זה היה ברור שזה זה והכל מושלם ומדוייק..
עברנו את כל השלבים הנדרשים מהתאהבות והפרפרים בבטן דרך ההתבגרות וההכלה, ולבסוף זה קרה - התארסנו,שמחנו התרגשנו וסגרנו.. יאאלה חתונה!
אולם, צלם, להקה, אפילו שמלה כבר הייתה..
ופתאום משום מקום כמו ברק ביום בהיר שבועיים לפני שזה קורה חטפתי רגליים קרות מין פיק ברכיים, פתאום היא לא הייתה יפה, פתאום רק החסרונות שהיו בה עלו לי לראש וחששתי נורא.. חשבתי, אולי עדיף לוותר ולמצוא מישהי אחרת יותר טובה?!
אז הלכתי והתייעצתי עם משפחה וחברים,רבנים וגם כמה יועצים.. וכולם הסבירו לי שזה סתם פחדים.. "זה ייעלם מיד כשתתחתן" אמרו.. לקח לי זמן לעכל, להתגבר על הפחד ולהבין,זה בסדר הלב עוד יתגבר, ותאהבו אפילו מעבר..ובנתיים בזמן הזה שאני מעבד את הדברים ומנסה לחזור לרוגע שהיינו בו ארוסתי יושבת ומחכה, בוכה ומתפללת, שנצלח את המשבר שנחזור, שנתרגש מחדש,והנה גם זה קרה..נרגעתי, חזרנו לשגרה.. נשמנו לרוווחה,למרות שבלב עדיין יש מועקה בשכל לפחות יש הבנה..חזרנו להכנות סגרנו הזמנה,ופתאום משום מקום היא פשוט התהפכה..
פתאום ירד לה הכל, ירד לה ממני, זה היה לה קשה מידי כל הסיפור הזה, היא לא הצליחה להכיל אותי עם הפחד הזה והחליטה.. שנסיים,שניפרד שנלך כל אחד לדרכו..ואני קרוע,לב שבור, היא הייתה אחלה בחורה! אפשר לומר בדיוק מה שחיפשתי בחורה מדהימה ומהממת..ואני שלא בשליטתי ולא ברצוני פחדתי וגרמתי בעקיפין לפרידה מרה,לפרידה ששוברת לא רק את הלב שלי ושלה, אלא את של כל המשפחה.. החברים וכל הסביבה.. ולך עכשיו תסביר ולך תקום מזה.. ולך תכיר מישהי חדשה ותתחיל הכל מהתחלה.. ולך תראה את הטוב ותאמין שהכל לטובה.. ושמה שהוא עושה לנו הכל כ"כ מדוייק עבורנו והכל מאהבה..למה?! למה ?! ואף אחד לא ענה..תפילה ועוד תפילה והנפש עוד פצועה,עוד לא מעכלת עוד לא מבינה,כמה כוחות בן אדם צריך, מה אתה רוצה ממני מה?!
סתם פרקתי.