מכיוון שאני שונאת ללכת אל הלא נודע,אני רוצה פרטים!שובל אור

מישהי יודעת אולי אפילו קצת מה הולך להיות בסמינריון החמוד הזה? עדנה- אם תכנסי לפה, תעני לטובת כולנו...

הנה מספר פרטים ספציפים שהייתי רוצה לדעת:

1- מה בתוכנית? אם היה לי אומץ הייתי דורשת לקבל תוכנייה, אבל אני מסתפקת בלדעת בערך..

2- האם נכונה השמועה שיש להביא בגדי ים?

3- האם נכונה השמועה שאסור לצאת מתחומי הישיבה?

4- האם צריך להביא מצעים, כרית ושמיכה?

5- מה בנוגע ליומיים האחרונים במקומות שרות? א) איך מגיעים לשם? ב) מה בדיוק הולך להיות שם?

6- האם בישיבה הזו יש מקלחת ושירותים פרטיים לכל חדר (סליחה אם זה נשמע פינוק, אבל פעם הייתי בישיבה שהיה שם שירותים ומקלחות ציבוריות, אז אם זה גם כך שם- אני אשקול אם לבוא.. ולהקשיע בהשלמת ימי שירות, זה לא איום!)

7- האם יש מזגנים??! או שאני צריכה גם לסחוב מאוורר...

8- מתי השנת שירות עצמה מתחילה??

שאלות 6 ו-7 מכוונות בעיקר לאלה שהיו שם, אם יש כאן כאלה...

סליחה על ההפצצה, אני אשמח גם לתשובות חלקיות, העיקר שיהיה לי שביב מידע... (תגידו- זו תחושה שלי פרטית שאני לא יודעת מה הולך לקרות איתנו, או שיש כאן בנות נוספות שמזדהות?)

שירב ממוש!ענת=)

דבר ראשון ברוכה השבה אלינו! אני חיבת להודות שהתגעגעתי!!!

אני אישית יכולה להגיד לך שגם אני לא כ"כ אוהבת את הקטע הזה (בככל בכללי) של להגיע למקום שאני לא יודעת מה אני יעשה שם כלומר ידוע וברור שהיא בטח יחידות בכמויות אבל דברים יותר ספזיפים... זה גורם לי להרגיש קצט כאליו חוסר ניזול הזמן, ואני שונאת את זה!

בקשר לשאלותיך, אני אכן יודעת(מהמכתב שהגיע אלי) שיש לנו "להצתיד" בבגדי-ים ומצעים(שמיכות וכריות לא הוזכר במכתב, אך יש דברים שצועדים איתנו לאורך כול הדרך...)       היציאה ממתחם הישיבה,שמעתי על כך מבנות היינו בסימנריונים שלא הרשו להם לצאת מהישיבה... בבאס!!! כ"כ בבאס!!!

ועוד דבר קטנטן אני יוסיף במיוחד בישבילך כי אני לא ישאיר אותך בחוסר אינפורציה שאני כן יודעת, ובכן בערב שבת מגשתי בביה"כ אחת שהיא שבט מעלנו(עמיצורוניקית) ודיברתי איתה כמובן על השרות שלה ושלי ובלה... בלה.. ופתאום היא שאלה: ואיפה הסימנריון שלך? ועניתי בתמימות:בנתניה, ובתרם הספקתי להוסיף ישיב.. היא אומרת לי אני הייתי ממליצה לך להוסיף לרשימה קוטל... -שירה מותק ממש לא באתי להפחיד, אלא רק לידע גם אני אדם שהיצורים הללו הם לא חבריו/מכריו הטובים(בלשון המעתה) אך אנחנו נהייה גיבורות!!!

ד"א- היום גיליתי שיש עוד חברה שלי שיוצאת גם כן לסימנריון שלנו, חברה מהיסודי...ממש עתיק! אך היא בנ-אדם נפלא!!!!!!!

קוטל??? מה זה אומר??שובל אור

שאם אני בורחת ממעון התיקנים בבית שלי, אני מגיעה למקום בהרבה יותר גרוע?? (אצלנו כבר אין, למי שחשב...) הצילו!!! אני ממנה אותך לקוטלת בחדר שלי! ואם כבר הזכרתי ת'חדרים, אז איך בדיוק הולכת החלוקה של החדרים? you know? אני רוצה לפחות להיות עם חברה אחת שלי...

ואני אשמח לקבל תשובות על שאר השאלות, אם מישי יודעת...

אז...ענת=)

זהו, שאני גם לא בקיעה בנושא הזה וגם לי הוא עלה לראש לא פעם... אפשר לבקש מעדנה שתיכנס ותתן לנו יותר פרטים אם אפשר... אולי יש לך דרך להשיג אותה?

קוטלת, כמה זמן לא עשיתי זאת... שנים שלא היינו בסניף, וגם שם נדמה שהם נקחדו.. רק שלא שחכתי אך הולך הביצוע, בכללי אן לי בעיה... רק תתחלי ללמוד לצרוח חזק אם אנחנו נהיה בשני חדרים מרוחקים מאוד אחד מהשני... ;)

ולסיום מתוק, (מעבר חד) עדי! ברוכה הבאה!!! אך שלא ראינו אותך מיקודם? תהני לך בפורמנו הקט, ושהייה לך פווול ב"הצלוחה בשרות.

בברכת יומעולה ומנוצל לכווווולם! ענת.

ובכן...(=אנונימי (פותח)

דבר ראשון- איזה כיף לדעת שיש עוד בנות שבאות לישיבה בנתניה!!!כל בת שאני שואלת אותה איפה היא בסמינריון היא אומרת שבעפרה..וזה ממש מעצבן..אני לא רוצה להיות לבד....

ובכן..לשאלותייך..

אני יכולה לענות לך רק על משו אחד (או אולי 2..)

יש בישיבה בכל חדר שירותים ומקלחת..(לא אומרת שהם הכי נפלאים שבעולם..אבל לפחות יש בכל חדר..)

לא מחלקים שמיכות וכריות..(ככה לפחות היה בסמינריון של בני עקיבא שהייתי שם..)

בעיקרון שיפצו שם במהלך השנה האחרונה,אז יכול להיות שיש מזגן בחדר,ואם לא אז בטח מאוורר..אני בטוחה שמתחשבים שם בבנים ולא נותנים להם למות מחום...(מקווה לפחות..)

אלה השאלות שאני יכולה לענות לך עליהן..מקווה שעזרתי..

ושוב-

איזה כיף שיש עוד בנות בנתניה!!כבר התחלתי לחשוש שיש רק לי סמינריון לבד....

עדי

שירה,רחלי ברק

באמת.. מה זה משנה לך כל הפרטיים הגשמיים האלה?!

העיקר שאנחנו יחד..   

טוב, טוב.. את לא חייבת לבטל את ההשתפות בסמינריון בגלל זה עכשיו...  (כאילו שאת יכולה בכלל..)

בצלב"א. 

רחלי יקרה...שובל אור

בשביל להתחבר לרוחניות, כדאי שיהיה תנאים גשמיים, אפילו באופן המינימלי!

ואני יודעת על עצמי, שאם לא יהיו תנאים מינימלים לפחות, אני אהיה עצבנית.. (אם אין מזגן ןמקלחת נורמלית, אז חבל"ז...) וככה יהיה לי קשה להתעסק עם הדברים היותר חשובים. מה לעשות, כזאת אני...

גדולים ממני כבר אמרו: דירה נאה, כלים נאים ואישה נאה- מרחיבים דעתו של אדם".

תשובות...אנונימי (פותח)

שלום לכולן!  בקצרה... תשובות...

1- מה בתוכנית? הכשרה מקצועית ופעילויות... תסמכו עלינו...

2- האם נכונה השמועה שיש להביא בגדי ים? כן!

3- האם נכונה השמועה שאסור לצאת מתחומי הישיבה? כן

4- האם צריך להביא מצעים, כרית ושמיכה? כן

5- מה בנוגע ליומיים האחרונים במקומות שרות? איך מגיעים לשם? מגיעים עם הסעות מנתניה שאנחנו מארגנים.

6- האם בישיבה הזו יש מקלחת ושירותים פרטיים לכל חדר? כן

7- האם יש מזגנים?? כן

8- מתי השנת שירות עצמה מתחילה??  15.8.06 הסמינריון נחשב התחלת השרות.

מקווה שעזרתי קצת....

בהצלחה!

תודה רבה!!!ענת=)
נראה לי שלאחר ששירה תראה זאת תצאה הנחת רווחה מפיה;) <למפחות לגבי המקלחות> "הנחת רווחה" שיו, יצא בפוקס וממש שנון במקרה שלך, שירה;)
אז עכשיו אני אשאל איזה מקלחות זה....שובל אור

בטח כאלה עם תוש.. שונאת את זה! לונורא, נשרוד...

ועוד כמה שאלות:1-  לאן יקחו אותנו עם הבגדי ים, לים או לבריכה?

2- מייד אחרי הסמינריון מתחילים בשרות??? 

האמת גם לי יש שאלה...מוריונת

בס"ד..

מי זוכר ומי יודע איזה יום היום?

יופי!כולם זוכרים שראשון!

מה שמשאיר לנו (הבנות בעמינדב..)עוד יומים עד הסמנריון של השרות...

עכשיו אני נגיד לא יודעת איפה אני ביום שלישי כי עמינדב עוד לא אאמרו לי אם בא להם לפגוש אותי או לא....תודו שזה אחלה בחלה...

ומסכנה הרכזת שלי אני כל היום מתקשרת לשאול אם היא יודעת אבל אין לה מושג..

וכך אתן לפחות יודעות מה כמה איך לארוז ואני אינני יודעת איפה אני אהיה...

תודו קורץ לכן.... ;)
חיים ארוכים!

בצלב"א..

זהו זה!מוריונתאחרונה

התקשרתי למשרדי םובקשתי לדבר עם זאת שאחראית ובררתי..

ב"ה אני לא צריכה לבוא לסמנריון בכלל..רק לימים של הערכות במקום השרות!

תהנו ילדים!

בצלב"א...

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך