה בעולם הדייטים עם סיכוי של אפס אחוזים למצוא שידוך נורמלי. אנחנו רואים את הגרף יום ראשון נוטה לכיוון ההצלחה וביום שני בשבוע מתחילים לראות את המשקעים אחרי הכישלון של ראשון ו- חוזר חלילה עד מוצ״ש ללא התפתחות משמעותית.
התחזית בחסות:
*תן ביס, כי גם ביינישים צריכים להתפרנס איכשהו. 💰💰

זה כיף!