ועכשיו הסיבה לשמה התכנסנו (תופים) שבוע הבא, מתקיים היום עיון ה3 במספרו, בנושאים האלו )הייתי בשני והיה ממש מעניין!( הכנס מיועד למתמודדים, בני משפחה, מטפלים, ושאר אנשים שתחום בריאות הנפש מדבר לליבם. )פעם קודמת היו גם כמה מורים לבני נוער...(
מצרפת את המודעה ואת הקישור להרשמה. הכנס הוא חינמי ויתקיים ביום רביעי הבא באוניברסיטת בר אילן. לעוד שאלות אני פה...
בחודשים האחרונים הוקמה קואליציה שמטרתה לקדם את תחום בריאות הנפש במגזר הדתי (לא החרדי) הם התחילו לגלגל יוזמות חשובות, בינהם- הכרה בכך שגם במחלקות פסיכיאטריות יש למטופלים זכות לקבל שרותי דת )עד כה לא היו בתי כנסת במחלקות שכאלו, ולא שרותי דת אחרים) כבר שלושה שבועות שיש מנין לתפילה בבית חולים גהה, עובדים על תרומות להקמת מתחם כזה באיתנים... חוץ מזה עשות פעילויות קבלת שבת בימי חמישי באיתנים. שלחו בשבתות האחרונות זרי פרחים למשפחות שיש להם בן משפחה מאושפז, פתחו קבוצות ווצאפ לתמיכה וקבוצה לעדכונים כלליים.
ועכשיו הסיבה לשמה התכנסנו שבוע הבא, מתקיים היום עיון ה3 במספרו, בנושאים האלו )הייתי בשני והיה ממש מעניין!( הכנס מיועד למתמודדים, בני משפחה, מטפלים, ושאר אנשים שתחום בריאות הנפש מדבר לליבם. )פעם קודמת היו גם כמה מורים לבני נוער...(
מצרפת את המודעה ואת הקישור להרשמה. הכנס הוא חינמי ויתקיים ביום רביעי הבא באוניברסיטת בר אילן. לעוד שאלות אני פה... )אני לא מהמארגנים, אבל קצת כן בעניינים שם...(
כינוס קואליציה מס 3- כנס בר אילן